Przejdź do forum
Czy warto zamieszcz...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Czy warto zamieszczać screeny z wypłatami?

6 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
941 Wyświetlenia
lekarz20
Elite Grinder

Czy umieszczenie screenow z wypłatami na takiej stronie, moze sie wiazać z jakimis konsekwencjami? Czy lepiej wypłatami się nie chwalić zeby nie przysporzyć sobie problemów?

5 odpowiedzi
MoroP
Oldschool Grinder

Lekko nie kumam :)

Co ma promocja PS do wypłąt??

damianpat
BlackMember

moim zdaniem nie warto, wystarczy, że napiszesz na forum, wypłaciłem tyle, a tyle, etc.

my Ci wierzymy ;)

zmieniłem temat, bo trochę nie kumam związku, jak coś to się odezwij i go przywrócę...

MoroP
Oldschool Grinder

A o to kaman, późno jest i nie wiedziałem co autor miał na myśli.

No zamieszczać można jakieś ciekawe wyniki turniejowe ale nasze cashouty to chyba lekka przesada. Jak Ci idzie dobrze na stolikach to wstaw wykresik w BB.

lekarz20 Autor wątku
lekarz20
Elite Grinder

Mi nie chodzi aby chwalic sie przed wami ile sie wygrało itd. Tylko mam zamiar stworzenia strony promocyjnej PS aby werbować osoby, na razie nie związane z pokerem i jako taki magnes chcialem zamiescić pare screenów z wypłatami po kilkaset zł, zeby pokazać ze jednak można na tym zarobić. Ale nie wiem czy jest to bezpieczne, czy mnie zaraz ktoś "gdzies" nie podkabluje i bede musiał się tłumaczyć.

damianpat
BlackMember

moim zdaniem gra nie warta świeczki, zrób sobie te screeny i przesyłaj znajomym, już rozumiem co miałeś na myśli mówiąc strona promocyjna ;)

ale wątpię, żeby ktoś tu wklejał poza Tobą ;)

tytuł się podoba?