Przejdź do forum
Jakie piwo pijecie ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Jakie piwo pijecie :>

278 Posty
187 Użytkownicy
0 Reakcje
30.1 K Wyświetlenia
Olorion
BlackMember

Napisane przez gutek2211
this is it

:rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage:

gutek2211
Poker Player

Napisane przez Olorion

Napisane przez gutek2211
this is it

:rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage:

x))

Nie smakuje ? :P

kustra
Elite Grinder

Napisane przez Kaldas90
Nie wiem czy było, ale w Kauflandzie ostatnio znalazłem coś takiego jak Ambrosius Gold i jest to chyba najlepszy browar jaki w życiu sączyłem, genialny jest, polecam wszystkim 1,69 chyba:D

co do tanich piw to miałem przyjemność dziabnąć sobie "kilka" ostatnio jakichś wytworów Lidlowskich za bodajże 1,49.
O dziwo, było wspaniałe. Niestety nie pamiętam nazwy, ale morał jest taki, że tanie piwa też mogą być dobre :f_thumbsup:

Polecam Łomża nie pasteryzowane, zakochałem się w tym piwie.

Janosikgdy
Oldschool Grinder

Co do Heinekena, swoją drogą mieszkałem łacznie kilka tygodni w holandi u holenderskich znajomych, i mówili, że prawie, żaden holender nie pije heinekena bo to sik, i piwo dla pedałów. po tym się poznaje turystów albo gejow, że biorą heinekena;p

Co do dobrych piw holenderskich polecam

makusik
PokerStrategist

Napisane przez Achil

Jak lubisz nie pasteryzowane to polecam

Ja osobiscie pijam to ciemne :D

zahamowany
PokerStrategist

byle bylo mokre reszta nie ma znaczenia pije prawie kazde ,czesto miksuje ale z tych co najlepiej podchodza to lech mocny, kasztelan niepasteryzowany, kaper- jakies dziwne fazy po nim mam , zamkowe mocne, debowe mocne, tyskie ksiazece, okocim mocne, miller.

SnikerS89
Elite Grinder

Ja dziś podczas meczu, takie sobie piłem. Baardzo dobre, uwielbiam taki typ browarka :f_biggrin:

Olorion
BlackMember

Napisane przez SnikerS89

Ja dziś podczas meczu, takie sobie piłem. Baardzo dobre, uwielbiam taki typ browarka :f_biggrin:

po nazwie czuej ze jakis pomorski bronek, mozna go dostac w bomi?

SnikerS89
Elite Grinder

Czy ja wiem czy taki pomorski, przy oglądaniu etykietki coś o Piotrkowie Trybunalskim wspominali ;) No a kupiłem go w Łodzi.

kacz7
PokerStrategist

Napisane przez makusik

Napisane przez Achil

Jak lubisz nie pasteryzowane to polecam

Ja osobiscie pijam to ciemne :D

noteckie ciemne- przezajebiste, szkoda tylko że takie małe _tongue:

Thorek
Oldschool Grinder
Pyszu
Oldschool Grinder

Napisane przez Thorek
A ja nie lubię piwa :f_rolleyes:

HEREZJA! Na stos!

Ostatnio udało mi się wynaleźć sklep piwomania w Poznaniu.

Jest to sieć sklepów zajmująca się dystrybucją piw większości niszowych browarów w Polsce jak i niektórych marek zagranicznych z naciskiem na produkty czeskie i słowackie.

Jeżeli ktoś jest miłośnikiem piwa to polecam odszukanie najbliższego punktu w swoim mieście.

www.piwomania.pl teraz coś im się chyba strona skisiła. Wcześniej mieli podane na niej adresy placówek w Polsce. Obecnie nie mogę nic innego tam rozwinąć niż strona tytułowa :/

Ogólnie miłośnicy piwa mają możliwość zainwestować tam ok 500zł w zakup PO JEDNYM z każdego rodzaju piwa. Z pewnością każdy amator złotego trunku znajdzie coś dla siebie. Nie trzeba kupować tego wszystkiego jednorazowo. Można to rozłożyć sobie na raty.

Osobiście polecam wszystkie wyroby browaru Kormoran z mazur. Tzn wszystkie high endowe. czyli cała oferta produkcji poza tymi dwoma przedostatnimi ;)

Poza kormoranem polecam również Lubuskie zielone, gotyckie, Lekkie, miodne oraz standardowo oklepane już Eire noteckie

piotereczek
Oldschool Grinder

ostanio pijam :

makusik
PokerStrategist

[patriotyzm_lokalny_mode:on]Lubuskie tez jest dobre, [patriotyzm_lokalny_mode:off]

ale ostatnio nie sprowadzaja mi go do mojego sklepu :(

Pyszu gdzie piles lubuskie ?

w zg jest jakis sklep z piwami ale nie niewiem czy tej sieci.

SnikerS89
Elite Grinder

Napisane przez Pyszu
Osobiście polecam wszystkie wyroby browaru Kormoran z mazur. Tzn wszystkie high endowe. czyli cała oferta produkcji poza tymi dwoma przedostatnimi ;)

Piłem Świeże i tą Wiśnie w piwie, jak na piwo smakowe, w których raczej nie gustuje, było wyjątkowe dobre, tak dla odmiany napić się czegoś innego, to polecam ;)

Pyszu
Oldschool Grinder

Poznań ul. Sokoła 7

Majare
PokerStrategist

Do tej pory Żywe z Ambera
niestety się zepsuło strasznie przez rok

dziś dziewczyna mi przywiozła ze swego miasta (sam mieszkam niemal na piwnej pustyni) :facepalm: :rage: :rage: :rage:)

i już wiem, że właśnie tego piwa będę poszukiwał
jest wyborne!!

Dzisiejszy wieczór będzie pod znakiem:

i