Przejdź do forum
koszty życia krk ?

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

koszty życia krk ?

5 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
639 Wyświetlenia
wc3razor

Cześć zamierzam się przeprowadzić do Krakowa ale nie wiem czy w obecnej sytuacji bede wstanie się utrzymać ;> . Pracuje mniej wiecej 15-19 dni w miesiacu do daje mi zarobek 1300-1800 zl . W pokera narazie gram na nl10 ale w swoim rodzinnym domu nie mam szans na rozwijanie swoich mozliwosci brak czasu i inne sprawy uniemozliwiaja mi tyle gry ile bym chcial w dodatku ciągle jestem przemęczony . Dodam że w dni które pracuje mam zapewnione wyżywienie gdyż jestem młodym kucharzem :) . Może ktoś coś napisać w temacie jak to u was wygląda z kosztami oczywiscie nie pytam o high life tylko o godne przezycie do czasu gdy uda mi sie ogarnać pokera na powaznie .

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
ziomski

zalezy, chcesz pokoj sam ? z kims ? a moze kawalerka. Duzo pijesz ? :)

Odpowiedz
Cytat
McBurak

jak ci nie zalezy na scislym centrum, to wlasny pokoj do 800pln powinienes znalezc, reszta kosztow jak wszedzie (zarcie w supermarketach kosztuje wszedzie tyle samo ;p), wiec za to 1300 skromnie, ale da sie przezyc, ja na pierwszym roku studiow zylem za 1k/ms, ale bylo nas trzech w pokoju i zywilismy sie wylacznie browarami :D

Odpowiedz
Cytat
ziomski

no i polecam krowodrze jako dzielnice do mieszkania (obok stadionu wisly) duzo sklepow, duzo ludzi, blisko centrum (z buta po pijoku 15-20 min). Pokoj za 700-800zl lajtowo znajdziesz, jak z lokatorem to za 400 mozesz nawet :) nie wliczam oplat typu woda itp

Odpowiedz
Cytat
wc3razor Autor wątku
wc3razor

pije okazjonalnie powiedzmy :D . Najbardziej pasowałobymi coś w okolicach miejsca pracy żeby miec blisko pracuje w Łagiewnikach / prawdobodobnie mieszkalbym jeszcze z jednym ziomkiem czyli 2 os , dzięki za jakis feedback ;>

Odpowiedz
Cytat