Przejdź do forum
Mega Event - czy mó...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Mega Event - czy mógłby się przyjąć ?

15 Posty
9 Użytkownicy
0 Reakcje
724 Wyświetlenia
czapi8002

Witam !

Jak myślicie czy coś takiego miałoby sens, czy jest możliwe i czy by się przyjęło.

Są w necie turki dwudniowe więc może zrobić by 40-dniowy :)

Codziennie 4 godzinki o stałej porze.
Każdy dzień to jeden poziom blindów.
Superstack na początek.
Możliwość późnej rejestracji przez pierwsze 6 dni.
W ciągu tych 6 dni także możliwość ponownej rejestracji po odpadnięciu.

Myślę, że mogło by być ciekawie :)

14 odpowiedzi
piotereczek

ale kto by w to grał ?( ?( ?( ?(

a pula nagród 8 cyfrowa?
i nie, nie pojawi się nigdzie coś takiego, bo jednak jest coś takiego jak "real life" oprócz poksa :P

czapi8002 Autor wątku
czapi8002

Nie mowie tu o regularnych turniejach.

Ale na przyklad dwa razy do roku. A myślę, że coś takiego łatwiej było by pogodzić z real life niż 14 godzinne sesje MTT jak to co niektórzy uskuteczniają :

HTAndrzej5

Napisane przez czapi8002
Nie mowie tu o regularnych turniejach.

Ale na przyklad dwa razy do roku. A myślę, że coś takiego łatwiej było by pogodzić z real life niż 14 godzinne sesje MTT jak to co niektórzy uskuteczniają :

zdajesz sobie sprawę że 80 dni, to ponad całego 20% roku? :facepalm:
w jaki sposób ponad 2 i pół miesiąca poświęcone na 2 turki będzie łatwiejsze do pogodzenie z real life niż nawet 14 godzinne sesje? :ayfkm:

to samo, tylko w cywilizowany sposób masz we wszelakich ligach pokerowych, łączenie kolejnych dni w jeden turniej jest po prostu bezsensowne

Nomedes

imo nie przyjalby sie - zbyt dlugi okres czasu, mozna sobie po drodze zachorowac, umrzec, strzelic w glowe jak sie odpadnie pod koniec 30 dnia na bubblu etc.

gadouk

Napisane przez madavaster
a pula nagród 8 cyfrowa?
i nie, nie pojawi się nigdzie coś takiego, bo jednak jest coś takiego jak "real life" oprócz poksa :P

8 cyfrowa pula nagrod, wszystkie miejsca premiowane conajmniej 1k$ a buy-in do turnieju jak do freerolla ;D

ja wchodze :ayfkm: :D

Czyli ile miałbyś BB na początek ?
Jakieś 50000 ?

Nomedes

Napisane przez toxifly
Czyli ile miałbyś BB na początek ?
Jakieś 50000 ?

niee dlaczego? przeciez mozna zrobic deepstacka z 200bb na poczatek tylko blindy by rosly 1 na dzien

Kaeresen

Ja mam pomysł na lepszego deepstacka. 5k na start i blindy nie rosną. Wszyscy wpłacają 100k BI i za wina jest miliard.

Nomedes

Napisane przez Kiersno
Ja mam pomysł na lepszego deepstacka. 5k na start i blindy nie rosną. Wszyscy wpłacają 100k BI i za wina jest miliard.

zrobil bys kariere jako inkwizytor IMO

gadouk

Napisane przez Kiersno

i 1 reke musisz grac allin z any2-> wygrywasz idziesz na kolejny stol i znowu olek i tak az wylonimy zwyciesce ;D

Fokz

Napisane przez gadouk

Napisane przez Kiersno

i 1 reke musisz grac allin z any2-> wygrywasz idziesz na kolejny stol i znowu olek i tak az wylonimy zwyciesce ;D

sa takie turnieje na Unibecie za 1$, nie wiem czy wyzej tez i gra tam srednio 500 osob.... paltne jest chyba tylko 1 miejsce...

Kaeresen

Napisane przez gadouk

Napisane przez Kiersno

takie cos juz jest na ongame :ayfkm:

gadouk

serio ? :D to se pykna :P