Przejdź do forum
Czy nadaje się do p...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Czy nadaje się do pokera?

11 Posty
9 Użytkownicy
21 Reakcje
2,109 Wyświetlenia

Witam.
Kilka czy kilkanaście razy wpłacałem $ do poker roomów. Za każdym razem przegrywałem wszystko. I wiecie teraz zastanawiam czy powinienem dalej grać. Wszystko grałem cash, Spiny, SnG. Nie przestrzegałem bankroll management ani się nie uczyłem. Brakuje mi dyscypliny.

Zanim przegrałem swój ostatni bankroll, grałem cash nl2. Powoli zacząłem rozumieć grę i nawet lubić ten rodzaj gry. Tylko robiłem 1 poważny błąd, którego nie mogłem się od uczyć. Robiłem głupie sprawdzenia na riverze. Przez to bankroll miał takie wahania, ale w dłuższym okresie utrzymał się na poziomie. Później przyszedł dowsing.

Co mi radzicie?

Odpowiedz
Cytat
10 odpowiedzi

Co mi radzicie?

Spoiler

Odpowiedz
Cytat
adidadi

Napisane przez MrChidini
Powoli zacząłem rozumieć grę i nawet lubić ten rodzaj gry.

Jeżeli faktycznie to wpłać jeszcze raz, ale tym razem poświęcaj choć 5 minut na przeczytanie jednego artykułu dziennie

Odpowiedz
Cytat
mampokera

.

Odpowiedz
Cytat
adidadi
Moderator
baadnewz01

Jeśli ktoś Ci napisze, że się nie nadajesz, to co raptem przestaniesz grać? Cmn

Nie przestrzegałem bankroll management ani się nie uczyłem. Brakuje mi dyscypliny.

to teraz spróbuj robić na odwrót zacznij przestrzegać bankroll management i zacznij się uczyć i bądź zdyscyplinowany :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
jolant

Polecam ksionszke mental edge, jest fajna ;)

Edit: Mental Edge - Elementarz mindsetu pokerzysty

Spoiler

inie tylko 8-)

Odpowiedz
Cytat
Casanovaa1993

ksionszke:appl::appl: :appl: :appl: :appl: :appl:

Odpowiedz
Cytat
kners1122

Jakbys sie nadawal to juz bys o tym wiedzial.
Takze odpowiedz jest oczywista.
Nie ma w tym nic zlego, wielu sie nie nadaje (ja tez, bom za nerwowy), ale mozna sobie pykac dla rozrywki.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Przegrałem znaczącą kwotę pieniędzy. Nie mogę tak bez końca wpłacać pieniądze do roomów. A ostatnio ogólne moje finanse się pogorszyły.

Odpowiedz
Cytat
Michasia

Napisane przez MrChidini
Nie przestrzegałem bankroll management ani się nie uczyłem. Brakuje mi dyscypliny.

Czyli się nie nadajesz.

Odpowiedz
Cytat