Napisane przez kapelusznik
jestem pod mega wrażeniem
szału nie ma kartki i mysli lepsze imo
Napisane przez kapelusznik
jestem pod mega wrażeniem
Patrząc na to, że nie jaram się Chadą wcale tak ten kawałek trzeba przyznać, że bardzo dobry. Pytanie ile to robota Chady a ile Chmuroka i Kaya :sdrink
Całkiem niezły ten track, fakt. Dobry tekst i gość fajnie składa rymy, ale przynajmniej tutaj, ma kiepskie flow.
Dla mnie bardzo dobrze pojechal po tym bicie (swietnym swoja droga, Bobair caly czas w formie), na ktorym mozna bylo sie poskladac. Nie wiem Galer ile sluchasz polskiego rapu (widze przede wszystkim zagraniczny rap u Ciebie), ale ja na palcach jednej reki licze rodzimych raperow, ktorzy by sobie z takim czyms poradzili i nie byliby asluchalni. A Bisz sobie po tym plynie. Oczywiscie nie ma kombinowania, eskperymentow z tempem, jakis wyszukanych przyspieszen, ale nie o to tutaj chyba chodzi, technika i tekst robia swoje.
Napisane przez snite
Nie wiem Galer ile sluchasz polskiego rapu (widze przede wszystkim zagraniczny rap u Ciebie), ale ja na palcach jednej reki licze rodzimych raperow, ktorzy by sobie z takim czyms poradzili i nie byliby asluchalni.
Z jakieś 16-17 lat, głównie polskiego.
:fdrink
Zapraszam do odsłuchu mojego wczorajszego spontanu.
Na kanale również mixtape, który wyszedł dnia 1.05