Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Korea Północna

11 Posty
9 Użytkownicy
0 Reakcje
1,328 Wyświetlenia
venatici

A oni to od kiedy mogą grać w necie w pokera?

Uploaded with ImageShack.us

Odpowiedz
Cytat
10 odpowiedzi

Dziwne, btw musiales miec super fuksa, ze trafiles na niego, bo tam nie dosc, ze cenzura to tylko wybrani maja neta. Almost like jackpot :P

Odpowiedz
Cytat
ikarPL

trafil na mlodego kim dzon ila ;-))) a jak gral??? (znaczy duzo przegrywal??)

Odpowiedz
Cytat

a dla tego koreańca to nie za duże stawki;p

Odpowiedz
Cytat
sojowyjarz

Też kiedyś spotkałem (innego! :) ) i też mnie to zaintrygowało. Nawet żadne scenariusze rozsądne mi nie przychodzą do głowy.

Trolling? Może ktoś tak mógł po prostu sobie wpisać?

Odpowiedz
Cytat
Deemerus

Może jest więźniem politycznym który uzyskał azyl w innym kraju i tam gra w pokiera ale jest zarejestrowany na swoją ojczyznę :O.

Odpowiedz
Cytat
markeba

Z tego co czytałem oni tam mają swój "Internet"(sieć wewnętrzna), nie pamiętam jak się nazywał, ale jest dostępny na uniwerkach i ośrodkach naukowych. Ten prawdziwy Internet to może mieć max kilkaset osób, jeśli nie kiladziesiąt, więc jeśli rzeczywiście to nie jest fake, to możliwe, że gość jest tak blisko władzy, że albo może robić cokolwiek zapragrnie, albo może mieć meeega przeebane za taką aktywność.

Odpowiedz
Cytat
sojowyjarz

1. Jeśli otrzymał azyl polityczny to sądzę, że jego tożsamość jest ukrywana, a nie że ktoś gra w pokera z 'North Korea'.
2. Jeśli jest blisko władzy to bez żartów, że gra w pokera w internecie.

Przeczytałem w guglach, że jeśli ktoś zrobił rolla z freerolli to może na początku dał fake kraj i nie przechodził weryfikacji.

Odpowiedz
Cytat
tomex111

ze mna teraz gra następny w the big 5,5$, jakiś tekkakr :)

Odpowiedz
Cytat
Nevrex

Winningsów raczej nie wypłacą :D

Odpowiedz
Cytat
tomex111

jeszcze jednego widziałem i zajął nawet jakieś dobre miejsce chyba nawet w sunday milion

Odpowiedz
Cytat