Przejdź do forum
Nie płać bukmachero...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Nie płać bukmacherom

26 Posty
13 Użytkownicy
0 Reakcje
4,326 Wyświetlenia
znienacek

To haslo nowej platformy :Bettigo do zawierania zakladow bezposrednio miedzy uzytkownikami z pominieciem buka
Jak dla mnie ma to sens tym bardziej ze sam moge tworzyc zaklady, zawsze stawiam na Legie :) a ze jestem ze Szczecinka chcialbym postawic pare zlotych na moj Wielim,ale zaden bukmacher nie ma go w ofercie.Teraz mam jakas opcje.
Jakby ktos chcial zlozyc sie o walke Nastuli to postawilem na Bettigo na Asplunda z kursem lepszym niz u buka,mysle ze jak Pawel go nie obali to polegnie przez KO.

Co myslicie o tej stronce?

Odpowiedz
Cytat
25 odpowiedzi
wukaesiak

gdzie ich zysk ?(

Odpowiedz
Cytat
k4m13n

.

Odpowiedz
Cytat
A1varo

i co to zmienia?

Odpowiedz
Cytat
znienacek Autor wątku
znienacek

Co zmienia?

Chcesz stworzyc challenge pokerowy np.rozegram 200 tys rozdan w miesiacu z profitem,dajesz oferte na pokerstrategy,dla motywacji chcesz sie zalozyc powiedzmy o 100zl odds 2:1 znajdujesz chetnego na zaklad ,ale jest problem z rozliczeniem zakladu koloes nie chce wyplacic Ci wygranej i dupa blada.
Teraz mozesz chetnego na challenge szukac na pokerstrtegy a zakladasz sie o to na Bettigo i to oni rozliczaja transakcje.
Jak zbuduja wiarygodnosc to bedzie fajne narzedzie dla wszystkich chcacych sie zalozyc o zdzrzenia ,ktorych nie ma w ofercie zaden bukmacher.

Odpowiedz
Cytat
Lipens

Napisane przez znienacek
Co zmienia?

Chcesz stworzyc challenge pokerowy np.rozegram 200 tys rozdan w miesiacu z profitem,dajesz oferte na pokerstrategy,dla motywacji chcesz sie zalozyc powiedzmy o 100zl odds 2:1 znajdujesz chetnego na zaklad ,ale jest problem z rozliczeniem zakladu koloes nie chce wyplacic Ci wygranej i dupa blada.
Teraz mozesz chetnego na challenge szukac na pokerstrtegy a zakladasz sie o to na Bettigo i to oni rozliczaja transakcje.
Jak zbuduja wiarygodnosc to bedzie fajne narzedzie dla wszystkich chcacych sie zalozyc o zdzrzenia ,ktorych nie ma w ofercie zaden bukmacher.

I wyslesz im wykres z HM'a, zeby potwierdzic wygrana ?( :facepalm: :ayfkm:

Odpowiedz
Cytat
ErHB01

:facepalm:Wielim :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
sojowyjarz

Napisane przez znienacek
zawsze stawiam na Legie :) a ze jestem ze Szczecinka

:facepalm:

Odpowiedz
Cytat
Jarzab86

Napisane przez sojowyjarz

Napisane przez znienacek
zawsze stawiam na Legie :) a ze jestem ze Szczecinka

:facepalm:

Ja jestem z Radomia i mogę się z kimś założyć, że jutro nie odbędzie się mecz Radomiaka. Ktoś chętny ?(

:f_rolleyes: _rolleyes:

Odpowiedz
Cytat
Jarzab86

Z tego co mi wiadomo, to William Hill przyjmuje zakłady na prośbę. Mój znajomy kiedyś do nich napisał, że chciałby puścić że Karolina Woźniacka nigdy nie wygra Wielkiego Szlema. I zgodzili się. Nie wiem po jakim kursie i zastanawia mnie tylko ile lat jeszcze będzie musiał czekać na to czy wygra czy nie :f_biggrin:

Odpowiedz
Cytat
znienacek Autor wątku
znienacek

Napisane przez Lipens

Napisane przez znienacek
Co zmienia?

I wyslesz im wykres z HM'a, zeby potwierdzic wygrana ?( :facepalm: :ayfkm:

To chyba tak nie dziala:) po uplywie czasu zakladu to Ty i twoj przeciwnik okreslacie kto wygral i tylko w przypadku gdy ktos okaze sie nieuczciwy(kazdy twierdzi ze wygral) zaklad trafia do arbitrazu w serwisie i tak mysle,ze wyslalbym im wykres z HM'a

Odpowiedz
Cytat
znienacek Autor wątku
znienacek

Nie wiem co macie do Wielimia,chcialem pokazac na przykladzie,ze mozesz postawic nawet na B klase,na zdarzenia ktorego w ofercie nie ma zaden buk.
23 marca jade na MP ADCC i tez postawie na siebie w pierwszej walce.Moze ktos chetny na zaklad?:).(wyniki na podstawie grapplerinfo)

I dla wszystkich ogladajacych dzis KSW maly zakladzik http://bettigo.com/eng/b/49/s:usr

Odpowiedz
Cytat

Nie wiem po jakim kursie i zastanawia mnie tylko ile lat jeszcze będzie musiał czekać na to czy wygra czy nie

Ja bym nie wypłacił do czasu, aż wyciągnie kopyta.

To haslo nowej platformy :Bettigo do zawierania zakladow bezposrednio miedzy uzytkownikami z pominieciem buka

Taka platforma istnieje już od lat , nazywa się betfair, tak piszesz jakby powstało coś nowego, a to tylko konkurencja.

Odpowiedz
Cytat
hellYeahEnT

jest juz betfair

Odpowiedz
Cytat

jak nie obracasz tysiacami to czasem lepiej jest postawic na pinnacle niz betfair, 3-5% prowizje tam maja. Jest jeszcze BetDaq

Odpowiedz
Cytat
znienacek Autor wątku
znienacek

Napisane przez hellYeahEnT
jest juz betfair

Dobra skoro zacząłem temat to: w skrócie rożnice Betfair vs.Bettigo

Betfair: dziala jak giełda-mecze traktowane sa jak rynki mozesz dowlnie ksztaltowac kurs,ale nie mozesz otworzyc nowego rynku(meczu),sprobuj np:zalozyc sie o mecze polskiej 2 ligi,nie masz takiej mozliwosci,poniewaz betfair ma w ofercie tylko ekstraklase i 1 lige oraz puchar polski.
Pula zakladow jest wspolna i nie wiesz z kim sie zakladasz nie masz mozliwosci zalozenia sie ze znajomym.
Jezeli na danym rynku(meczu)sa male obroty nie masz na to zadnego wplywu.

Bettigo: dziala nie jak gielda tylko raczej model Allegro kazdy wystawiony zaklad to osobna aukcja z opcja "kup teraz :)
Mozesz zalozyc sie o dowolny mecz czy to 2 ligi czy 3 ligi o cokolwiek.(sam tworzysz rynki)
Po wystawieniu zakladu jest on wystawiany na platformie,ale mozesz go tez wrzucic tez na facebooka,wyslac maile i namawiac do zakladu znajomych,kazdy z nich jest dopisywany do Twojego konta i dostajesz 30%prowizji pobranej przez bettigo.

Wiem,ze betfair to gigant a bettigo nawet nie jest karlem:),ale otwiera jakies nowe mozliwosci a jak beda wykorzystane to zobaczymy.

Odpowiedz
Cytat
hellYeahEnT

jak chce sie zalozyc z kolega to sie zakladam z kolega

dziwnych masz kolegow jezeli musisz to robic poprze zjakis serwis bo sie boisz ze Ci nie wyplaci wygranej jak przegra _pleased:

nie ma zupelnie potrzeby zeby ten portal istnial

Odpowiedz
Cytat
znienacek Autor wątku
znienacek

Kazdy ma prawo do własnych opini, dla rozluźnienia jak ktos interesuje sie submission fighting to w sobote sa mistrzostwa Polski i Berserkerzy bronia druzynowego mistrza Polski,moze jest ktos chetny na zaklad?

http://bettigo.com/pol/b/79
I spróbójcie sie o to zalozyc z tradycyjnym bukiem.

Odpowiedz
Cytat

Dla tych, którzy tradują na Betfair to jest już jakaś dobra informacja. Wiadomo płynność na rynkach nie będzie taka sama, pewnie na początku słaba ale jakaś alternatywa się rodzi.
Te opłaty premium charge na betfair to po prostu zdzierstwo i teraz konkurencja ma pole do popisu :)

Odpowiedz
Cytat
znienacek Autor wątku
znienacek

Zobaczcie jaki ruch jest na zakladach na MP ADCC

Właśnie tp miałem na myśli,mówiąc,ze można założyć się o niszowe dyscypliny,których w ofercie nie ma żaden buk.

Odpowiedz
Cytat