Przejdź do forum
Granie z farciarzem

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Granie z farciarzem

21 Posty
18 Użytkownicy
0 Reakcje
1,699 Wyświetlenia
Olokolo1990

Witam, właśnie grałem SnG 9-cio osobowy knockout w serwisie PokerStars.Gracz Fischerman22 grał bardzo tihgt, do pewnego momentu, gdzie następnie grał non stop all-in (dokładnie 4 razy pod rząd). Wrzucam po kolei ręce tego gracza (z czym wchodził All-in):
Fischerman22:K :diamond: Q :club: kontra Orteguita002 Q :heart: A :club:
flop: 6 :club: 8 :heart: 2 :club:,turn: T :spade:. river: K :club: win:Fischerman22

Fischerman22:Q :diamond: T :club: kontra kami19910 K :diamond: A :club:
flop: 8♦ 2 :spade: J :club:, turn: K :spade:, river: A: :spade: win:Fischerman22

Fischerman22: J :diamond: 3 :diamond: kontra Olo_kolo1990 A :diamond: A :club: kontra krazy427 A :heart: A :spade:
flop: Q :heart: 3 :spade: 7 :club:, turn: J :heart:, river: 8 :heart: win:Fischerman22

Tutaj moja gra się zakończyła, obejrzałem i zanotowałem jeszcze jedno rozdanie:
Fischerman22: 5 :heart: 6 :club: kontra Orteguita002 A :diamond: T :diamond:
flop: 5 :spade: 4 :diamond: 2 :heart:, turn: 9 :club:, river: 8 :heart:
win: Fischerman22

I co o tym wszystkim sądzicie? Przez takich "graczy" boję się potem grać all in X(

pozdrawiam

20 odpowiedzi

Powinienes sie cieszyc to ich czesto utwierdza w przekonaniu ze graja dobrze i w long runie oddadza to co wzieli i jeszcze z nawiazka. A ze czasem przegrasz no cóż po to jest BRM

imgoingtomirage

Granie z farciarzem

Pierwsze słyszę by ktoś miał monopol na szczęście w pokerze :D.

Witam!

Poker jak życie, pisze czasem zaskakujące scenariusze.

Przenoszę do działu "Pogawędki"

Pozdrowiony

widziałem podobnego gościa, który wszedł około 10 razy all in. 2 razy tylko przegrał vs niepełne staki. pomnożył staka 7 razy :f_o:

Napisane przez has1k
widziałem podobnego gościa, który wszedł około 10 razy all in. 2 razy tylko przegrał vs niepełne staki. pomnożył staka 7 razy :f_o:

rigged soft!

std, duzo jeszcze takich akcji zobaczycie

szok38

Gram pod swoje Roi i nie przejmuję się tzw. innymi i ich krótkoterminowym fartem .
To co pokazałeś tutaj nie ma żadnego znaczenia dla gracza SNG.Chleb codzienni.

3eakY

imo fold AA preflop

krzysiekmiszcz

fisherman to nie czasem ent od nas z forum? tak mi cos sie kojarzy

Huricano

Napisane przez has1k

A ja widziałem ośmiornice co dobrze wytypowała 10 meczy pod rząd... :f_tongue:

Huricano

Napisane przez Olokolo1990
Witam, właśnie grałem SnG 9-cio osobowy knockout w serwisie PokerStars.Gracz Fischerman22 grał bardzo tihgt, do pewnego momentu, gdzie następnie grał non stop all-in (dokładnie 4 razy pod rząd). Wrzucam po kolei ręce tego gracza (z czym wchodził All-in):
Fischerman22:K :diamond: Q :club: kontra Orteguita002 Q :heart: A :club:
flop: 6 :club: 8 :heart: 2 :club:,turn: T :spade:. river: K :club: win:Fischerman22

Fischerman22:Q :diamond: T :club: kontra kami19910 K :diamond: A :club:
flop: 8♦ 2 :spade: J :club:, turn: K :spade:, river: A: :spade: win:Fischerman22

Fischerman22: J :diamond: 3 :diamond: kontra Olo_kolo1990 A :diamond: A :club: kontra krazy427 A :heart: A :spade:
flop: Q :heart: 3 :spade: 7 :club:, turn: J :heart:, river: 8 :heart: win:Fischerman22

Tutaj moja gra się zakończyła, obejrzałem i zanotowałem jeszcze jedno rozdanie:
Fischerman22: 5 :heart: 6 :club: kontra Orteguita002 A :diamond: T :diamond:
flop: 5 :spade: 4 :diamond: 2 :heart:, turn: 9 :club:, river: 8 :heart:
win: Fischerman22

I co o tym wszystkim sądzicie? Przez takich "graczy" boję się potem grać all in X(

pozdrawiam

I rozdanie 25% szans
II rozdanie 35% szans
III rozdanie 16% szans
IV rozdanie 35% szans

Razem 0,25*0,35*0,16*0,35=0,005
Czyli 0,5% - 1 na 200
I to ma być szczęście?
Szczęście to może być 1 na 1000000000 a nie 1 na 200 :)

Koles farci,ale i tak kase umoczy, bo nastepny 10 sng przegra nie bedac nawet w ITM. Byloby lepiej gdybys wrzucil cale rozdania ile graczy, jakie stacki etc. Nic z tego nie wynika, koles trafia, a moze reszta jest mega shortami a moze on jest shortem.

mscinek

Wszystko zależy od fazy turnieju SnG, na jakiej pozycji, ilu jeszcze graczy zostało, jakie stacki były w grze. A tu tylko karty pokazałeś jakie miał,

mscinek

Mazik22 napisałeś wcześniej co też dopisałem:)

MScinek fajnie ze ktos czai sng oprocz mnie:)

Heh pewnie roznica paru sekund _thumbsup:

pawel198921

Napisane przez 3eakY
imo fold AA preflop

:f_thumbsup:

IceWhoo

Poker Cię jeszcze nie raz zaskoczy. Ja dzisiaj miażdżyłem SnG ale musiałem wyjść gdy zostało nas trzech i poszło kilka all iny pod rząd. Tyle, że przy pierwszych trzech bali się mnie sprawdzić a jak sprawdzili następne to wtopili. Życie. Czasami nie warto się spuszczać o te kilka dolców. A tak swoja drogą to może być dobra taktyka na mega murków jak się nie am nic do stracenia.

Kaeresen

prowo

Nomedes

prowo to przerzucenie tego do pogawedek przez jakuba :f_ugly: