Przejdź do forum
Gdzie robicie notat...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Gdzie robicie notatki podczas nauki?

7 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
892 Wyświetlenia
trzasku
PokerStrategist

Cześć,

Ciekawie mi w jakim miejscu robicie wasze notatki gdy oglądacie filmy lub czytanie artykuły na PokerStrategy.com. Przypuszczam, że nie wszyscy stosują praktykę notowania najważniejszych informacji z filmów lub artykułów ale Ci którzy doceniają tego pozytywne aspekty gdzieś to muszę robić, pytanie jest gdzie? :f_grin:

Sam robię notatki w zależności od materiału, jeżeli jest to artykuł to zapisuje wszystko w notatniku PokerStrategy.com, jeżeli jest to film to tworzę dla niego notatkę w systemie. Chciałbym jednak wszystko ujednolicić dlatego chętnie posłucham o waszych sposobach. :f_thumbsup:

Pozdrawiam,
Patryk

Odpowiedz
Cytat
6 odpowiedzi
matehouse
PokerStrategist

Siemasz,

Ja osobiście w sposób staroświecki, czyli kupiłem gruby zeszyt podzieliłem go na część psychologiczną i strategię. Tam wszystko co ważne zapisuje :)
Plus tego jest taki że zeszyt wszędzie mogę ze sobą zabrać i wygodniej się przegląda notatki w formie papierowej niż elektronicznej. :f_thumbsup:

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
maklakiewicz
Elite Grinder

Były wątki o programach do notatek. Poszukaj:f_biggrin:
Ja używam Evernote.

Odpowiedz
Cytat
leszczu7
Poker Player

ja podobnie tylko ze mam dwa zeszyty jeden notatki z gry drugi mindsetowy

Odpowiedz
Cytat

Ja tez mam zeszyt. Z przodu robie notatki z gry z tyłu pozostałe. To dla mnie najlepszy sposób przejołem go po wujku bo on mnie wprowadzał w świat pokera.

Odpowiedz
Cytat
elektrofu
Poker Player

Gruby zeszyt A4 na "rolce" dla wygody, jak najbardziej :)

Odpowiedz
Cytat

Polecam kupić tradycyjny zeszyt oraz znaczniki i podzielić sobie elegancko zeszyt na działy typu: filmy/artykuły i tam notować. Takie jest plus tego sposobu, że jeżeli chcemy sobie coś przypomnieć, dowiedzieć się czegoś, to nie musimy siedzieć przed komputerem :D

Odpowiedz
Cytat