Przejdź do forum
Niech ktoś doradzi:...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Niech ktoś doradzi:)

6 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
1,009 Wyświetlenia

Moze zaczne od poczatku.W pokera gralem juz troszke wczesniej ale bardzo amatorsko (z kolegami).Od 8 maja zaczela sie moja przygoda z PS.Po przeczytaniu artykulow zaczalem grac na TitanPoker na NL0.05/0.10 , NL0.10/0.20.Jak to na poczatku byly wzloty i upadki ale teraz chyba zbliza sie koniec poniewaz moj bankroll spadl do 1.98$:D.Przez ten czas ugralem 76 PS Points oraz zagralem kilka turnieji:

ECOOP II #1 Stage2 R/A (wpisowe 2$) - FinalTable i miejsce w nastepnej czesci gdzie juz wpisowe dla innych graczy wynosilo 15$

ECOOP II #1 Stage1 R/A - 9 miejsce i 16,5$ nagrody (top 3 przechodzilo do ECOOP II 250,000$)

$2,000GP Rebuy - 94 miejsce (80 platne)

$50 Beginners Freeroll - 37/1000 (+0.5$)

$100 Beginners Freeroll - 87/1000

$1 Freezeout - 31 miejsce (+3.13$)

$1 Freezeout - 54 miejsce (+2.8$)

$1 Freezeout - 63 miejsce (+1.51$)

$1 Freezeout - 89 miejsce

Jesli chodzi o gre poza turniejami gralem SSS - moze na poczatku troche stracilem bo nie do konca sie jej trzymalem.Wiem,powiecie ze za krotko nia gralem ale w moim przypadku:

A)Konczy sie zgarnieciem blindow ktore wyrownuja mi koszty za BB SB
B)Wchodzac all in wiele razy przegralem vs 2pairs albo 3cards

Jako ,ze mam duzo czasu wolnego i checi nie chcialbym zakonczyc przygody z pokerem.W tym miejscu prosze o jakies porady abym mogl podniesc swoj poziom gry, a przede wszystkim bankroll:)

Z gory dziekuje i pozdrawiam.

5 odpowiedzi

bankroll to podniesiesz ale wplacajac albo korzystajac z no depositow od jakiegos innego serwisu ;) jak chcesz to Ci moge podac pare gg : 1867849

Zacznij od przeczytania artykulow i sprawdzenia, czy na pewno rozyumiesz w 100% SSS. Nastepnie mozesz rowniez poczytac o BSS - bedziesz rozumial graczy i wiedzial, jaki moze byc ich zakres rak etc.

Mozesz zapraszac przyjaciol do PS - oni sie zapisuja i graja - wtedy za kazdego masz kase w zaleznosci od ilosci ugranych punktow. Zajrzyj na swoje konto "powiedz przyjacielowi".

Mozesz grac we freerollach - jest ich troche na roznych platformach.

Ostatecznie mozesz wplacic wlasna kase - dajmy na to na pokerstars - z kodem bonusowym PS i dostaniesz 100% bonusu gratis, ktory bedziesz musial ugrac :D

Wiecej pomyslow nie mam.

MoroP

Mortum napisał
Moze zaczne od poczatku.W pokera gralem juz troszke wczesniej ale bardzo amatorsko (z kolegami).

Skorzystaj z naszej nowej promocji Letnie Szaleństwo i zaproś tych kolegów na PokerStrategy. Jest to łatwy sposób na budowanie bankrolla.

Potem poczytaj trochę w dziale Strategia i jeśli podoba Ci się SSS to wpadnij na treningi Magica

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napewno skorzystam. Dzieki:)

Masqb

A najlepiej to wpadnij na treningi Panadola i zobacz jak fajnie się gra FL :D