1-5 wrzesnia bedzie rozgrywany turniej z cyklu Italian Poker Tour, potem 8-12 wrzesnia jest UKIPT w Dulbinie. Chcialbym pojechac na obydwa turnieje, najpierw na IPT a potem prosto z tamtad do Dublina. Niestety IPT jest w 'Nova Gorica' jest to granica Wloch ze Sloweniom. Z tego co szukalem nie ma tam lotnika. Nigdy sam nie planowalem podrozy i chcialbym od was uzyskac w tym zakresie pomoc.
Moze nakierujecie mnie w jaki sposob mam szukac najblizszego lotniska, potem jakis komunikacji do 'nova gorica', hoteli. Bede bardzo wdzieczny za jakakolwiek pomoc, jestem zielony
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
Pogawędki
4
Użytkownicy
0
Reakcje
563
Wyświetlenia
3 odpowiedzi
do słowenii najlepiej pociągiem
wawa - wiedeń 29 eur
wiedeń - lublana 29 eur
lublana - nova gorica kilka euro
a jak masz trochę czasu w zapasie, no to tanimi liniami do włoch (Bolonia, Mediolan, nie wiem czy do Wenecji coś lata) i dalej pociągiem do Triestu (kilkanaście euro), a z triestu to już coś jeździ bezpośrednio
funkcjonuje też strona: www.prevoz.org, tam się ogłaszają ludzie, którzy jeżdżą do i z Słowenii po Europie
napisz mi wiadomosc na priva tu na strategy to przeczytam jutro, ale duzo wiecej nie wiem, tyle ze bylem tam na wakacjach ostatnio