Mam pytanie: macie może jakieś dobre kawałki do biegania do polecenia? Generalnie interesują mnie klimaty house/transe/dance/sth
Tak żeby dodać energii, a nie zasnąć ♠_p: Zwykle słuchałem energy mix, ale już nimi rzygam...
Pozdrawiam
Mam pytanie: macie może jakieś dobre kawałki do biegania do polecenia? Generalnie interesują mnie klimaty house/transe/dance/sth
Tak żeby dodać energii, a nie zasnąć ♠_p: Zwykle słuchałem energy mix, ale już nimi rzygam...
Pozdrawiam
Wielkie dzięki
A widział ktoś tą nutkę do pobrania?
(trzecia z listy mazaq'a ;))
W tym rmx znalazłem ją tylko na youtubie
Pozdro
Ja miałem to ustawione na iPod'ie jako power song - zawsze jak padałem to jeden przycisk i fajnie to potem wyglądało na stronie Nike jak mi wykres skakał do góry, polecam
a teraz na rowerze to lecę ASOT'y
a jak już zwolnisz to polecam:
Te dwie nutki chyba każdy zna
Darude obowiązkowo wgram
Nic, lecę wypróbować nowy sprzęt i kawałki
Pozdro
45:33 od LCD soundsystem właściwie została skomponowana dla biegaczy.
mi biegało się całkiem przyjemnie przy born to run springsteena.
Swego czasu używałem tego jako power song
Od razu prędkość mi rosła :). Btw bąbel jak taki biegacz z ciebie to kupuj zestaw nike+ i dołączaj do biegania z userami PS.
Dobra nutka
Co do zestawu to drogie to cholerstwo
Ja biegam od niedawna i głównie for fun: 2-3 razy w tygodniu przebiegnę 6-7km dla poprawy kondycji
Dlatego wydawać 500-600 PLN mi się nie uśmiecha
Thorek, zajebiaszcza nutka, nieźle się wkręca
Nike+ polecam, bo rywalizacja z innymi daje jednak motywacje, no i już nie jestem ostatni w rankingu, ha!
Dla mnie największą motywacją zawsze była walka z samym sobą... czy to w życiu, czy w pokerze
IMO nuta zdecydowanie zasługuje na okejkę
Polecam ♠_smile: