o 8-9 ma byc na hbo go za free
Napisane przez kapelusznik
Nie wiem co to jest za serial![]()
to dobrzez radze zaczac od przeczytania ksiazek :fdrink
ew. obejrzeć pierwszy sezon, ponieważ jest prawie identyczny jak książka, a dalej są już zbyt wielkie skróty etc...no i książka dużo lepsza
Odcinek 1 sezonu 3 uważam za meeeeeeeeeeega nudny...
Książki są nieporównywalnie lepsze od serialu... Oglądałem wszystkie sezonu i każdy mnie nudził...
To jest historia na serial o wysokim budżecie z dużą ilością odcinków po około godzinie..
W każdym epizodzie skaczą ze sceny do sceny przez co serial traci na akcji, werwie i nawet intrydze...
W książce było to niesamowicie pokazane, a na ekranie to jest po prostu bez życia, tak jakbym oglądał bajkę mając 12, 13 lat. I tak jak na to patrzę to chyba bardziej jarałbym się w takim wieku Xeną czy Herkulsem z tamtych lat niż Grą o Tron w wersji TV.
Zawiedziony i chyba zrezygnuję z kontynuacji..
Trzeci sezon obejrzę na pewno ze względu na to co będzie na jego końcu
ale co do reszty się zgadzam i właśnie dlatego radziłem kapelushowi, żeby najpóźniej od drugiej części czytał najpierw książki
Napisane przez hellYeahEnT
dajcie ebooka zeby jakas lasia z milym glosem czytala..![]()
ebooki mam ale Tobie raczej o audiobooki chodzi ♠_confused:
Napisane przez wukaesiak
♠_confused: ♠_confused:
Napisane przez wukaesiak
Albo ebboka bedzie mi na zywo czytala jakas lasia... tez byloby nice ♠_pleased:
2 odcinek lepszy od 1 ale tez taki sredniawy. Mimo wszystko fajnie sie oglada : )
Napisane przez MrM1lo
Odcinek 1 sezonu 3 uważam za meeeeeeeeeeega nudny...![]()
Książki są nieporównywalnie lepsze od serialu... Oglądałem wszystkie sezonu i każdy mnie nudził...
To jest historia na serial o wysokim budżecie z dużą ilością odcinków po około godzinie..
W każdym epizodzie skaczą ze sceny do sceny przez co serial traci na akcji, werwie i nawet intrydze...
W książce było to niesamowicie pokazane, a na ekranie to jest po prostu bez życia, tak jakbym oglądał bajkę mając 12, 13 lat. I tak jak na to patrzę to chyba bardziej jarałbym się w takim wieku Xeną czy Herkulsem z tamtych lat niż Grą o Tron w wersji TV.
Zawiedziony i chyba zrezygnuję z kontynuacji..
Już dawno hejtowałem serial, bo patrząc z punktu osoby, która nie czytała książki i nie jest fanem sagi to drugi sezon kompletnie się skompromitował w porównaniu z pierwszym.
Napisane przez pumbazord
Super scena, ten valyriański brzmi tak złowieszczo
![]()
od poniedzialku widzialem to juz nasci razy