WolandPL napisał
No więc właśnie jedyny problem tkwi w baknrollu. Bo progresja oczywiście jest skuteczna pod warunkiem, ze nie zabraknie kasy.
Uwierz mi, że progresja to najgorsze, co można grac.
Wyjaśnię Ci to na przykładzie.
Proponowałeś grac progresję na remisy w piłce nożnej.
No w takim razie pasuje wybrac ligę w której jest dużo remisów, przykładowo francuska lub II liga hiszpańska....
Wyberasz sobie drużynę, która statystycznie najwięcej remisuje i na chwilę obecną ma jakąś serię bez remisu.
Patrzysz na kurs na remis a tu pierwszy zonk, kurs na pewno poniżej 3...
Przypuścmy, że zaczynasz grę od zakładu za 100zł.
Aby byc na graniu takiej progresji do przodu, w przypadku błędnego typu musisz podwoic stawkę następnym razem. Załóżmy, że trafisz remis za 6 razem na kursie 2,8....
No to liczymy inwestycje, jakie musisz ponieśc i zysk, jaki wypracujesz:
100+200+400+800+1600+3200=6300
3200*2,8=8960
8960-6300=2660
Myślę, że łatwiej wygrac, wysyłając kupon za 6300pln na kursie ogólnym 1,45 wyjdzie na to samo, a łatwiej trafic.
Bankroll do progresji musi byc ogromny, a zawsze można miec pecha i wybrac drużynę, która już nie zremisuje do końca sezonu.
A kolejnym minusem jest ogromny czas oczekiwania na dogranie systemu.
Mecze raz lub dwa razy w tygodniu, progresja trwac może nawet ponad 2 miesiące, a kasy trzeba włożyc mnóstwo. To jest bez sensu jak lokata:D
Ale to moje prywatne zdanie, wybór pozostawiam Tobie.
Jest wiele innech sposobów grania systemowego u bukmacherów, niektóre wcześniej opisywałem, uwierz mi, że wymagają mniej nakładów, mniej ryzyka, a przede wszystkim mniej czasu na doprowadzenie ich do końca.
A najlepiej grac single na tenis ziemny, najmniej niespodzianek, wygrane może nie gigantyczne, ale za to prawie pewne. Przynajmniej dla mnie tak jest....