Przejdź do forum
Gdzie pracowaliscie...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Gdzie pracowaliscie/pracujecie (poza pokerem) ?

92 Posty
44 Użytkownicy
0 Reakcje
11.3 K Wyświetlenia

Szukam oatatnio weny do pracy bo po prostu tak mi sie nic nie chce ze szok, a zwlaszcza w pracy !! Moze by tak zmienic na inna :P ...

aktualnie pracuje w punkcie z telefonami i caly dzien siedze przed kompem (bleh) ... umowa z dupy ale na reke kasa ok :] od 2,3 do 3,5k zalezy jaki miech ... wczesniej prowadzilem swoja dzialalnosc (uslugi informatyczne), a jeszcze wczesniej rozne prace w magazynach logistycznych jako wozkowy itd :P ... wszedzie po trochu ...

najchetniej zajalbym sie poksem ale czasu nie ma a hajs trzeba na zycie miec ?! A wy gdzie aktualnie pracujecie lub ostatnio pracowaliscie ? Jak placili i jak sie pracuje, pracowalo :)

Odpowiedz
Cytat
91 odpowiedzi
Dettifoss
BlackMember

Ja pracuję w pokoju gwiazdkowym, całkiem przyjemnie i nieźle da się zarobić :sdrink

Odpowiedz
Cytat
galer
Oldschool Grinder

Cześć cammb! :)

Raczej nie liczyłbym, że uda Ci się wyciągnąć takie informacje od użytkowników... Zwłaszcza jeśli chodzi o te zarobki.
W realu nikt się tym nie chwali, a tutaj, gdzie ludzie jak najbardziej uważają na swoją anonimowość - myślę, że tym bardziej.

Tak, czy siak, masz ode mnie darmowe podbicie wątku, więc może ktoś się jednak zgłosi. ;)

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
yoovan
PokerStrategist

Proszę bardzo. Rok temu miałem super robotę w tartaku za 6.5pln/h. Przy tym budowa to relaks.
W tym roku dostałem propozycję zasuwania od rana do wieczora za 80pln dniówki. Po tej pracy chłopaki mają ręce do kostek i duże zapotrzebowanie na painkillery, których nie kupują bo wypłata na czas to rzadkie zdarzenie.
Takie jest życie pod Ukraińską granicą.
Nie jęczę, jestem po prostu oburzony i przerażony tym co się dzieje.

Odpowiedz
Cytat

a czego tu sie obawiac?
ja pracuje 3 lata w korpo IBM BTO wyciagajac niecale 3k wiec na zycie starcza. poker to narazie hobby ale co bedzie dalej zobaczymy

Odpowiedz
Cytat
kapelusznik
Oldschool Grinder

@cammb, pracuj za te "2,3 - 3,5k miesięcznie" i nie marudź :) O dobrą pracę ciężko, a Twoja wydaje się całkiem, całkiem. Chyba za bardzo się w niej nie męczysz? :rolleyes:

Cały dzień przed komputerem? Proszę Cię :) Pewnie połowa miejsc pracy w Polsce tak wygląda. Banki, urzędy, call center, biura itd.

Nie wiem w jakim mieście mieszkasz i jak wygląda tam życie, ale patrząc na Twoje zarobki i przypuszczając, że nie jesteś np. z Warszawy, to nie jest źle :)

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Orlo007
Oldschool Grinder

Napisane przez kapelusznik
@cammb, pracuj za te "2,3 - 3,5k miesięcznie" i nie marudź :) O dobrą pracę ciężko, a Twoja wydaje się całkiem, całkiem. Chyba za bardzo się w niej nie męczysz? :rolleyes:

Cały dzień przed komputerem? Proszę Cię :) Pewnie połowa miejsc pracy w Polsce tak wygląda. Banki, urzędy, call center, biura itd.

Nie wiem w jakim mieście mieszkasz i jak wygląda tam życie, ale patrząc na Twoje zarobki i przypuszczając, że nie jesteś np. z Warszawy, to nie jest źle :)

Pozdrawiam.

pracuje na 3 Maja w tym kolorowym co gry do konsol tez sprzedają :D

Odpowiedz
Cytat
kapelusznik
Oldschool Grinder

Napisane przez Orlo007

Pozdrawiam.

przy kładce do Pogorii na wprost Salonu Gier ?(

edit: czy gdzieś na początku 3 maja w bramie? :f_zZz:

Odpowiedz
Cytat
Orlo007
Oldschool Grinder

Napisane przez Orlo007

Pozdrawiam.

nie na rogu 3 maja i okrzei:D

Odpowiedz
Cytat
kapelusznik
Oldschool Grinder

Napisane przez Orlo007

Napisane przez Orlo007

Pozdrawiam.

nie na rogu 3 maja i okrzei:D

a, to już wiem :D No to kurde, jak na Dąbrowę, to kasa niezła :D

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Cieszyc sie z tego co jest i pracowac w sumie tak, ale pracuje z jeszcze jedna laska i miazdzy mnie wynikami sprzedazowymi :] nie wiem jak to robi wiecznie szczescia miec nie moze ze wiecej ma klientow na smartfony :P i szefu cos czuje ze mnie spusci niedlugo ?! Lepszy sprzedawca z niej :)

Dlatego mysle nad czyms nowym. Szczegolnego wyksztalcenia nie mam(licencjat z dupy jakis :p) ale jestem raczej z tych bystrych co to zawsze gdzies sie wkreca :P (fizycznie nie dam rady bo wysoki jestem i zaraz mi plecy klekaja) ale kurcze boje sie gdzie tu isc zeby cos zarobic a sie nie natyrac jak szalony !!! Jak zajebiscie byloby grac w poksa zawodowo :P

Zawsze jak szukacie pracy to przez neta tylko czy rozwozicie do roznych firm w ciemno cv ?

Z ŁDZ jestem :)

Odpowiedz
Cytat
Szwejk
PokerStrategist

Pamiętajcie, każda praca hańbi.

Odpowiedz
Cytat
kapelusznik
Oldschool Grinder

Sprzedawczyni > Sprzedawca imo :rolleyes:

Odpowiedz
Cytat
MrM1lo
PokerStrategist

Napisane przez cammb
Cieszyc sie z tego co jest i pracowac w sumie tak, ale pracuje z jeszcze jedna laska i miazdzy mnie wynikami sprzedazowymi :] nie wiem jak to robi wiecznie szczescia miec nie moze ze wiecej ma klientow na smartfony :P i szefu cos czuje ze mnie spusci niedlugo ?! Lepszy sprzedawca z niej :)

Dlatego mysle nad czyms nowym. Szczegolnego wyksztalcenia nie mam(licencjat z dupy jakis :p) ale jestem raczej z tych bystrych co to zawsze gdzies sie wkreca :P (fizycznie nie dam rady bo wysoki jestem i zaraz mi plecy klekaja) ale kurcze boje sie gdzie tu isc zeby cos zarobic a sie nie natyrac jak szalony !!! Jak zajebiscie byloby grac w poksa zawodowo :P

Zawsze jak szukacie pracy to przez neta tylko czy rozwozicie do roznych firm w ciemno cv ?

Z ŁDZ jestem :)

Powiem Ci szczerze.. Jak się nie chcesz narobić, to nie zarobisz. To nie te czasy, że wpadniesz na pomysł, który wszyscy połkną i będą kokosy.

Fakt, możesz się nie narobić mając już pieniądze i znajomości(konkretne, typu w sejmie,w urzędach na wsiach/miastach).

I odnosnie zarobków.. Jak ktoś zarabia w mlodym wieku 2-3,5k w tym kraju to powinien sie cieszyc.

Ja zajmuje sie rekrutacją ludzi w całej Polsce do różnych prac dorywczych i powiem wam szczerze.. W Polsce jest tragedia. Po pierwsze, ludziom nie chce sie pracować. Po drugie, ludzie nadal maja problemy z obsluga komputerów. Po trzecie, mozecie dawac mega szczegolowe oferty pracy i powtarazac je telefonicznie i mailowo, a i tak padnie pytanie o jakis szczegol. I teraz najgorsze, po czwarte.. do prac dorywczych, nawet za 6 zł netto/h zgłaszają się ludzie po dwóch mgr...

Więc, nie narzekajcie, tylko zapierdalajcie i cieszcie się jak macie średnio lub dobrze.

A poker.. poker to praca, w której trzeba bardzo zapierdalać. Zarówno pracując - grając, jak i ucząc się - rozwijając zdolności, potrzebne w pracy. I to nie jest praca na etat, tylko na półtora etatu.

Fakt, możesz grać kiedy chcesz, ale żeby odnieść sukces i robić dobry volume musisz jednak poswiecic temu sporo czasu. Spojrzcie na czas sesji prosów na HS.

Grają na mega stawki, ale sądzę, że żyją w ogromnym stresie i to nie jest tak, że mają wyjebiste mindsety..
Zdarzały się przecież sesje ponad 24h..
I dam sobie rękę uciąć, że nie przez to, że kochają tą grę, tylko, że kochają pieniądz i grają albo po to, by odegrać kasę, którą przegrali w grze lub jakimś zakładzie, albo po to by wydoić słabszego gracza, ewentualnie wyczują rozkojarzenie, tilt u HS rega..

I to nie jest tyranie?

Mi osobiście pod koniec turniejów mtt chce się bełtać jak siedzę po 10h przy kompie.. szczególnie w piątki, jak wracam z pracy (8h przy kompie, telefonie) i potem sesja mtt... Ale satysfakcja po takiej sesji, gdy jest wygrana - bezcenna :)

Odpowiedz
Cytat
KubaICP
PokerStrategist

wykonczenia wnetrz, 10-18 ziko za godzine.Zalezy czy dla Siebie itp ogolnie praca jest spoko, jak sie pracuje dla Siebie :)

Odpowiedz
Cytat

Moja droga była prosta: redaktor, magazynier, kreślarz, asystent, programista, dohpaZ

Odpowiedz
Cytat
galer
Oldschool Grinder

Napisane przez dohpaZ
Moja droga była prosta: redaktor, magazynier, kreślarz, asystent, programista, dohpaZ

max level achieved

Odpowiedz
Cytat
wukaesiak
Oldschool Grinder

Napisane przez galer

Napisane przez dohpaZ

max level achieved

technik realizacji doświadczeń, magazynier, stolarz, ankieter, doradca finansowo-ubezpieczeniowy, wukaesiak :pokerface:

Odpowiedz
Cytat
kapelusznik
Oldschool Grinder

Napisane przez wukaesiak

Napisane przez galer

Napisane przez dohpaZ

max level achieved

technik realizacji doświadczeń, magazynier, stolarz, ankieter, doradca finansowo-ubezpieczeniowy, wukaesiak :pokerface:

kapelusznik.

a tak serio: doradca ds. telesprzedaży, doradca klienta, doradca klienta z funkcją kasjera, grafik freelancer :pokerface:

Odpowiedz
Cytat
psychoreaper
Oldschool Grinder

Napisane przez Szwejk
Pamiętajcie, każda praca hańbi.

:fdrink

BTW - English teacher. Czasem wku*wiają ale za podobną stawkę nie zamieniłbym się na nic innego. :pokerface:

Odpowiedz
Cytat