Oglądając film z eventu dla polskich diamentów usłyszałem jak nasz admin wspominał, że inaczej sobie wyobrażał niektórych użytkowników, biorąc pod uwagę tylko kwestię wyglądu, zatem chciałem założyć wątek w którym nasi użytkownicy zamieszczali swoje zdjęcia, dzięki czemu nasze wyobrażenia by się urzeczywistniły;)
Temat jak najbardziej w porządku, więc nie rozumie czemu robicie z niego śmietnik. Nie chcecie wklejać swoich zdjęć to po prostu nie wpisujcie się w tym temacie. Inicjatywę uważam za ciekawą i być może wątek się rozwinie, dlatego wyczyściłem go ze zbędnych postów.
Fotkę Dario też usunąłeś? To nie był on?
Ja tam wolę pozostać anonimowy, na tyle na ile to możliwe
Napisane przez Thorek
Temat jak najbardziej w porządku, więc nie rozumie czemu robicie z niego śmietnik. Nie chcecie wklejać swoich zdjęć to po prostu nie wpisujcie się w tym temacie. Inicjatywę uważam za ciekawą i być może wątek się rozwinie, dlatego wyczyściłem go ze zbędnych postów.
bo na naszym forum trzeba mieć milion postów, albo być ze staffu, żeby taki temat przeszedł:P, a tak to nie z mojej winy zrobił się śmietnik.
szkoda że nic nie rusza bardzo dobry pomysł może jakiś mod coś zrobi z tym będzie to jakoś szło,

ciekawe czy jakieś kobiety się pojawią, wtedy pewnie i sępy się zlecą, jak to zazwyczaj u nas bywa:P
DucesPoker, masz jakieś kompleksy, że starasz się podszywać pod jakiegoś przystojniaka? ♠_p:
Ballerski wątek! Usuńcie wszystkie posty jeszcze raz i jazda z fejk fotami od początku
tak abstraCHUJąc - zastanawia mnie czy umieszczanie swojego zdjęcia na wortalu pokerowym, gdzie de facto KAŻDY użytkownik łamie prawo w myśl nowej ustawy antyhazardowej, nie jest takim samym strzałem w stope jak umieszczenie własnego zdjęcia na stronach "alternatywnych przyjaciół młodzieży" pokroju mały książe, czy otwarte przyznanie się do skrajnie prawicowych poglądów i uczestnictwa w happeningach organizowanych przez członków redwatch
po zdjęciu nikt nie pozna moich danych osobowych.
już się tak nie "strachajmy" tymi wszystkimi ustawami