Czy widzicie jeszcze sens pozostania w tym programie? Ja mam wyplaconych ponad 1000$ moze nieduzo ale w stosunku do wlozonej pracy to jest cos. O co chodzi? Ze sie zmienia na gorsze duzo gorsze... Otoz wyobraźmy sobie przecietnego uzytkownika internetu ktory zna podstawy pokera... Namawiamy go na gre i oto przez co musi przejsc
1. Skomplikowany system rejestracji w porownaniu do obcojezycznych konkurencji... czyli tworzenie konta na PS oraz na platformie pokerowej, gdzie czesto aby uzupelnic szczegolowe dane trzeba szukac klikac na jakies depozyty itd, weryfikowanie emaila, pozniej przepisywanie loginu danej platformy na PS ale tak zeby sie nie popieprzylo ze screenname czy czym innym itd no ale dobra to idzie przelknac...
2. Quiz... Znam kilka osob ktore sam namowilem na gre... Grali wysmienicie na pewnym portalu internetowym za wirtualna gotowke (zasady identyczne na najwyzszych stawkach gra jest tam bardzo profesjonalna) nie jednego z was by rozlozyli... Ale nie znali profesjonalnych pojec... Wynik: Zdawalnosc srednio 3-4 raz mimo ze czytali artykuly... baaa kilku mowilo ze jakby nie znajdywali czesc odpowiedzi na quiz (niewazne gdzie) to calkiem by poplyneli...
Teraz to co mnie najbardziej przeraża:
3. Skan dowodu osobistego! Teraz trzeba wyslac dwustronny skan dowodu oraz zrobić zdjęcie siebie trzymajacego w reku dowod... Znam bardzo dobrze okolo 15 podobnych portali do PS. Niektore lepiej niektore gorzej, Polowa nie daje bonusow Polakom ale zaden nie wprowadzil podobnej durnoty... Sam osobiscie mam cyfrowke ale sam tez ja czesto pozyczam bo wiele osob rowniez jej nie posiada... Ja osobiscie jakbym dostal emaila zebym takowe zdjecie wyslal nie wiedzialbym czy sie smiac czy plakac! Ale wiecie co to jeszcze nie jest najgorsze...
4. Najgorsza jest ignorancja... Otóż nawet jak sobie przecietny uzytkownik poradzi ze wszystkim (wszystko bedzie zafajeczkowane na zielono) to bardzo czesto myslac ze jest wszystko ok (bo jest ok w koncu wszystko na zielono) nie dostaje kasy. Czeka czeka az sie wqrwia i zapomina... Otoz teraz to PS nie wysle emaila sam ze: "screen name jest nie taki" czy "prosze wyslac dowod". Coraz czesciej powtarzaja mi sie przypadki ze moj zwerbowany gracz pisze mi ze juz miecha czeka na kase. Napisalem ticketa w jego imieniu to dostal w ciagu pare godz. heh nic nie chcieli. Tak jakby łaske robili i czekali na tego emaila. Nie wyslecie rowniez przypomnien do uzytkownikow ktorzy na jakims etapie sie zatrzymali i nie dokonczyli rejestracji. Macie juz ich za nieudacznikow? Czy klientow za duzo w stosunku do budżetu? Kryzys was dopadl czy co?
U mnie kapitał startowy dostało 94 osoby. Wypłaty mam 1015$. Wychodzi 10,7$ na lepka. Bo oczywiscie trzeba 15 punktow zdobyc a niektorym (30%) sie to nie udalo wiec wsio na marne bo ani grosza nie dostaniemy. Najwyzej ktos ma u mnie kolo 1000PRS pints. Wiec o (100$ za 5000 punktow moge pomarzyc) 10,7$ to 30zł. W stosunku do pracy jakiej musi wykonac uzytkownik nie wiem czy to jest duzo...
Narazie osobie ja zawieszam sobie program. Poczekam na opinie "kolegow" po fachu. Zobaczymy jak Polacy sobie radzą z robieniem sobie fotek itd...