Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Mielno czy Łeba?

14 Posty
13 Użytkownicy
0 Reakcje
5,659 Wyświetlenia
maesky87

Witam!

Zamierzam wybrać się do którejś ze wspomnianych wyżej miejscowości. Obydwie są miejscami rozrywkowymi i o to też mi chodzi. Słyszałem, że w Mielnie jest pełno młodzieży, jest gdzie się zabawić i z kim:D, ale bardzo drogo. Z kolei Łeba jest tańsza, ale nie wiem czy jest dużo gorzej pod względem dyskotek i młodych ludzi.
Innymi słowy: opłaca się przepłacić w Mielnie czy Łeba też daje radę?:)

13 odpowiedzi
kNoq001

nie wiem jak w Łebie ale Mielno na pewno jest rozrywkowe i jesli na to sie nastawiasz to bedziesz mial gdzie imprezowac _thumbsup:

Ustronie Morskie !!!

stpawel

Milno wita wszystkich, dalekich i bliskich ;) Hip hopowców i tych co lubią gwizdki :D

W Łebie miałbyś okazję pozwiedzać troszkę. Wydmy ruchome, jeziora przybrzeżne: Łebsko, Sarbsko, latarnia morska w Stilo. Jak w każdej nadmorskiej miejscowości znajdziesz tam sporo klubów więc % i wix nie powinno zabraknąć... :)

ja bym polecal mielno . w łebie wczoraj sploneła jedna z dyskotek ,wiec raczej nie ma sie tam gdzie bawic juz :P
Mielno slynie z najlepszych dyskotek (miedzy szczecinem a gdanskiem) .

maciasbr

Ja w zeszłym roku byłem w Łebie i byłem mega poztywnie zakoczony, Na pewno nie będziesz narzekał na brak rozrywki. Polecam pod każdym względem _thumbsup:

Imo Mielno wymiata :tongue:

W Mielnie spoko klimat itd, ale łatwo wpier*** dostać _biggrin:

alisek55

Napisane przez axelcoon85
ja bym polecal mielno . w łebie wczoraj sploneła jedna z dyskotek ,wiec raczej nie ma sie tam gdzie bawic juz :P

Nie dyskoteka tylko domek letniskowy spłonąl

Qbaloz

Napisane przez alisek55

Napisane przez axelcoon85

Nie dyskoteka tylko domek letniskowy spłonąl

Z tego co piszą w internecie dyskoteka też.

http://www.alert24.pl/alert24/1,84880,9899364,Pozar_osrodka_wypoczynkowego_w_Lebie__Spalily_sie.html

stpawel

z plotek wynikało ze własciciel sam to zaplanował w celu odzyskania odszkodowania ;D

Byłem i tu i tu w zeszłym roku po mniej więcej 10 dni. i powiem tak: Mielno jeżeli chcesz się wybawić, Łeba jeżeli chcesz odpocząć. Mielno - more FUN! :)

BRIGANTOS

ja bylem w zeszlym roku w mielnie i bylo zajebiscie,co prawda bylem poza sezonem i praktycznie nic sie tam nie dzialo,ale widac bylo ze miescinka ma potencjal i w lecie musza sie tam dobre balety odbywac,a o w pierdol w mielnie jak ktos pisal wczesniej chyba rzeczywiscie latwo,bo z tego co sie nasluchalem od miejscowych nieraz sa tam nawet robione ustawki i ogolnie masa rozbujanych typow tam przyjezdrza