Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] c'ya :)

11 Posty
10 Użytkownicy
0 Reakcje
893 Wyświetlenia
bubel

Po dzisiejszej serii bad beatów stwierdziłem, że poker to chyba jednak gra nie dla mnie :)
Dzięki PS za arty, dzięki którym zarobiłem te parę (k :P )$, dzięki wszystkim życzliwym osobom, które mi w tym pomagały :)
PS nie jest pierwszym forum na którym jestem zalogowany, ale jeszcze na żadnym nie spotkałem się z takim poziomem kultury i serdeczności jak tutaj.

pozdro :D

ps. sorki za ewentualne błędy, ale zacząłem już świętować cashout ^^ hik :D

10 odpowiedzi
kfas

nastepny.. wtf?
gl w zyciu ;)

bubel napisał
Po dzisiejszej serii bad beatów stwierdziłem, że poker to chyba jednak gra nie dla mnie :)
Dzięki PS za arty, dzięki którym zarobiłem te parę (k :P )$, dzięki wszystkim życzliwym osobom, które mi w tym pomagały :)
PS nie jest pierwszym forum na którym jestem zalogowany, ale jeszcze na żadnym nie spotkałem się z takim poziomem kultury i serdeczności jak tutaj.

To forum faktycznie jest wyjątkowe jeśli chodzi o poziom wzajemnego szacunku i serdeczności jego użytkowników, więc zajrzyj czasem, nawet jeśli kończysz z grą na stałe, w co i tak nie wierze;)

Pozdrowienia

Kinch123

stawiam że za tydzień założy temat "Witam ponownie" ;D

Bilson

prowokacja :)

Bilson napisał
prowokacja :)

dokładnie

Poker ma to do siebie, że jak spróbujesz, to ciężko będzie Ci o nim zapomnieć :D

kaczuba

Prowokacje kojarzą mi się z onetowskim forum. Czyżby ta moda zawitała i tutaj? ;)

fessnic

bubel napisał
Po dzisiejszej serii bad beatów...

czyzby wczorajsza sobota na starsach ? :D

bubel Autor wątku
bubel

Na forum pewnie będę zaglądał, przynajmniej jeszcze przez pewien czas :)
Mi też prowokacje kojarzą się z onetem i nie mam zamiaru ich tu przenosić :P

fessnic napisał
czyzby wczorajsza sobota na starsach ? :D

Na party mnie dojechali :D

dizadkobi

Ja po zmianie softu uciekłem z Party na Full Tilta. Lecz zanim to zrobiłem pare setek poleciało w dół.