Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Karta Multisport

14 Posty
9 Użytkownicy
0 Reakcje
2,097 Wyświetlenia
naturehol

Witam

Jak ktoś o tym słyszał to wie, że jest to genialna sprawa dla ludzi chcących praktykować aktywny tryb życia. Potrzebuję tejże karty/ dołączenia do programy benefits czy jakkolwiek inaczej nazwać tą formę współpracy.

Ktoś jest w stanie mi może pomóc? Oczywiście jestem skłonny się finansowo odwdzięczyć za taką możliwość :f_p:

Odpowiedz
Cytat
13 odpowiedzi
mmj24

Tez szukam od jakiegos czasu i ciezko zalatwic :( Jakbys znalazł mozliwosc pisz na prv :)

Odpowiedz
Cytat
kozak5678

tez poszukuje. PM me jesli ktos ma moznosc zalatwienia

Odpowiedz
Cytat

sorry naturehol, że tutaj pisze ale pewnie tu prędzej zajrzysz :P
sprzedales te stare glosniki co miales? i jakie końcowo kupiles? bo tez musze kupic, pozdro

Odpowiedz
Cytat

Ja używałem przez jakiś czas jak zatrudniony bylem na etat.Poszukajcie kogoś znajomego kto ma już taka kartę.Oni mogą do ubezpieczenia dobrać jedna osobę nie ważne ,ze nie z rodziny i koszt wtedy dla niej to 130zl miesięcznie.Opłacalne jak korzystasz z siłowni,basenu lub innych bajerów często.Fajna sprawa ja płaciłem 24 zl miesięcznie i wszędzie za free.

Odpowiedz
Cytat
naturehol Autor wątku
naturehol

Napisane przez PaSiEkPL
sprzedales te stare glosniki co miales? i jakie końcowo kupiles? bo tez musze kupic, pozdro

Downswing dopadł więc nie było stać na nowe. Przyjdzie zastrzyk to jednak skuszę się na 5500. A stare to gówienka jakieś więc nawet nie sprzedaję ;)

skonio81 W jakiej firmie pracowałeś? Wiesz może jakie większe firmy coś takiego mają?

Odpowiedz
Cytat

w szczecinie izby lekarskie takie maja :)

Odpowiedz
Cytat

Karty maja pracownicy w większosci banków( na bank w getin, alior) sporo korporacji farmaceutycznych i zwiazanych handlowo z słuzbą zdrowia, i na pewno pracownicy superpharmów i gosport`ow wiec mozecie isc zapytac bo wiekszosc moze wziac na osobe towarzyszaca ale niektórzy maja ograniczenia na przyklad w getin banku musi to byc żona mąż lub ktos z bliskiej rodziny nie moze byc kumpel itp

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez naturehol

Napisane przez PaSiEkPL

Downswing dopadł więc nie było stać na nowe. Przyjdzie zastrzyk to jednak skuszę się na 5500. A stare to gówienka jakieś więc nawet nie sprzedaję ;)

daj do siebie jakis kontakt, albo zaproś mnie do znajomych na pokerstrategy bo jestę basic i nie moge :ayfkm:

Odpowiedz
Cytat

Cala grupa getin czyli getin bank,open finance,hombroker,tax care,idea bank,noble bank te na pewno maja.

Odpowiedz
Cytat
Dante872

Napisane przez Darksigns18
w szczecinie izby lekarskie takie maja :)

A z kim mam się kontaktować w tej sprawie, tak się składa ,że należe do izby a słyszałem że ta karta to fajna sprawa? :)

Odpowiedz
Cytat

Chyba jest osoba ds sportu :-) mogę się dowiedzieć.. Ja na razie 6 rok klepie :-)

Odpowiedz
Cytat
ikarPL

dodam jeszcze - biedronka castorama ;-))

Odpowiedz
Cytat
Dante872

jakbyś był taki uprzejmy to bardzo proszę o jakiś kontakt do tej osoby na PM ;)

Odpowiedz
Cytat