Przejdź do forum
! Nagroda 10$ ! Buk...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

! Nagroda 10$ ! Bukmacher / Pokerroom akceptujący PayPal -

12 Posty
8 Użytkownicy
0 Reakcje
1,044 Wyświetlenia
ArcadiusK
Oldschool Grinder

Witam
Poszukuję jakiegoś bukmachera / room lub ewentualnie jakiś inny sposób żeby przerzucić kasę z PayPal na Skrill.

Kto coś wie na ten temat ?
Dodam tylko że mieszkam w Polsce, bo z tego co słyszałem to często się zdarza że nawet jeśli gdzieś akceptują PayPal to nie dla graczy z Polski.

Odpowiedz
Cytat
11 odpowiedzi
ArcadiusK Autor wątku
ArcadiusK
Oldschool Grinder

Nagroda 10$ dla autora najlepszego pomysłu jak przerzucić kasę z PayPal -> Skrill z pominięciem zwykłego banku, bo to zbyt długo trwa.

Odpowiedz
Cytat

888 poker
paddypower poker
william hill
betfair
bwin
carbon poker

Odpowiedz
Cytat
Varrancomando
Elite Grinder

Fajnie. Ale na Ipoker jeśli chodzi o poksa to w regulaminie jes chyba zapis, że musisz wyrobić tyle rake ile wpłacisz (nie wiem dokładnie, bo wpłacałem i tłukłem ten rake i albo cashout, albo torba, ale tak mi się 'obiło o uszy' :D ), więc od razu radzę uważać

Odpowiedz
Cytat
ArcadiusK Autor wątku
ArcadiusK
Oldschool Grinder

Napisane przez Krasnystaf
888 poker
paddypower poker
william hill
betfair
bwin
carbon poker

Sprawdziłeś to w ogóle zanim wysłałeś?

Pierwsze z brzegu ze strony 888:
"Wpłata za pomocą serwisu PayPal jest dostępna w Hiszpanii, Wielkiej Brytanii, Irlandii, Włoszech, Portugali, Finlandii, Danii, Austrii i Szwecji. Jest to błyskawiczny, łatwy i bezpieczny sposób na doładowanie konta w 888poker."

Odpowiedz
Cytat
preludiumm
PokerStrategist

Będzie słabo z tym, bo z tego co pamiętam nie spotkałem jeszcze buka/ rooma, który nie ma "blokady", że najpierw wypłacasz hajs tam skąd wpłaciłeś (do kwoty wpłaconej), a potem hulaj dusza piekła nie ma. Co prawda od roku już ruchy robie tylko na starsach, ale wcześniej odwiedziłem większość sieci pokerowych. :F

Odpowiedz
Cytat

[treść edytowana]

//treść niezgodna z regulaminem: zasada 3 - ultrac

Odpowiedz
Cytat
ultrac
Oldschool Grinder

Hej,

przypominam Wam, że zgodnie z regulaminem na forum niedozwolony jest wszelkiej maści handel.

Regulamin PokerStrategy.com

Pozdrawiam

Ultrac

Odpowiedz
Cytat

Sorry rzuciłem taki luźny pomysł nie myśląc o regulaminie, a może go nawet nigdy nie czytałem(trzeba to będzie zmienić).

Odpowiedz
Cytat

Ty komuś na PayPal a on Tobie na Skrilla inaczej się nie da bez pośrednictwa banku .

Odpowiedz
Cytat
ArcadiusK Autor wątku
ArcadiusK
Oldschool Grinder

Napisane przez dawid327
Ty komuś na PayPal a on Tobie na Skrilla inaczej się nie da bez pośrednictwa banku .

Problem tylko znaleźć taką osobą, zwłaszcza jeśli chodzi o regularne dokonywanie takiej transakcji :/

Odpowiedz
Cytat
naturehol
PokerStrategist

Doładuj skrilla paypayowskim mastecardem jak masz

Odpowiedz
Cytat