Witam. Szukam osob z Krakowa, ktore moga wyrobic karte multisport, fitprofit na osobe towarzyszaca.
Ps: Urbi moze w tym dziale bedzie.
Witam. Szukam osob z Krakowa, ktore moga wyrobic karte multisport, fitprofit na osobe towarzyszaca.
Ps: Urbi moze w tym dziale bedzie.
Podbijam temat - również kupie kartę Multisportu.
Jestem z Krakowa - jak ktoś ma taką możliwość, pisać.
Ja przez pracodawcę mogę taką kartę mieć za free.
jest problem, jeśli jest się z innego miasta?
Siemasz
u mnie w pracy dla siebie benefit kosztuje 56pln za 2 msc ,a dla os. towarzyszacej jakos nieproporcjonalnie duzo :-P
Napisane przez kapelusznik
Ja przez pracodawcę mogę taką kartę mieć za free.jest problem, jeśli jest się z innego miasta?
Możesz mieć za free i nie korzystasz?
W sumie myślę, że problemu nie będzie - o ile tak można.
Kupiłbym z chęcią taką.
Napisane przez fidelloz
Siemaszu mnie w pracy dla siebie benefit kosztuje 56pln za 2 msc ,a dla os. towarzyszacej jakos nieproporcjonalnie duzo :-P
Dużo tzn ile? :>
W poprzedniej pracy miałem kartę multisport, lecz kosztowała ona XX za miesiąc.
W banku, w którym teraz będę pracować, powiedziano mi, że karta jest za free, także nie wiem. Dowiem się w poniedziałek
karta multisport dla pracownika jest imienna wiec nie ma jak jej odsprzedać natomiast karta dla osoby towarzyszącej to koszt ok 120 zł/miesiąc tyle płace za karte dziewczyny
Napisane przez ShadowBanan
Ja przez pracodawcę mogę taką kartę mieć za free.jest problem, jeśli jest się z innego miasta?
Możesz mieć za free i nie korzystasz?
![]()
W sumie myślę, że problemu nie będzie - o ile tak można.
Kupiłbym z chęcią taką.Napisane przez fidelloz
Siemaszu mnie w pracy dla siebie benefit kosztuje 56pln za 2 msc ,a dla os. towarzyszacej jakos nieproporcjonalnie duzo :-P
Dużo tzn ile? :>
nie pamietam ile , w poniedzialek ide do pracy to sprawdze
ja jak ktos mialby zalatwic w krk za 120/mc + jednorazowo 100zl za fatyge np. na 6 miesiecy to dajcie znac
Napisane przez hellYeahEnT
ja jak ktos mialby zalatwic w krk za 120/mc + jednorazowo 100zl za fatyge np. na 6 miesiecy to dajcie znac![]()
Miejsce nie ma znaczenia :-P chyba ze chcesz odebrac osobiscie
ok, to dowiedzcie się co ile kosztuje dokladnie i jutro można już o konkretach gadać (za fatygę też coś dorzucę ♠_biggrin: )
W poprzedniej pracy miałem kartę multisport, lecz kosztowała ona XX za miesiąc.
W banku, w którym teraz będę pracować, powiedziano mi, że karta jest za free, także nie wiem. Dowiem się w poniedziałek![]()
Jest za free
a jeżeli chodzi o karte dla dodatkowej osoby to tak jak ktoś już wcześniej pisał, jest nieproporcjonalnie droga
ja mam wyrobioną, jako dodatkowa osoba do karty ojca, właśnie w krakowie. Obie karty rodziciel dostał za free, tylko płąci od tego podatek, więc chyba co firma, to obyczaj.
PLN 58 - the price for a series of 2-monthly for an employee
PLN 320 - the price for a series of 2-monthly for the accompanying adult (over 15 years)
PLN 80 - the price for a series of 2-monthly for a companion - a child under 15 years
Elo - jestem z Krakowa i również aktualnie szukam multisportu lub fitflexu.
Wydaje na sport trochę za dużo i chętnie bym się dołączył / podpiął / postawił flaszkę za taką kartę