Napisane przez TomaszPB
Napisane przez Edziorrr
Jeśli ktoś jest fanem SF to battlestar galactica miażdży wszystko.Dzięki!
Jak skończę oglądać Gwiezdne Wrota to zaczynam to oglądać![]()
Jako fan sf i Star Gate'ów tym bardziej, polecam Battlestara.
Napisane przez TomaszPB
Napisane przez Edziorrr
Jeśli ktoś jest fanem SF to battlestar galactica miażdży wszystko.Dzięki!
Jak skończę oglądać Gwiezdne Wrota to zaczynam to oglądać![]()
Jako fan sf i Star Gate'ów tym bardziej, polecam Battlestara.
A i polecam "Comedy Central Roast"
To prawie coroczna impreza na którą zapraszają "upadłą gwiazdę" i kilkoro komików i celebrytów, żeby sobie z tej gwiazdy porobić jaja. Generalnie padałem ze śmiechu, jazda bez trzymanki, nie ma tabu ani świętości, wyśmiewają wszystko.
Szczególnie polecam ten z Davidem Hasselhoffem i ostatni z przed paru dni z Charlie Sheenem.
Napisane przez binki125
Stary ale bardzo dobry serial. Polecam![]()
Twilight zone
Również polecam. Świetny serial z niezapomnianą mroczną czołówką.
W podobnych klimatach niezły jest też "The Outer Limits" w wersji z początku lat 60-tych bo późniejsze podobnie jak w przypadku Twilight Zone są już znacznie słabsze.
"Damages"
Chyba jeszcze nikt nie wspomniał o tym trzymającym w napięciu thrillerze prawniczm z świetną Glenn Close, zaskakującymi zwrotami akcji, pogmatwanymi intrygami i budującymi napięcie wplecionymi do każdego odcinka fragmentami zakończenia każdego sezonu.
Lost Girl - świetna kanadyjska produkcja, jeden z ciekawszych debiutów zeszłego sezonu, teraz powraca z S2. W roli głównej Anna Silk:

Deadwood
http://www.filmweb.pl/serial/Deadwood-2004-97620
Serial nie jest jakiś zajebisty ale fajnie się go ogląda, niezły klimat dawnych lat.
Chciałbym tylko poinformować, że "Drama" gra w nowy serialu:
How to be a gentleman oraz zaczął się drugi sezon How to make it in America
Tyle w temacie
Napisane przez Kimes
Hej ho, a co uwazacie o 'Breaking Bad'? Warto zassac?
obowiązkowo
Napisane przez pershing
Napisane przez Kimes
Hej ho, a co uwazacie o 'Breaking Bad'? Warto zassac?obowiązkowo
![]()
+1
Serial jest świetny, choć jeśli szukasz wartkiej akcji, dużo strzelanin i pościgów to możesz się zawieść. Choć tematyka jest taka a nie inna, to akcja toczy się powoli i leniwie. Dla jednych to plus, dla innych wada tej produkcji.
Ja uważam, że serial jest genialny.
Po wczorajszym ostatnim odcinku serii zastanawiam się tylko o czym będzie kolejny sezon?
Pewnie już ktoś polecał mimo to przypomnę bo zaczął się 2 sezon. Boardwalk Empire - jak dla mnie ten serial to mistrzostwo. Kto nie oglada niech żałuje
Obejrzałem 4 sezon Breaking Bad. Muszę przyznać, że dopiero ten sezon spełnił moje oczekiwania, był naprawdę mega. No ale, żeby dojść do tego trzeba wcześniej obejrzeć 3 naprawdę słabe sezony...
Napisane przez galer
Po wczorajszym ostatnim odcinku serii zastanawiam się tylko o czym będzie kolejny sezon?
Pewnie będzie się kręcił wokół wątku Walt vs DEA.
breaking bad juz taki jest i taki ma byc
mega ciezki serial, w ogole w pierwszym sezonie na 7 odc moze w 2 dwoch cos sie dzialo ale wszystko dobrze spasowane
nast sezony powoli sie rozkrecaly ale ost odc 4 sezonu poprostu kozak
(ja mysle ze skonczyl sie tak zeby wygladalo to na 2 mozliwe rozwiazania)
Napisane przez Klepacz
Napisane przez galer
Po wczorajszym ostatnim odcinku serii zastanawiam się tylko o czym będzie kolejny sezon?Pewnie będzie się kręcił wokół wątku Walt vs DEA.
ja mysle ze sprawa z Gusem moze sie roznie potoczyc
Leci nowy serial Boss.
Jak na razie wyszły dopiero dwa odcinki.
Obejrzałem pierwszy i bardzo mi się spodobał, więc polecam wszystkim
znacie jakies podobne seriale do Boardwalk Empire? zaczalem ogladac ten i bardzo mi sie spodobal.
Napisane przez bobek81
znacie jakies podobne seriale do Boardwalk Empire? zaczalem ogladac ten i bardzo mi sie spodobal.
Rodzina Soprano.
Napisane przez Aimboy
Napisane przez bobek81
znacie jakies podobne seriale do Boardwalk Empire? zaczalem ogladac ten i bardzo mi sie spodobal.Rodzina Soprano.
mysle ze ten jest jednak duzo slabszy porownujac oba.ale mozna tez pooogladac