darmowe, wciąga i na myślenie. World of Goo
Napisane przez notomorrow
World of Tanks
hit ostatnich miesięcy
:spade:darmowa
mega grywalna
sam gram i chyba bardzo duzo osob z ps
![]()
@edit - jest jeden minus....
1h dziennie może niestarczyć, strasznie wciąga
Szczegolnie jak ztiltujesz na pokerze i właczysz by troche ponakurwiac a tu na start zabiją Cie na poczatku w 4-5 planszach to wogole sie nie wkurw.....sz
sc2 polecam, naprawde warto, ale zeby gra sprawiala przyjemnosc trzeba troche przysiasc, niestety
Napisane przez Koli89
Heroes of Might and Magic 1-6(Strategiczna)
Gorky 17(Strategiczna?)
Escape from Monkey Island czy cos w ten desen-MEGA
FIFA'98(Pileczka)
Syberia 1/2
Jack Orlando(Przygodowa)
Byla jeszcze jedna fajna przygodowka cos tam Mirror chyba, ale zapomnailem nazwy. To tyle z klasyki. W te gierki gram codziennie, bo nie potrafie sie nimi znudzic.Co do nowszych to polecam:Darksiders 2-aktualnie gram i jest spoko bardzo
Dragon Age 2
Ja gram jeszcze w CS'a,ale to Cie pewnie nie interesuje. Pozdrawiam, moze znajdziesz cos dla Siebie. Na prawde polecam te gry.
Wczoraj pograłem trochę w gierkę. Już mi się spodobała. ♠_thumbsup: ♠_thumbsup: ♠_thumbsup:
Napisane przez Franczo
Napisane przez Koli89
Heroes of Might and Magic 1-6(Strategiczna)
Gorky 17(Strategiczna?)
Escape from Monkey Island czy cos w ten desen-MEGA
FIFA'98(Pileczka)
Syberia 1/2
Jack Orlando(Przygodowa)
Byla jeszcze jedna fajna przygodowka cos tam Mirror chyba, ale zapomnailem nazwy. To tyle z klasyki. W te gierki gram codziennie, bo nie potrafie sie nimi znudzic.Co do nowszych to polecam:Darksiders 2-aktualnie gram i jest spoko bardzo
Dragon Age 2
Ja gram jeszcze w CS'a,ale to Cie pewnie nie interesuje. Pozdrawiam, moze znajdziesz cos dla Siebie. Na prawde polecam te gry.Wczoraj pograłem trochę w gierkę. Już mi się spodobała. ♠_thumbsup: ♠_thumbsup: ♠_thumbsup:
Darksiders 2, Dragon Age 2 i Fallout najnowszy to 3 najlepsze gry w jakie ostatnimi czasy gralem. Polecam.
Tak jak zainstalowałem i uruchomiłem grę, to poczułem się znowu jak w L.O czy gimnazjum
Sądziłem, że będę grać w strategiczne, ekonomiczne lub przygodowe gierki a tu niespodzianka.
Darksiders 2 mnie tak wkręciło, iż gdyby nie brak czasu na pewno grałbym więcej niż 1h.
Jakieś podobne gry do tej znacie ?
Up +1
Haha, Larry dobra gierka.
Ja tez wlasnie pytam ludzi czy cos podobnego do Darksiders albo Dragon Age 2 znaja. Chetnie poznam tytuly podobnych gier.
Polecam wszystkim Borderlands 2
Pierwsza cześć też zajebista i dużo nawiązań fabularnych jest w dwójce, więc lepiej zacząć od Borderlands.
Trailer Jedynki
I Dwójki
a ja sobie kupiłem ostatnio:
antologie Two Worlds.
antologie Majesty
Antologie Thief (1&2&3)
Atlogoie Gothica
King's Bounty Legenda i Wojownicza Księżniczka
I na koniec Anno 1404
Wszystko w wersji Digital ze sklepu muve ♠_thumbsup:
I teraz jest w co pykać.
Klasyka na zawsze grywalna :challenge
Napisane przez musashi87
antologie Two Worlds.
antologie Majesty
Antologie Thief (1&2&3)
Atlogoie Gothica
I na koniec Anno 1404Wszystko w wersji Digital ze sklepu muve ♠_thumbsup:
I teraz jest w co pykać.
Klasyka na zawsze grywalna :challenge
Two Worlds- podobała mi się. Chyba w zeszył roku albo na początku tego roku w to grałem., ale odnoszę wrażenie, że wrócę do tego tak samo jak i do Wiedzmina
Majesty - chyba jedna z oldschoolowych i kultowych strategiczno/ekonomiczo gierek
Gothic to chyba nie trzeba przedstawiać i wspominać
Anno 1404 ♠_thumbsup: ♠_thumbsup: lubię to
a tak w ramach przypomnienia
Baldur's Gate I i II
Napisane przez Franczo
Napisane przez musashi87
antologie Two Worlds.
antologie Majesty
Antologie Thief (1&2&3)
Atlogoie Gothica
I na koniec Anno 1404Wszystko w wersji Digital ze sklepu muve ♠_thumbsup:
I teraz jest w co pykać.
Klasyka na zawsze grywalna :challengeTwo Worlds- podobała mi się. Chyba w zeszył roku albo na początku tego roku w to grałem., ale odnoszę wrażenie, że wrócę do tego tak samo jak i do Wiedzmina
Majesty - chyba jedna z oldschoolowych i kultowych strategiczno/ekonomiczo gierek
Gothic to chyba nie trzeba przedstawiać i wspominać
Anno 1404 ♠_thumbsup: ♠_thumbsup: lubię toa tak w ramach przypomnienia
Baldur's Gate I i II
![]()
![]()
Na Baldura też poluje jak tylko pojawi się w wersji digital napewno włączę do kolekcji