Zachecam do lektury
http://wiadomosci.onet.pl/1934512,327,miesiecznik_o_grach_bukmacherskich_zadebiutuje_pod_koniec_marca,item.html
O pokerze to to raczej nie będzie... "miesięcznik o zakładach bukmacherskich i grach hazardowych"a poker grą hazardową nie jest... dlatego przenoszę do działu pogawędek.
maggman napisał
Qsypal napisał
a poker grą hazardową nie jest...
![]()
![]()
![]()
![]()
chyba ktos ma kompleksy
Szkoda tylko, że nie podali jakiejś konkretnej daty wydania tylko "pod koniec marca" - poproszę w swoim zaprzyjaźnionym salonie prasowym żeby monitorowali dla mnie sprawę
Kupię , chyba tylko dlatego ponieważ ciekawi mnie jak przez 60 stron można pisać o Bukmacherce i nie wyczerpać materiału.
Rodrigo1988 napisał
Kupię , chyba tylko dlatego ponieważ ciekawi mnie jak przez 60 stron można pisać o Bukmacherce i nie wyczerpać materiału.
30 stron reklam?
dabropl napisał
maggman napisał
Qsypal napisał
a poker grą hazardową nie jest...
![]()
![]()
![]()
![]()
chyba ktos ma kompleksy
![]()
PWN.pl napisał
hazard
1. «gry lub zakłady, w których stawką są pieniądze»
Nie dawno zobaczyłem to w Empiku, wg mnie trochę za dużo reklam ale mam nadzieję, że kolejny numer będzie lepszy.
Nic ciekawego, o jakości wykonania gazetki(dosłownie) nie będe nawet pisał, zresztą ktoś już chyba tutaj pisał recenzje, poszukaj. Lepiej kupywać cardplayer'a - wie ktoś czy jest już numer maj/czerwiec ? bo na stronie dalej jest tylo numer z marca...
gr0su napisał
Nic ciekawego, o jakości wykonania gazetki(dosłownie) nie będe nawet pisał, zresztą ktoś już chyba tutaj pisał recenzje, poszukaj. Lepiej kupywać cardplayer'a - wie ktoś czy jest już numer maj/czerwiec ? bo na stronie dalej jest tylo numer z marca...
Tak, ja zamieszczałem krótką recenzję Miesięcznik gracz