Przejdź do forum
Lista 50 najlepszyc...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Lista 50 najlepszych seriali USA

50 Posty
35 Użytkownicy
0 Reakcje
3,379 Wyświetlenia

brak spartacusa dziwi zwazywszy ze jest ostatnio mocno hypowany
pierwsze miejsce zdecydowanie bsg. weeds i californication wyzej. wyjebac lostow i herosow i csi. wyzej mad mena, breaking bad i deadwood. prison break to :facepalm:. sporano na drugie the wire na trzecie. gdzie x-files i stargate?!?!??! :rage:. wyzej 6feet under. gdzie kampania braci, how i meet ur mpother i carnivale oraz twin peaks s1? gdzie moja kochana nikita ;(.

btw ogladalem z 90% pozycji na lisice.

smajlo
PokerStrategist

http://serialeonline.pl/ - dla tych co nie maja super szybkiego łącza albo nie maja skad sciagac seriali - jest tu dużo ciekawych pozycji w wiekszosci kompletnych - oglada sie na megavideo ktore posiada limit ogladania 2h 'za jednym razem', ale jak sie pokombinuje to mozna z latwoscia te ich limity ominac:) moze komus sie przyda

waletpik
PokerStrategist

Dla mnie brakuje tutaj serialu "My Name is Earl",kiedy go nie oglądam to mam taką bekę że bajka.Polecam :D _thumbsup: :facepalm:

SeBiX7
PokerStrategist

nie ma Seinfelda, Friends'ów, Two and Half Men :facepalm:

xbudekx
PokerStrategist

Wiem że może wyskoczę trochę z tym, ale skoro jest ER oraz House, mi brakuje tutaj Grey's Anatomy, Do tego jeszcze wspomniany Earl, Frends, The Big Bang Theory, Mentalist i kilka jeszcze seriali :) :) A Zagubiony w czasie lub Pan i Pani Smith?? No i MacGyver, Airwolf i SeaQuest.

Sporo pozycji nie widziałem, ale nadrobię zaległości :)

kapelusznik
Oldschool Grinder

Napisane przez majstereo
southpark, familyguy, californication i dexter za nisko

+1000000000
podciągnąłbym wyżej jeszcze tylko how i met your mother

Napisane przez waletpik
Dla mnie brakuje tutaj serialu "My Name is Earl",kiedy go nie oglądam to mam taką bekę że bajka.Polecam :D _thumbsup: :facepalm:

bardzo dobre

bl00dp3t
Oldschool Grinder

Dla mnie serialem wszech czasów są Różowe lata siedemdziesiąte i Lost, brak pierwszego i niska pozycja tego drugiego dyskwalifikuje te zestawienie jako poważne w moich oczach :D

Dlamnie south park ale glownie ostatnia seria. Teoria wielkiego podrywu i swiat wg Bundych:) To jest magia haha prostacki serial ale jest sie z czego ponabijac:) no i niesmiertelny tata psyhcopata:)

"zabil zone wazaca tone :)

mihasblondi
PokerStrategist

Napisane przez kongobongo
Nie no nr 1 zdecydowanie "Przyjaciele" !!!!!!

To można oglądać po 100 razy i zawsze będzie śmieszne :)

Ostatnio spoko jest "Modern Familly" i "How i met your mother"

No i Mooris jak mogłeś nie ująć serialu z aktorami z całego świata nagrywanym dla ESPN ?(

Offc.... WSOP Main Event :f_cool:

bo to jest dokument, a nie fabula