Dobrze po niej pojechał.......
Świetny koleś, naprawdę z przyjemnością czyta/słucha się wywiady z jego osobą. Ostatnio szipnął 12.500 euro w side evencie.
Szczerze mówiąc, nie mam pojęcia kim jest ta blondyna, ani ten koleś, co to jest za kanał, ale ogólne wrażenie wychodzi mi na minus. Zestresowany "ktoś", opowiadający o pokerze, blondyna, ciągle robiąca miny do kamery, na zasadzie "ale on gupoty pyerdoly, toć każdy we wśi wje, że pryndzej mnie zaliczysz, niż wygrasz w pokyra". Nie w takich mediach powinniśmy się promować.
Napisane przez kainel
Szczerze mówiąc, nie mam pojęcia kim jest ta blondyna, ani ten koleś, co to jest za kanał, ale ogólne wrażenie wychodzi mi na minus. Zestresowany "ktoś", opowiadający o pokerze, blondyna, ciągle robiąca miny do kamery, na zasadzie "ale on gupoty pyerdoly, toć każdy we wśi wje, że pryndzej mnie zaliczysz, niż wygrasz w pokyra". Nie w takich mediach powinniśmy się promować.
Ja też nie znam typów ale mam odmienne zdanie na ten temat.
Laska to tępa dzida i chyba nikt nie będzie miał nic przeciwko jak napisze, że to nie jest moja opinia tylko fakt.
Moim zdaniem ciężko jest zmienic wizerunek poksa wśród ludzi starszych, więc dobrze, że promuje się tę grę w programach do młodzieży. Oczywiście wśród ludzi młodych jest już wiele osób które wiedzą, że poker to nie hazard (w sensie że więcej niż wśród ludzi starszych), ale mimo to często można usłyszeć nieprzychylne opinie na temat naszej ulubionej karcianki.
A co do tego Łozo to mówił dosyć ogarnięcie.
Napisane przez Deemerus
Oczywiście wśród ludzi młodych jest już wiele osób które wiedzą, że poker to nie hazard
Przecież poker to jest hazard
Napisane przez Dettifoss
Napisane przez Deemerus
Oczywiście wśród ludzi młodych jest już wiele osób które wiedzą, że poker to nie hazardPrzecież poker to jest hazard
![]()
jestem mlodym czlowiekiem i potwierdzam, ze poker to hazard.
Trudno ocenić prezenterkę po jednym krótkim materiale, ale tutaj zaprezentowała się bardzo źle.
Dobre
Również potwierdzam: poker to hazard... czytałem w gazetach i słyszałem w radiu
Napisane przez RotakesMan
Dobre![]()
Również potwierdzam: poker to hazard... czytałem w gazetach i słyszałem w radiu
![]()
potwierdzam...dowiedziałem się o tym ostatnio w busie, z rozmowy 2 studentek