Przejdź do forum
Geodezja I Kartogra...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Geodezja I Kartografia

4 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
661 Wyświetlenia

Witam mam pytanie do osób które co nieco mają pojęcie o tym kierunku. Mam zamiar wybrać się na studia zaoczne i jedyna uczelnia w pobliżu to AGH w Krakowie. I pytanie moje jest proste czy ciężko jest zdać takie studia ? I nie chodzi mi tu o kompletne nie uczenie się, tylko czy jest mega duży poziom, i czy człowiek po zwykłym technikum który maturę ledwo zdał i ocen najlepszych nigdy nie miał ma szanse zrobić inżyniera ??

Proszę o poważne podejście do sprawy, bo rekrutacja trwa, i czasu nie ma za wiele.

3 odpowiedzi

Nie wiem jak na zaocznych, ale na dziennych jest stosunkowo ciezko. Na Uniwesytecie Rolniczym jest geodezja, tam przy mniejszym wkladzie mozna sobie poradzic.:P

solmyr9

Nie wiem jak sprawa wygląda na zaocznych, ale na dziennych jest ciężko. Sporo matmy więc jeśli nie byłeś orłem z tego przedmiotu to bardzo dużo czasu musiałbyś poświęcić na naukę. Na zaocznych na pewno będzie łatwiej ale na lekkie i przyjemne studia nie ma co liczyć. Tak jak ratatuja90 napisał w Krakowie geodezja jest jeszcze na UR i tam poziom jest niższy niż na AGH.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Chyba faktycznie sobie podaruję tą Geodezję, ciężko by mi było :) Już mam kolejny awaryjny kierunek ;)