A jakiś pozytywny akcent tego MLM nikt nie widzi?
Kwestia jaki MLM, zacznijmy od tego. Sam związałem się z firma która przynosi tylko zyski (lyoness). Uprzedzając pytania że to nie możliwe to odpowiem- Tankuje na orlenie mam teraz % zwrotu insta na konto bankowe, kupuje bułki na śniadanie w carrefour, mam zwrot pieniędzy na konto bankowe. Jestem wstanie robić zakupy ponad krajowo i ponad branżowo te codzienne i jeszcze mi za to płacą.
kto by nie chciał robić dalej zakupów i dostawać za to kase na konto ?
Hmmm Takk ktoś z tego ma zysk, zazwyczaj Lyoness do 1% i ktoś kto polecił mi system 0,5%, ale mi daje kilka/kilkanaście%. Do tej pory tego nie miałem czego mam nie korzystać jako zwykły klient?
Teraz idąc do orelnu mówiąc im że chcę rabat X% to mnie wyśmieją za wydanie 100zł. Kupując przez Lyonessa to samo paliwo mam zwrot pieniędzy na konto bankowe.
Do niedawna nie wiedziałem co to jest Lyoness, przeliczając to ile wydałem Ja i moja rodzina na podstawowe artykuły codziennego użytku przez ostatnie 10lat powinienem dostać od handlowców za pośrednictwem LY pięciocyfrową sumę. Mi się to podoba że dostaje kasę za coś co i tak do tej pory robiłem i będę robić gdyż robienie zakupów jest procesem powtarzalnym i koniecznym.
Reasumując to wszystko ja jako zwykły klient mam tylko plusy. A znając zasadę funkcjonowania systemu, jestem w stanie zrobić większy biznes niż na pokerze jeśli chodzi o zarobki a nie gram wcale nisko.
Kwestia jak się robi biznes to osobny temat nie chcę tu zaśmiecać wątku, krótka mówiąc wystarczy garstka osób żeby mieć przyzwoity dochód tylko trzeba wiedzieć jak to robić, a rynek hmmm jest nieograniczony bo każdy z nas robi zakupy tylko cześć z nich można zrobić świadomie i mieć z tego korzyści.
Uff długi post. wystarczy może
pzdr