Przejdź do forum
Lockerz.com - Zbier...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Lockerz.com - Zbieraj punkty i odbieraj nagrody

55 Posty
42 Użytkownicy
0 Reakcje
5,546 Wyświetlenia

invite

duzy_john88[at]interia.pl

andrzej5
Oldschool Grinder
Kemor
Oldschool Grinder

Bawiłem się kiedyś w takie stronki i w 99% wiem, że to jest SCAM(nigdy nie dostaniecie swoich nagród ;) ).

murkins
Elite Grinder

a mogę ci podać 3 maile?? to potrójne punkty dostanę?? _confused: _ugly:

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Zaproszenia zostały wysłane! Ale szczerze powiem nie wiem jak to będzie z polskimi skrzynkami bo jak wszyscy wiemy często takie maile nie dochodzą. Jak komuś zaproszenie nie dojdzie polecam zalozyc gmaila tam dochodza na 100%.

Co do prawdziwosci tej str to nie mooge sie osobiscie wypowiedziec bo jescze nic nie kupowalem. Mam 105 pkt a zbieram do 600 na iPoda 32GB. Ja osobiscie traktuje to jako zabawe bo nic mnie to nie kosztuje, a jak sie uda to bedzie bardzoooo wesoło :D

Na youtubie znalazlem takie filmiki wiec moze nie kantują
http://www.youtube.com/results?search_query=lockerz+unboxing&search_type=&aq=f

meda1ik
PokerStrategist

Jak chcesz kupić tego iPoda?
Z tego co widzę, jedyne dostępne rzeczy to skiny do iPhona 3G w kolorze oczojebnego różu plus skuter (?).

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Co jakis czas zapasy sa odnawiane. Najwyrazniej te rzeczy jak np iPody szybciej schodza niz skiny na nie. Na poczatku tyg jeszcze wszystko bylo dostepne.

Mooris
PokerStrategist

Wielokrotnie przyglądałem się takim lub podobnym sajtom (klikasz co kilka sek w reklamę lub oglądasz x reklam dziennie) i wiem że nic z tego nie było...ciekawe czy z tą stronę będzie inaczej - jak coś zamówicie dajcie znać :)

Ś C I E M A :)

Fitas
Oldschool Grinder

dostałem invite. rozejrzałem sie. smierdzi sciema na kilometr ;)

Ludzie wezcie wlaczcie mozgi, kto by rozdawał prezenty za darmo. Teraz juz nawet mikolaj tego nie robi :P

adrd
PokerStrategist
WRC7707
PokerStrategist

polacy to sa naiwni...

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez poppinpoker
Ludzie wezcie wlaczcie mozgi, kto by rozdawał prezenty za darmo. Teraz juz nawet mikolaj tego nie robi :P

Wierz mi ze oni tego za darmo nie robią!

Ja nikogo nie namawiam. Wysyłam tylko zaproszenia jeżeli jest ktoś zainteresowany. Nikt nic nie traci, no możne minute dziennie na odpowiedz na proste pytanie. Traktujcie to jako zabawę która ew możne przerodzić się w dużą niespodziankę :]

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Prosze podawajcie maile na terrence21@wp.pl bo jakis cwaniaczek podkrada maile X(

Siedizalem kiedys na podobnej stronie, tylko tam sie punkty za minigry dostawalo. Wiadomo ze nic sie nie wygrywalo, ale przynajmniej mozna bylo w fajne gry pograc

strata czasu ... lepiej sie weźcie za poka

to może ja tez poproszę:
kniarzyn@wp.pl