Polsat Sport
Napisane przez wukaesiak
Napisane przez Jarzab86
![]()
Polsat Sport
nie bij
![]()
♠_thumbsup:
Orzełek i Łukaesiak dziś wam daruję
♠_p:
Na unibecie jest spoko stream, tylko, ze maly, ale nie przycina i dziala plynnie. Warunkiem ogladania, jest posiadanie srodkow na koncie.
:fdrink
Czym sie rozni kurs na betfair (Bet For) kurs 5.4 i (Bet Against) kurs 5.5 na Janowicza?
Napisane przez hazelasty
Na unibecie jest spoko stream, tylko, ze maly, ale nie przycina i dziala plynnie. Warunkiem ogladania, jest posiadanie srodkow na koncie.
:fdrink
Na bet365 można oglądać jak się ma tam po prostu konto. Nie trzeba posiadać środków na koncie.
Murray to jednak klasa.. Sądzę, że Jerzyk będzie walczył do końca i skończy się 2:3 dla Murray'a..
Dlatego też taki zakład puściłem za stówkę.. kurs 7, a w sumie bardzo możliwe..
Jakbym miał kapitał to wrzuciłbym tysiaka na handicap +2,5 dla Janowicza.. kurs 1,65, a mi sie wydaje, ze jest to najbezpieczniejsza i najpewniejsza opcja..
tak w nawiasie polecam włączyć sobie polsat sport lub stream z meczu Djokovic - Del Potro, piękny tenis :fdrink
Napisane przez Orlo007
Napisane przez qwertyk18
polak przejebieidz wydoić koze!
ok
Janowicz musi zagrać swój najlepszy tenis, jeżeli chce wygrać z Andym. Na razie gra wręcz słabo, masa błędów, ma olbrzymie rezerwy i w tym nadzieja:)
w telewizji n znajdę transmsję gdzieś? skysport? jaki kanał? bo mi się nie chce szukać
Napisane przez Szachista007
Janowicz musi zagrać swój najlepszy tenis, jeżeli chce wygrać z Andym. Na razie gra wręcz słabo, masa błędów, ma olbrzymie rezerwy i w tym nadzieja:)
chyba nie ogladamy tego samego meczu
Napisane przez Orlo007
Janowicz musi zagrać swój najlepszy tenis, jeżeli chce wygrać z Andym. Na razie gra wręcz słabo, masa błędów, ma olbrzymie rezerwy i w tym nadzieja:)chyba nie ogladamy tego samego meczu
![]()
Twierdzisz, że Jurek gra najlepiej jak umie? To chyba nie widziałeś jego meczu z np. Almagro...
Żeby nie było, że ja tak sobie rzucam jakieś stwierdzenia - statystyki:
z Almagro - po 3 setach bodajże 58-14
z Murrayem - po 2 setach 22-26
Napisane przez Orlo007
Janowicz musi zagrać swój najlepszy tenis, jeżeli chce wygrać z Andym. Na razie gra wręcz słabo, masa błędów, ma olbrzymie rezerwy i w tym nadzieja:)chyba nie ogladamy tego samego meczu
![]()
Twierdzisz, że Jurek gra najlepiej jak umie? To chyba nie widziałeś jego meczu z np. Almagro...
nie gra najlepiej ale nie gra słabo...bez przesady...
gra dobrze, ale popełnia trochę dużo błedów. Podoba mi się jego tenis, jest bardzo ciekawy. Murray jest za to dokładniejszy. Ciekawy czy jak JJ go tak gania, to czy się nie zmęczy w końcu.