Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Music Music Babe

4 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
824 Wyświetlenia

Przegladam właśnie swoją kolekcję muzyki przed formatem i stwierdzam, że nie szukałem/słuchałem ostatnio nic świeżego/interesującego/wybitnego. Uwielbiam muzykę, słucham wszystkiego poza totalnym dance i polskim hiphopem, proponuję więc podopowiadać co kto ma najlepszego:D:D Jeśli ktoś lubi dance czy hh - oczywiście też:D

Dwa utwory obrazujące rozpiętość moich muzycznych zainteresować, albo muzycznej ignorancji, jak kto woli:

- jedyna i fenomenalna: Norah Jones

- perkusista geniusz, energia w czystej postaci: Mudvayne

3 odpowiedzi
drafu

fajny temat - ja sobie nie wyobrazam zycia bez muzyki.

Ja wlasciwie slucham tylko polskiego hh i techno ze wskazaniem na polski hh wiec troche nie Twoje gusta no ale z nowosci jakbym mial polecac to nowe 2cztery7 , nowy OSTR z tych sprzed paru miesiecy to Łona i Eldo - a z tych co maja wyjsc przed wakacjami to na pewno solo Fokusa , trzecie solo Gurala.

a z innych gatunkówa ostatnio z takich w miare nowosci to mi sie re-edycja Thillera ( czy jak sie to pisze ) Michaela Jacksona spodobała

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Łona jest ok. Jego niektóre teksty powalają.

Jeszcze jedno znalezisko: czy tylko ja uważam, że to jest genialne: Amos Lee

Qsypal

Miałem w planach założenie podobnego tematu, tak aby się dowiedzieć, czego słuchacie podczas sesji pokerowych. Czy wolicie w ciszy pozostać skoncentrowani, czy też słuchacie muzyki relaksacyjnej w celu rozładowywania agresji po przegranych rozdaniach, czy wręcz przeciwnie, ostra i głośna muzyka pomaga wam w grze.

Ja osobiście słucham albo jakiejś rockowej rozgłośnie online, albo odpalam winampa i słucham swojej ulubionej muzyki. Często jest to Top Wszech Czasów PR, bardzo przyjemne utwory już nieco wiekowe, ale za to bardzo miłe dla ucha.