Przejdź do forum
Jonizator powietrza

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Jonizator powietrza

11 Posty
8 Użytkownicy
0 Reakcje
3,915 Wyświetlenia
kalachpl

Zastanawiam się czy temat o Jonizatorze powietrza powinien trafić tutaj czy do Technologii.

Lechrumski mówił na treningu dotyczącym profesjonalizmu w pokerze o Jonizatorze Powietrza.

Czy ktoś z tego korzysta i co może o tym powiedzieć? Bo nie ukrywam, że moje otoczenie jest wręcz naszpikowane urządzaniami elektrycznymi.

Odpowiedz
Cytat
10 odpowiedzi
Masta19

Mam od kwietnia 2011Sharpa- oczyszczacz, nawilżacz i jonizator w jednym. Rewelacja -oprócz ceny- chodzi prawie calą dobe. Przestalo strzelać w calym mieszkaniu, a mnie swedzić oczy- w jednym pokoju pracują non-stop dwa stacjonarne kompy plus TV- i dzieki niemu nie jestem wieczorem przymulona- niestety jeszcze palę.
W pełni automat- sam sie wlacza gdy poczuje smrod- nawet kieliszek wina-czy za male nawilżenie albo zarazki. Sprzedają to chyba przedstawiciele w domach, tak że mozna wypróbować, ja kupiłam w necie, troche im urwałam z ceny.

Odpowiedz
Cytat
RogerMorales

A mozesz podac konkretnie co to za model? Albo ktokolwiek kto uzywa i sobie chwali? Pozdro :)

Odpowiedz
Cytat
aldon7

gdzie w ogole mozna takie cos kupic?
Nie chodzi mi o jakies 1 z brzegu z TESCO tylko w powiedzmy takie ze sredniej polki.

Odpowiedz
Cytat
napalm77

HYUNDAI HUM 770 -> Nawilżacz ultradzwiękowy&jonizacja powietrza

ja kupiłem sobie z m-c temu takie cudo, również polecam kupiony na allegro. kilka programów pracy, kilka stopni intensywności nawilżania, opcja jonizacji powietrza. gdy pochodzi przed snem z 2-3 godziny i to na minimum rano nie ma "kapcia" w buzi

jedyny minus to małe przyciski do sterowania w które trudno trafić po ciemku jak zrobię już wieczorny nastrój w pokoju ;)

Odpowiedz
Cytat

Hej, własnie kupiłem jonizator , Jonizator P3 Inrernational taki sprzęt zakupiłem, miał mieć wydajność do 35m w instrukcji ma juz do 50 ;| w instruckji anpsiali ze w mniejszych pomieszczaniach powinien chodzic maks 6h co 4h przerwy, wie ktos co sie moze dziac jak bedzie dzialal dluzej? Bo calej nocy dzialania rano mialem uczucie dziwnego nie milego powietrza. Ogólnie z tego co mi wiadomo dzieki jonizatorowi kurz opada na podloge z powietrza, czy jesli mam go skierowanego nad łóżko to w nocy cały kurz nie spada na mnie? :P Jak gdzieś głupio coś popisałęm to wybaczcie mam gorączke i troszke mi sie moglo poprzekracac :)

Odpowiedz
Cytat
aldon7

ja za rada napalma zakupilem i... jestem mega zadowolony. chodzi praktycznie z 20h dziennie:D

szybko odczulem zmiane jakosci powietrza.
ogolnie polecam bardzo.

Odpowiedz
Cytat

Ja się też czasami inhaluję nad kuchenką gazowa bez zapalania palników, fajnie oczyszcza drogi oddechowa :)

Odpowiedz
Cytat
mistrzwsadow

miałem bardzo długo jonizator - fajna sprawa. Ładnie wyglądał + dawało efekt "kapania wody", który mnie odprężał + zauważalnie mniej kurzu w mieszkaniu.

Miałem jonizator z alegro z ładnym porcelanowym naczyniem i lampeczkami, co dawało dodatkowy efekt wizualny - dałem ok 150 zł za to.

Odpowiedz
Cytat
Qskaa

Odkopuje troche temat bo jonizatora ktory poleacal napalm nie bardzo mozna gdzies znalezc, a bylbym zainteresowany kupnem takiego urządzenia. Ktoś jest w stanie polecic jakis jonizator tak do 150zl?

Odpowiedz
Cytat
aldon7

strasznie dziwna sprawa. ja z allegro kupilem z jakiegos sklepu tego hyundaia, a teraz sa IDENTYCZNE... ale Eldomy

http://allegro.pl/listing.php/search?category=0&change_view=Poka%C5%BC%C2%A0%3E&distance=1&listing_interval=7&listing_sel=2&offer_type=0&postcode_enabled=0&price_from=150&price_to=300&sg=0&state=0&string=nawilzacz+powietrza&p=1

kipilem identycznego w takiej samej cenie, ale innej firmy. nie wiem ocb

ps: jestem z niego bardzo zadowolony

Odpowiedz
Cytat