Witam wszystkich nie jestem pewny czy to dobre miejsce ale jestem zdesperowany a konkretnie przegrywam dosłownie wszystko nie wiem co jest nie tak gram taktyka sss na limitach 5-10 mój bankroll wynosił 30 dolarow jeszcze dziś gram 5-6 stolików co powinienem robić bardzo jestem zdenerwowany posiadam 10 dolarów co powinienem zrobić dalej kontynuować gre? zmniejszyć ilość stołów?
Na pewno popełniasz jeszcze dużo błędów grając taktyką SSS. Przeczytaj jeszcze raz wszystkie artykuły. Ja na początku gry SSS też spadałem w dół aż do 14$. Teraz po analizie swojej gry, kilku treningach w których wziąłem udział, nie popełniam już tylu błędów i bankroll idzie powoli do góry ;).
Polecam wrzucać ręce do analizy na Naszym forum, gdzie trenerzy ocenią ręce i pokażą Ci ewentualne błędy w Twojej grze - jest to w/g mnie najlepsza metoda
Pozdrawiam
no włąsnie co do tematu, to jeszcze czekacie cię długa droga.... za nim osiągniesz ten poziom co ja
rumbacz napisał
no włąsnie co do tematu, to jeszcze czekacie cię długa droga.... za nim osiągniesz ten poziom co ja![]()
Rumbacz rządzi.
PS. Post tygodnia.
kaczor5135 napisał
Witam wszystkich nie jestem pewny czy to dobre miejsce ale jestem zdesperowany a konkretnie przegrywam dosłownie wszystko nie wiem co jest nie tak gram taktyka sss na limitach 5-10 mój bankroll wynosił 30 dolarow jeszcze dziś gram 5-6 stolików co powinienem robić bardzo jestem zdenerwowany posiadam 10 dolarów co powinienem zrobić dalej kontynuować gre? zmniejszyć ilość stołów?
Skończyć 18 lat
JKramer napisał
kaczor5135 napisał
Witam wszystkich nie jestem pewny czy to dobre miejsce ale jestem zdesperowany a konkretnie przegrywam dosłownie wszystko nie wiem co jest nie tak gram taktyka sss na limitach 5-10 mój bankroll wynosił 30 dolarow jeszcze dziś gram 5-6 stolików co powinienem robić bardzo jestem zdenerwowany posiadam 10 dolarów co powinienem zrobić dalej kontynuować gre? zmniejszyć ilość stołów?Skończyć 18 lat
Kupić czterolistną koniczynę
matelusz napisał
Zrobić sobie 2 dni wolnego![]()
Zrobić 3 dni wolnego i przeczytać jeszcze raz arty + wstawić ręce i pamiętać, że jeszcze nie jesteś Chuckiem Norrisem pokera
Idź na prywatny coaching do kolegi Rumbacza. Może znajdzie jakiś wolny termin w swoim grafiku..
Mooris napisał
Polecam wrzucać ręce do analizy na Naszym forum, gdzie trenerzy ocenią ręce i pokażą Ci ewentualne błędy w Twojej grze - jest to w/g mnie najlepsza metodaPozdrawiam
Kompletnie klapa nie moglem wstać od stoliku bo cały czas przegrywałem wygrane ręce muszę się nauczyć panowania nad sobą i tiltem no ręka na 2x stolach AA i kk i qq mnie sprawdziło na 2x stolach ktoś coś trafił ja nic a wygrywa się aa 1x na 5 razy chyba albo zle mówie
muszę nad opanować to
dzięki za pomoc postaram się o trening jakiś