Przejdź do forum
Kabina prysznicowa ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Kabina prysznicowa z hydromasażem

2 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
482 Wyświetlenia
szywester
Oldschool Grinder

Witam,

Chciałem wymienić w mieszkaniu wannę. Jednak podczas jednej z wizyt w jednym z marketów budowlanych natknąłem się na kabiny prysznicowe z hydromasażem. Zacząłem wertować internet w poszukiwaniu informacji na temat tych kabin. Ku mojemu zdziwieniu jest masa negatywnych opinii. Nie jestem w stanie znaleźć żadnego polecanego produktu w cenie do 1500zł. Zastanawiam się czy faktycznie w tej cenie nie można wyprodukować nic jakościowo dobrego, czy to celowy zabieg konkurencji. Interesuje mnie model przeceniony z 1800 do 1300. Może ma ktoś doświadczenie z tymi kabinami?

Odpowiedz
Cytat
1 odpowiedź

Cześć

Poniżej 4 tyś nie znajdziesz dobrej kabiny z hydromasażem.Wszystkie tańsze to chińska masówka która w Naszych warunkach nie wytrzyma roku. Sam skusiłem się 3 lata temu na taki wynalazek który okazał się totalną porażka.Na początek proponuje sprawdzić jaką masz twardość wody i ciśnienie ciepłej na wyjściu.Jeżeli nie masz ciepłej wody bezpośrednio z wodociągu tylko ogrzewasz ją w jakiś sposób (czyt. bojler ,piec) to możesz sobie od razu darować zakup takiego "cuda". U mnie w rok dysze strasznie zarosły kamieniem a węże glonami że poszła na śmietnik.Za mniej niż 2 tyś kupisz porządną kabinę z brodzikiem na dobrych profilach i z grubym szkłem która będzie się prezentowała o wiele lepiej aniżeli ten chiński badziew. A jeżeli bardzo zależy ci na hydro zawsze możesz dokupić do takiej oddzielny panel.

Odpowiedz
Cytat