Jakoś nie trawię tego VNMa...
"Przeszkoda, to Twoja głowa..."
Do Mindsetu z tym kawałkiem!
Jakoś nie trawię tego VNMa...
"Przeszkoda, to Twoja głowa..."
Do Mindsetu z tym kawałkiem!
na co dzień nie słucham takiej muzyki, ale A$AP Rocky wpadł mi w ucho i słucham na okrągło
Jedzie ktoś na kempa, w tym roku? Można się ustawić na jakiego bucha i ogrywanie fiszy na cashu :sdrink ?
Napisane przez busiek19
Jedzie ktoś na kempa, w tym roku? Można się ustawić na jakiego bucha i ogrywanie fiszy na cashu :sdrink ?
dzis bilet kupiłem
na cashówkach raczej duzo nie bede siedziałal ale beda 4 mtt które napewno zagram
łap zapro
Napisane przez KubaICP
Napisane przez busiek19
Jedzie ktoś na kempa, w tym roku? Można się ustawić na jakiego bucha i ogrywanie fiszy na cashu :sdrink ?dzis bilet kupiłem
na cashówkach raczej duzo nie bede siedziałal ale beda 4 mtt które napewno zagram
łap zapro
spoko, ja bilet kupuje na miejscu. Gram też wszystkie mtt, jeżeli struktura nie będzie taka sick jak rok temu(chyba z 5xturbo), ile bierzesz $ ja myśle czy 1500pln z biletem starczy na wszystko ♠_rolleyes:
Napisane przez busiek19
Napisane przez KubaICP
Napisane przez busiek19
Jedzie ktoś na kempa, w tym roku? Można się ustawić na jakiego bucha i ogrywanie fiszy na cashu :sdrink ?dzis bilet kupiłem
łap zapro
spoko, ja bilet kupuje na miejscu. Gram też wszystkie mtt, jeżeli struktura nie będzie taka sick jak rok temu(chyba z 5xturbo), ile bierzesz $ ja myśle czy 1500pln z biletem starczy na wszystko ♠_rolleyes:
ja nie pije alko tylko kupie sobie dyche palenia na te dni i tyle reszta na jedzenie i moze jakas płyte czy cos. badaj pw