Temat zerżnięty z innego forum pokerowego, ale z racji, iż nie wszyscy mają tam konta pozwoliłem sobie go również tutaj założyć.
Moje skromne to grać dobrego pokera i zbudować rolla pięciocyfrowego.
Temat zerżnięty z innego forum pokerowego, ale z racji, iż nie wszyscy mają tam konta pozwoliłem sobie go również tutaj założyć.
Moje skromne to grać dobrego pokera i zbudować rolla pięciocyfrowego.
Napisane przez salyk
Reg na NL100/200 SH + 5 cyfr $ zarobionych od początku przygody z pokerem![]()
podpisuje sie.
Dojście do FT w jakimś większym MTT, no i nie pogardzę 5-cio cyfrowym bankrollem jak mi niechcący taki wyjdzie.
W tym roku zacząłem grać poważniej. Najpierw z 50$ doszedłem do SSS nl200, potem przegrałem pół rolla. Zacząłem grać bss SH pokonałem NL25, potem NL50 i kiedy chciałem zagrać ostatnią pożegnalną sesję przed przejściem na NL100 SH złapałem downswing i straciłem 2/3 rolla i znów gram NL25.
Cele mam więc proste, ustabilizować grę i wrócić tam gdzie już byłem.
Do tego chciałbym poświęcić trochę czasu innym odmianom, na pewno HU SNG, omaha hi i 7 card stud hi.
Napisane przez salyk
Reg na NL100/200 SH + 5 cyfr $ zarobionych od początku przygody z pokerem![]()
Może być nawet 4-cyfrowa kwota, byleby na początku była 7-mka i lepiej, a całość w €
jeśli chodzi o cele, to chciałbym jednoosobową, wygodne łóżko, komputer i dostęp do internetu
cel główny
- dojście i zostanie graczem wygrywającym na NL50
oraz osiągnięcie bankrollu 1,5k $
cele dodatkowe według priorytetu
- nauka SH
- dojście do FT w dowolnym turnieju MTT z ilością graczy>2k
- ogarnięcie podstaw omaszki
nie dac sie zabic i w sexie od tylu zawsze byc tym z tylu... oraz nie dac sie ograc pokerowi w zyciowej rozgrywce, bo swing mnie chyba siega.
zdominować nl50-> zmienić pokerroom-> wyrobić licencje HEM-> podbić nl100-> nauczyć się PLO
i ogólnie bić fishy all day all night
Napisane przez CronTheFish
Zmusić się do tego żeby w końcu przeczytać arty dla brązu ;
+1