Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] CV a poker

22 Posty
12 Użytkownicy
0 Reakcje
2,270 Wyświetlenia
kopoland

Tak siedzę i się zastanawiam czy składając CV do pracy warto pisać w zainteresowaniach "poker" ? A może napisać jako poprzednią pracę "poker" ? Co o tym myślicie ? Jak waszym zdaniem pracodawca może na takie coś zareagować ???

21 odpowiedzi

nie pisz :D

Ja się przestałem już znajomym przyznawać :D.

Barteklo

- Czym się zajmujesz???

- eee... hmmm.... jestem Kloszardem.

- Jak to kloszardem??

- No przecież się nie przyznam, że żyję z Pokera!!!!

:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

murkins

Szczepans napisał

no trochę tak dziwnie jak kolega mówi oo dostałem wypłatę 1000zł i myślisz sobie ... o 1000zł 330$ to będzie tyle ile wczoraj na stolikach zrobiłem przez 4 godziny gry =) :D

murkins napisał

Szczepans napisał

no trochę tak dziwnie jak kolega mówi oo dostałem wypłatę 1000zł i myślisz sobie ... o 1000zł 330$ to będzie tyle ile wczoraj na stolikach zrobiłem przez 4 godziny gry =) :D

Ostatnio znajoma mi mówiła, że zarabia 1500zł na miesiąc na handlu na allegro. Była tak dumna, że przemilczałem mój wynik.

Ludzi z natury chcą być naj... , więc lepiej nie mówić o swoich wynikach. Bo albo Cię przestaną lubić, albo nie uwierzą.

Szczepans napisał

murkins napisał

Szczepans napisał

Ostatnio znajoma mi mówiła, że zarabia 1500zł na miesiąc na handlu na allegro. Była tak dumna, że przemilczałem mój wynik.

Ludzi z natury chcą być naj... , więc lepiej nie mówić o swoich wynikach. Bo albo Cię przestaną lubić, albo nie uwierzą.

Pochwal się, pochwal :)

Ifik69 napisał

Szczepans napisał

murkins napisał

Szczepans napisał

Pochwal się, pochwal :)

Przeanalizuj mojego bloga, tam jest wszystko napisane :).
Skill Under Construction

Kmedi1979

no powiedz!!!!! TO JA URZĄD SKARBOWY:):) :) :) :):

Kmedi1979 napisał

przez takie wpisy niedługo przestane prowadzić bloga ;)

Barteklo

Szczepans napisał

Kmedi1979 napisał

przez takie wpisy niedługo przestane prowadzić bloga ;)

Ale o co kaman przecież grasz sobie tylko rekreacyjnie i nic z tych pieniędzy nie wypłacasz ;)

Riverneed

Poker jest ostatnio trendi i dżezi, więc śmiało można o nim pisać ;)

Bilson

Póki co nigdy nie słyszalem by US sie do kogokolwiek przyczepił. Mimo to sama świadomośc że za kilka lat mogą do mnie zapukać i kazać zapłacić podatek od wszystkich dotychczasowych wypłat z MB to włos mi się jeży :) Nie ma co dramatyzować, ale zbytnie chwalenie się zarobkami z pokera nie jest najrozsądniejsze ;)

Kmedi1979

wczesniej chyba opodatkuja prostytucje:):) mam nadzieje za to bedzie tak samo długo trwało jak z tym "nikczemnym " procederem:)

Riverneed

Przepraszam za offtop - Bilson, jak tam przygotowania do

?

:D

Bilson

hę?

River co sie na gadu nie odzywasz? Sprawe mam

Riverneed

Platynę masz! :)

Skorzystaj z Ludziów, nie ma mnie na GG teraz ;)

Bilson

Na ludziach tez cie łapałem bobie :)

SamRadziwill

kopoland napisał

Tak siedzę i się zastanawiam czy składając CV do pracy warto pisać w zainteresowaniach "poker" ? A może napisać jako poprzednią pracę "poker" ? Co o tym myślicie ? Jak waszym zdaniem pracodawca może na takie coś zareagować ???

Ja składając ostatnio CV do PokerStrategy wspomniałem o pokerze :D

Barteklo

I nikt się nie zdziwił?????????????? I przyjęli cię??????????

Jak to?????????

:D :D:D:D

damianpat

Krzysiu a może zostaniesz krupierem?
tam takie doświadczenie jest pomocne ;)