Witam, co powiecie na produkcję koszulek pokerstrategy, wyłącznie dla naszej społeczności? Znajomy otworzył właśnie firmę, która specjalizuję się w wytwarzaniu ubrań z własnymi nadrukami, napisami, etc. Jeżeli będzie jakiś odzew z waszej strony, to wrzucę przykładowe projekty. Koszt koszulki około 10$ + wysyłka . Pozdrawiam !
Hej, odezwij się proszę na skype: kaperush, lub PW.
Interesuje mnie jakość koszulki, typ nadruku i dokładna cena przy hurtowym zamówieniu.
e: oczywiście nadruk sam dostarczam.
Koszulki od PS.com są spoko, jak są za darmo. Na prawdę zapłacilibyście za taką koszulkę? To ja wole sobie skoczyć do sklepu i kupić jakąś fajniejszą za tę samą cenę.
tez od zawsze zastanawia mnie fenomen noszenia reklam na sobie i jeszcze płacenia za to...
Napisane przez aston3
tez od zawsze zastanawia mnie fenomen noszenia reklam na sobie i jeszcze płacenia za to...
+1
Nie psujcie chłopakowi biznesu. Jest przedsiębiorczy niech sobie zarobi na amatorach reklam. PS się nie odzywa znaczy, że daje wolną rękę na biznes.
Cześć,
pomysłowy pomysł.
Jak pewnie się domyślacie, każda duża firma, w tym PokerStrategy.com ma zastrzeżoną markę. Produkcja towarów sygnowanych tą marką i rozprowadzanie ich, byłoby naruszeniem prawa do naszego znaku towarowego. Z tego względu proszę o niezamieszczanie podobnych ofert i zamykam ten wątek.
Dzięki, pozdrawiam!