Przejdź do forum
Narzędzia pokerowe,...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Narzędzia pokerowe, a początkujący

3 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
560 Wyświetlenia
BroKosa
PokerStrategist

Siema, na krótko moja sytuacja: Pokera zacząłem od freerolli, udało mi się wygrać $2 z których wyrobiłem już w sumie $92 ($12 wpłacone). I tutaj robią się schody. Chodzę do liceum(18 lat) do klasy maturalnej :< i nie mam stałego źródła dochodu. BRM pozwala mi (tuż tuż) na grę nl5... i:
1.czy poradzę sobie na nl5 bez HUD-a?
2. Czy taka gra, z wieczną grą z unkami oznacza granie nit i jedynie mianie nadzieje, że unk z którym będziemy się mierzyć nie ma żadnego Poker Toolsa wykazującego nam nasze statystyki?
3. Jak WY sobie poradziliście z tym problemem zaczynając swoją karierę pokerzysty? Robiliście format, co by korzystać ponownie z triala? Czy nie było wam szkoda kolejnych zainwestowanych pieniędzy w pokera( oprócz startowego BR) i zdecydowaliście się na jednorazowy wydatek?

Pozdrawiam.

EDIT: Chyba powinienem to umieścić w dziale "Poker". Proszę o przenosiny!

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi
BroKosa Autor wątku
BroKosa
PokerStrategist

@bump
O titsach z ev+ to chętnie się wypowiadacie... ale jak już macie na konkretny temat to wam się nie chce :/

Odpowiedz
Cytat
smoku
PokerStrategist

Hej BroKosa.

Przeniosłem Twój temat do działu pytań dla początkujących, bo pogawędki to nienajlepsze miejsce dla niego.

Co do Twoich pytań. IMO im wcześniej zaczniesz przyzwyczajać się do HUDa i uczyć się korzystania z niego tym lepiej. Pewnie da się spokojnie wygrywać na najniższych stawkach, ale po co sobie utrudniać.

Jeśli stan konta nie pozwala Ci na zakup któregoś z programów trackujących, a wykorzystałeś już triale z obu najbardziej popularnych, to jest jeszcze darmowy program fpdb, który może jest trochę trudniejszy w obsłudze niż Holdem Manager, czy PokerTracker, ale także dobrze spełnia swoją funkcję.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat