Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

MiraBet Poker

7 Posty
3 Użytkownicy
1 Reakcje
616 Wyświetlenia
liczyrzepa92

Jakiś tydzień temu założyłem konto [treść edytowana] na poker roomie Mira. Generalnie mało ludzi, mało turniejów a doczekanie się na jakąś grę SnG graniczy z cudem. Mimo to w paru pomniejszych turniejach z otrzymanych za free $3 zrobiłem $98.
Chciałbym teraz to wypłacić, ale gdzieś już czytałem, że jest to trochę tzw. krzak i są z nimi problemy.
Czy ktoś miał do czynienia z tym roomem? Ile powinienem wpłacić, żeby nie zblokowali mi pieniędzy?
Generalnie jak mam wpłacić tam cholera wie ile kasy i jeszcze tego nie odzyskać wolę chyba machnać ręką na te 100 dolców ;D

// treść niezgodna z regulaminem forum - Elzo2012

Odpowiedz
Cytat
6 odpowiedzi
Moderator
Elzo2012

Witaj liczyrzepa92

Nie podajemy informacji o podmiotach będących konkurencją dla PokerStrategy.com - z wiadomych względów.
Jest to sprzeczne z regulaminem.

pozdrawiam
Elzo2012

Odpowiedz
Cytat
liczyrzepa92 Autor wątku
liczyrzepa92

Rozumiem i przepraszam, ale potrzebuję pomocy aby się nie naciąć i nie stracić kasy. Może ktoś jednak miał doświadczenie z tym roomem. Jesteśmy społecznością więc sobie pomagajmy bez względu na to kto jest z kim związany biznesowo.

Odpowiedz
Cytat
yoovan

4 dni czekasz, poganiasz mailem i w sumie po tygodniu kasa jest. Tak najczęściej tam mialem.

Odpowiedz
Cytat
liczyrzepa92 Autor wątku
liczyrzepa92

Czyli nie ma jakiś spraw w stylu np kilkukrotnego obrotu wpłacona gotówką? Minimalna wpłata to 30 dolarów?

Odpowiedz
Cytat
yoovan

O minimalnej wpłacie nie wiem. Obrót chyba tylko przy bonusach itp.

Odpowiedz
Cytat
liczyrzepa92 Autor wątku
liczyrzepa92

Ok dzięki bardzo. Jak wyrobię jeszcze trochę to spróbuję wpłacić i potem zlecić wypłatę. Dziękuję za pomoc!

Odpowiedz
Cytat