Przejdź do forum
galeria użytkownikó...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] galeria użytkowników polskiego PS

25 Posty
17 Użytkownicy
0 Reakcje
2,839 Wyświetlenia
darogiovanni
Oldschool Grinder

Oglądając film z eventu dla polskich diamentów usłyszałem jak nasz admin wspominał, że inaczej sobie wyobrażał niektórych użytkowników, biorąc pod uwagę tylko kwestię wyglądu, zatem chciałem założyć wątek w którym nasi użytkownicy zamieszczali swoje zdjęcia, dzięki czemu nasze wyobrażenia by się urzeczywistniły;)

24 odpowiedzi
Thorek
Oldschool Grinder

Temat jak najbardziej w porządku, więc nie rozumie czemu robicie z niego śmietnik. Nie chcecie wklejać swoich zdjęć to po prostu nie wpisujcie się w tym temacie. Inicjatywę uważam za ciekawą i być może wątek się rozwinie, dlatego wyczyściłem go ze zbędnych postów.

Urbi23
Oldschool Grinder

Fotkę Dario też usunąłeś? To nie był on? :D

Ja tam wolę pozostać anonimowy, na tyle na ile to możliwe

darogiovanni Autor wątku
darogiovanni
Oldschool Grinder

Napisane przez Thorek
Temat jak najbardziej w porządku, więc nie rozumie czemu robicie z niego śmietnik. Nie chcecie wklejać swoich zdjęć to po prostu nie wpisujcie się w tym temacie. Inicjatywę uważam za ciekawą i być może wątek się rozwinie, dlatego wyczyściłem go ze zbędnych postów.

bo na naszym forum trzeba mieć milion postów, albo być ze staffu, żeby taki temat przeszedł:P, a tak to nie z mojej winy zrobił się śmietnik.

szkoda że nic nie rusza bardzo dobry pomysł może jakiś mod coś zrobi z tym będzie to jakoś szło,

TimotheeS
Elite Grinder

Dobra, spróbujmy rozkręcić temat :D

Who's next?
:f_biggrin:

No to jedziemy next...

darogiovanni Autor wątku
darogiovanni
Oldschool Grinder

ciekawe czy jakieś kobiety się pojawią, wtedy pewnie i sępy się zlecą, jak to zazwyczaj u nas bywa:P

Napisane przez DucePoker

No to jedziemy next...

DucePoker: Tak chcialbys wygladac czy dodales ta fotke bo podobaja Ci sie blondyni w bialych koszulach ?? :D

Napisane przez Aga69

Napisane przez DucePoker

No to jedziemy next...

DucePoker: Tak chcialbys wygladac czy dodales ta fotke bo podobaja Ci sie blondyni w bialych koszulach ?? :D

Ekhu.. *Jensen Ackles* Ekhu..

Aksolot
Oldschool Grinder

DucesPoker, masz jakieś kompleksy, że starasz się podszywać pod jakiegoś przystojniaka? _p:

SamRadziwill
Elite Grinder

Ballerski wątek! Usuńcie wszystkie posty jeszcze raz i jazda z fejk fotami od początku :D

Shuma87
Elite Grinder

7OKER
Oldschool Grinder
mazaq
PokerStrategist

Po zdobyciu srebra.

mmortezz
PokerStrategist

To i ja wrzuce swoje zdjęcie w troche dziwnej pozie ;P

tak abstraCHUJąc - zastanawia mnie czy umieszczanie swojego zdjęcia na wortalu pokerowym, gdzie de facto KAŻDY użytkownik łamie prawo w myśl nowej ustawy antyhazardowej, nie jest takim samym strzałem w stope jak umieszczenie własnego zdjęcia na stronach "alternatywnych przyjaciół młodzieży" pokroju mały książe, czy otwarte przyznanie się do skrajnie prawicowych poglądów i uczestnictwa w happeningach organizowanych przez członków redwatch :D

7OKER
Oldschool Grinder

po zdjęciu nikt nie pozna moich danych osobowych.
już się tak nie "strachajmy" tymi wszystkimi ustawami

mgrudzie
Oldschool Grinder

gdzie byles 7OKER ?

Tryguaw
PokerStrategist

grejt kanion chyba ? szacun! ;)