Przejdź do forum
Koszulki pokerstrat...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Koszulki pokerstrategy.pl

14 Posty
12 Użytkownicy
0 Reakcje
1,203 Wyświetlenia
mattw94pl

Witam, co powiecie na produkcję koszulek pokerstrategy, wyłącznie dla naszej społeczności? Znajomy otworzył właśnie firmę, która specjalizuję się w wytwarzaniu ubrań z własnymi nadrukami, napisami, etc. Jeżeli będzie jakiś odzew z waszej strony, to wrzucę przykładowe projekty. Koszt koszulki około 10$ + wysyłka . Pozdrawiam !

13 odpowiedzi
kapelusznik

Hej, odezwij się proszę na skype: kaperush, lub PW.

Interesuje mnie jakość koszulki, typ nadruku i dokładna cena przy hurtowym zamówieniu.

e: oczywiście nadruk sam dostarczam.

pfolus

pomysł fajny , wrzuć projekty :)

Shniman

Napisane przez pfolus
pomysł fajny , wrzuć projekty :)

+1 :P

GoodLuck321

O proszę z chęcią, również zobaczę projekt.

IceWhoo

Jak nie odpalisz kasy PS.com to temat zaraz zamkną.

kapelusznik
Deemerus

Koszulki od PS.com są spoko, jak są za darmo. Na prawdę zapłacilibyście za taką koszulkę? To ja wole sobie skoczyć do sklepu i kupić jakąś fajniejszą za tę samą cenę.

aston3

tez od zawsze zastanawia mnie fenomen noszenia reklam na sobie i jeszcze płacenia za to...

queristo

Napisane przez aston3
tez od zawsze zastanawia mnie fenomen noszenia reklam na sobie i jeszcze płacenia za to...

+1

jeśli PS za to zapłaci (a nie zapłaci) to pomysł nawet nawet ;)

Edziorrr

zawsze chciałem mieć koszulkę PS

IceWhoo

Nie psujcie chłopakowi biznesu. Jest przedsiębiorczy niech sobie zarobi na amatorach reklam. PS się nie odzywa znaczy, że daje wolną rękę na biznes.

Główny administrator
Marta

Cześć,

pomysłowy pomysł. ;)

Jak pewnie się domyślacie, każda duża firma, w tym PokerStrategy.com ma zastrzeżoną markę. Produkcja towarów sygnowanych tą marką i rozprowadzanie ich, byłoby naruszeniem prawa do naszego znaku towarowego. Z tego względu proszę o niezamieszczanie podobnych ofert i zamykam ten wątek.

Dzięki, pozdrawiam!