Tak siedzę i się zastanawiam czy składając CV do pracy warto pisać w zainteresowaniach "poker" ? A może napisać jako poprzednią pracę "poker" ? Co o tym myślicie ? Jak waszym zdaniem pracodawca może na takie coś zareagować ???
- Czym się zajmujesz???
- eee... hmmm.... jestem Kloszardem.
- Jak to kloszardem??
- No przecież się nie przyznam, że żyję z Pokera!!!!
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Szczepans napisał
nie pisz![]()
Ja się przestałem już znajomym przyznawać :D.
no trochę tak dziwnie jak kolega mówi oo dostałem wypłatę 1000zł i myślisz sobie ... o 1000zł 330$ to będzie tyle ile wczoraj na stolikach zrobiłem przez 4 godziny gry
murkins napisał
Szczepans napisał
nie pisz![]()
no trochę tak dziwnie jak kolega mówi oo dostałem wypłatę 1000zł i myślisz sobie ... o 1000zł 330$ to będzie tyle ile wczoraj na stolikach zrobiłem przez 4 godziny gry
![]()
![]()
Ostatnio znajoma mi mówiła, że zarabia 1500zł na miesiąc na handlu na allegro. Była tak dumna, że przemilczałem mój wynik.
Ludzi z natury chcą być naj... , więc lepiej nie mówić o swoich wynikach. Bo albo Cię przestaną lubić, albo nie uwierzą.
Szczepans napisał
murkins napisał
Szczepans napisał
nie pisz![]()
![]()
![]()
Ostatnio znajoma mi mówiła, że zarabia 1500zł na miesiąc na handlu na allegro. Była tak dumna, że przemilczałem mój wynik.
Ludzi z natury chcą być naj... , więc lepiej nie mówić o swoich wynikach. Bo albo Cię przestaną lubić, albo nie uwierzą.
Pochwal się, pochwal
Ifik69 napisał
Szczepans napisał
murkins napisał
Szczepans napisał
nie pisz![]()
![]()
![]()
Pochwal się, pochwal
![]()
Przeanalizuj mojego bloga, tam jest wszystko napisane :).
Skill Under Construction
Kmedi1979 napisał
no powiedz!!!!! TO JA URZĄD SKARBOWY:):)![]()
:):
przez takie wpisy niedługo przestane prowadzić bloga
Szczepans napisał
Kmedi1979 napisał
no powiedz!!!!! TO JA URZĄD SKARBOWY:):)![]()
:):
przez takie wpisy niedługo przestane prowadzić bloga
![]()
Ale o co kaman przecież grasz sobie tylko rekreacyjnie i nic z tych pieniędzy nie wypłacasz
Póki co nigdy nie słyszalem by US sie do kogokolwiek przyczepił. Mimo to sama świadomośc że za kilka lat mogą do mnie zapukać i kazać zapłacić podatek od wszystkich dotychczasowych wypłat z MB to włos mi się jeży
Nie ma co dramatyzować, ale zbytnie chwalenie się zarobkami z pokera nie jest najrozsądniejsze
wczesniej chyba opodatkuja prostytucje:):) mam nadzieje za to bedzie tak samo długo trwało jak z tym "nikczemnym " procederem:)
kopoland napisał
Tak siedzę i się zastanawiam czy składając CV do pracy warto pisać w zainteresowaniach "poker" ? A może napisać jako poprzednią pracę "poker" ? Co o tym myślicie ? Jak waszym zdaniem pracodawca może na takie coś zareagować ???
Ja składając ostatnio CV do PokerStrategy wspomniałem o pokerze
I nikt się nie zdziwił?????????????? I przyjęli cię??????????
Jak to?????????
:D:D:D