Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Kurs dolara

203 Posty
93 Użytkownicy
0 Reakcje
18.8 K Wyświetlenia

Pojawił się znowu problem dolara przez godzine spadł

-0,15 gr

aktualny kurs 3,32

bankier

czerstwyjan

narazie to nie problem problemem będzie gdy dolar będzie kosztował 1zł - 2zł co przewidują niektórzy z analityków..

Mooris

aktualnie dolar 3,39

InTooDeep

marnie, będzie spadał. Myślę ze na 2,8 się zatrzyma jakoś. Za to euro powinno podskoczyć.

Lukasus

Przecież USA bodajże wczoraj czy przedwczoraj "dodrukowała" bln dolarów, to jak ma wartość nie spadać. Prosta sprawa ... musi spadać bo jest go więcej ... Ogólnie to na koncie na P* da się zmienić walutę ? Bo dolar to raczej chyli się ku upadkowi, ja bym chętnie go zamienił na coś innego.

kaczuba

Obama zaczął swoje komunistyczne plany wprowadzać w życie więc nie widzę zbyt obiecującej przyszłości dla dolara.

Lukasus

Obama to ma ładnie wyglądać, decyzje podejmują doradcy a raczej lobby stojące za nimi.

Suseel

Artykul

Ciekawy art z onetu o $

Grając na Party można sobie przewalutować konto na funty lub euro. Myślicie, że to dobre wyjście w tym momencie?

Aksolot

W obecnej sytuacji myślę, że lepiej będzie zmienić nazwę wątku, bo chyba kurs $ będzie się teraz zachowywał zupełnie odwrotnie.

W związku z tym, mógłby ktoś polecić jakiś duży room gdzie można grać na ojro?

Mooris

Aksolot masz rację, zmieniam tytuł wątku na "Kurs dolara" - Walderam mam nadzieję, że się nie obrazisz ;) :P

aember

Jeśli waluta gry jest inna, niż waluta konta, zamienimy postawioną kwotę z waluty gry na walutę konta, zgodnie z nadrzędnym kursem wymiany. Dotyczy to również wszystkich oczekujących bonusów.

Nie wiem czy jest sens zmieniać walutę konta, bo z tego by wynikało, że przy wchodzeniu na stół i tak będą Ci przeliczać po jakimś swoim kursie.

marcinshark

aktualnie 3,34
+ 0,64%
czyli ładnie

3,43

czyli wzrost o 8gr. w stosunku do wczoraj :)

armadilo

compadre napisał
Pytasz jak zarobic na kursach walut??? Oj panie kolego wiesz co to jest gielda walutowa FOREX? Dzienny obrot to 5 bilionow dolarow, ogolnoswiatowa gielda do ktorej z polski dostep maja urzytkownicy np. Dom Maklerski X-Trade Brokers, a wspomnicie moje slowa dolar poleci na pysk bo tak byc musi, bo tak pokazuje wykres pana diNapoli, kto inwestuje ten wie ze jego prognozy sa rewelacyjne, pozdrawiam

3,48

Hmm, coś wiadomo co pan diNapoli teraz prognozuje?

(Wybacz, ale nie mogłem się powstrzymać od małej uszczypliowości ;))

DO lipca kurs dolara bedzie w tych okolicach.3.5 okolo a pozniej ponizej 3 zl jak nic.Dlatego jak mam dzienny profit z 30$, co tydzien wycufuje sobie pewna czesc na MB i mam w zl.Wiec ryzyko kursowe mnie nie rusza zabardzo.A do lipca jak spadnie ponizej 3 zl,bede juz ze 2 poziomy wyzej wiec bez paniki.

już jest 3,51 :)

1MrPiter

mazik22 napisał
DO lipca kurs dolara bedzie w tych okolicach.3.5 okolo a pozniej ponizej 3 zl jak nic.Dlatego jak mam dzienny profit z 30$, co tydzien wycufuje sobie pewna czesc na MB i mam w zl.Wiec ryzyko kursowe mnie nie rusza zabardzo.A do lipca jak spadnie ponizej 3 zl,bede juz ze 2 poziomy wyzej wiec bez paniki.

A czym argumentujesz swoje przewidywania? Bo to, że piszesz, że po lipcu to dolar będzie "poniżej 3zł jak nic" to jest zwykłym wróżeniem z fusów.

Mooris