Przejdź do forum
Miss Polskiej Społe...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Miss Polskiej Społeczności

48 Posty
28 Użytkownicy
227 Reakcje
7,171 Wyświetlenia
jejeejej
Oldschool Grinder

Jako przedstawicielka płci pięknej polskiego forum czuję się zobowiązana zapytać dlaczego wzorem rosyjskim nie są u nas organizowane wybory Miss Polskiej Społeczności?
Czy jesteśmy gorsze od rosyjskich dziewczyn? Może jesteśmy brzydsze? A może mniej inteligentne? :D
I nie piszcie, że jest nas za mało bo 5 na pewno się znajdzie :profit:

Kto jest za wyborami Miss Polskiej Społeczności? :D
Kto jest za wyborami Mistera Polskiej Społeczności? :D

Odpowiedz
Cytat
47 odpowiedzi
KrzNow
PokerStrategist

może być :f_love:

:rage: :rage: :rage:

Odpowiedz
Cytat
JonKing75
PokerStrategist

Głosuje na jejeejej- tylko fota by sie przydała żeby człowiek wiedział czy dobrze wybrał :f_pleased:

Odpowiedz
Cytat
Garggamel
Oldschool Grinder

Zróbmy te wybory :truestory:.

Odpowiedz
Cytat
Kristo914
PokerStrategist

:pokerface:

Odpowiedz
Cytat
SirBadFate
PokerStrategist

Napisane przez Garggamel
Zróbmy te wybory :truestory:.

Nie ważne kto głosuje, ważne kto liczy głosy :coolface:

Odpowiedz
Cytat
Skibcio
PokerStrategist

Zwykle to ja głosy liczę _cool: To też chciałbym, żeby takie wybory pojawiły się w PL. Tylko wtedy musiałoby zadeklarować się chociaż wstępnie z 5 pań (prawdziwych pań!). Robić wybory dla jednej czy dwóch osób to tak trochę słabo :(

Odpowiedz
Cytat
jejeejej Autor wątku
jejeejej
Oldschool Grinder

Skibcio najpierw trzeba ogłosić żeby ktoś się zgłosił :coolface:

Odpowiedz
Cytat
lokomotywa
Oldschool Grinder

Mam nadzieję że wybory miss PL dojdą do skutku. Mister niekoniecznie, to kobiece wdzięki są od podziwiania...

Odpowiedz
Cytat
cruchy
Legacy Member

Pomysł fajny, szczególnie że z inicjatywą wyszła kobieta, ale czy na forum znajdzie się chociaż 3, już nie wspominając o 5 paniach, chcących wrzucić swoje prawdziwe foty? Bo jak jakieś trolle zgłoszą kandydatury karyn z odlotów albo innych fast datow, lub wrócą te "panie" które tworzyły blogi brały stacking i znikały z kasą, to trochę będzie szkoda i drugiej edycji się nie doczekamy.

Odpowiedz
Cytat
Hardchorusss
PokerStrategist

Napisane przez jejeejej

Może jesteśmy brzydsze?

Tak

Odpowiedz
Cytat
DzikiHenry
Oldschool Grinder

Justynko myślisz, że masz szansę ? :) z tego co widziałem na blogu to będzie ciężko na Ciebie zagłosować sądząc po zdjęciach Ciebie tyłem z daleka, Ciebie w kasku , kawałek Twojej ręki itp :)
No chyba, że misnołem jakieś foty :)
Chyba że to będą osobne foty na konkurs to inna rozmowa :) NudeStrategy :) :milord: :happy:

Odpowiedz
Cytat
jejeejej Autor wątku
jejeejej
Oldschool Grinder

DzikiHenry nie mam co do tego wątpliwości :coolface: :coolface: :coolface: :coolface: :coolface:

Odpowiedz
Cytat
Garggamel
Oldschool Grinder

Ja myślę, że żyjemy w dość głębokiej nieświadomości, i te pięć panien się zapewne znajdzie :f_drink:.

Odpowiedz
Cytat
ShakeMeDown
PokerStrategist

Napisane przez Garggamel
Ja myślę, że żyjemy w dość głębokiej nieświadomości, i te pięć panien się zapewne znajdzie :f_drink:.

Oby :profit:

Napisane przez DzikiHenry
Chyba że to będą osobne foty na konkurs to inna rozmowa :) NudeStrategy :) :milord: :happy:

No raczej :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
ErHB01
PokerStrategist

Napisane przez jejeejej

Czy jesteśmy gorsze od rosyjskich dziewczyn? Może jesteśmy brzydsze?

tak

średnia rosjanka > średnia polka nawet z tym nie dilujcie

Odpowiedz
Cytat
Skibcio
PokerStrategist

Napisane przez DzikiHenry

A zdajesz sobie sprawę, że m.in przez takie posty i posty w stylu "pokaż cycki" tak mało kobiet u nas się udziela. I z tego też powodu szanse na taki konkurs w naszej społeczności są praktycznie 0. Wiele kobiet nie bierze sobie tego do siebie jednak wielu innym to przeszkadza.

Odpowiedz
Cytat
DzikiHenry
Oldschool Grinder

Żarty !?
Przecież to ewidentny tani bajer, - w tyłku mam czyjeś cycki, to po 1
po 2 zaraz obok w tyłku mam ile kobiet sie udziela na PS - co zbieramy druzyne piłkarską, że trzeba nam sie zastanawiać jaki jest skład procentowy osobników użytkowników forum ?? jest jak jest. to po 2 :)

A może bez kitu trzeba podać nie wiem do sądu PS ze dyskriminuje kobiety bo za mało ich na forum ?? może pedałów i transow też jest za mało ...

Myślałem, że to forum pokerowe a nie onetowe.... Masz problem do taniego bajeru a nie masz problemu do MIss Rosyjskiej społeczności ? toż to dyskryminacja i seksizm!!!! Dzwoń na policje !

Odrobine dystansu ludzie. :facepalm: :wtf:

Odpowiedz
Cytat
DzikiHenry
Oldschool Grinder

Co do tych wyborów Miss polskiej społeczności to średnio to widzę.
Ja np nie chciałbym wybierać spośród kobiet które znam czy kobiet które są w 'drużynie'.
Każda kobieta ma cos w sobie, nie czuł bym się ok wybierając jedna a nie wybierająć innych ...
Jak oceniać to wolałbm jakąś abstrakcyjną kobietę typu hot or not gdzie olewam, wrzucam sobie wygórowany filtr,olewam człowieka, wnikam tylko w atuty zewnętrzne. wiem że nikogo to nie dotyka - taka zabawa- takie nic.

Nie to żebym Justynki czy innych dziewcząt/kobiet nie zobaczył, a jakże. I dla mnie każda by wygrała miss :)

U ruskich to wiadomo prosta kultura kult ciała, niech sobie maja konkursy.

Odpowiedz
Cytat
LeborW
Poker Player

Jako przedstawicielka płci pięknej polskiego forum czuję się zobowiązana zapytać dlaczego wzorem rosyjskim nie są u nas organizowane wybory Miss Polskiej Społeczności?
Czy jesteśmy gorsze od rosyjskich dziewczyn? Może jesteśmy brzydsze? A może mniej inteligentne? :D
I nie piszcie, że jest nas za mało bo 5 na pewno się znajdzie :profit:

czyzby komuś brakowało hajsu w rollu?:coolface:

Już dawno doszedłem do wniosku, że pokerzyści nie mają wysokich wymagań i leci im z pyska na samą żeńską narracje więc nawet fotki nie będą potrzebne :truestory:

Zapomniałem dodać, że jestem za!

Odpowiedz
Cytat