Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Bukmacherka :D

52 Posty
12 Użytkownicy
0 Reakcje
5,647 Wyświetlenia

Walderam napisał

maggman napisał
Skorzystal i jest zadowolony. Hmm coraz lepiej mi idzie korzystanie z typow innych, to jednak trudne grac cos czego sie nawet nie analizuje, ale idzie mi coraz lepiej.

No ale dlaczego nie?? Przecież jak ktoś pisze typ, to możemy założyc, że coś w temacie wie, inaczej by nie typował:)
Sądzę, że na pewno grając single w ten sposób nie ryzykujesz więcej ode mnie:)

Może tylko czasami drażnic niewiedza, dlaczego coś "nie weszło".
No ale to szczegół:D

Jesli rozmawiamy o pojedynczych typach, to jasne. Jednak jak mam w chwili obecnej ladych kilka zrodel, co daje kilkanascie typow dziennie:D Jeszcze nie obstawiam wszytskich, ale bede i to moze powodowac spore swingi. Wciaz rozwazam wiec bankroll managment dla tego przedsiewziecia:D

ubooter

Ciekawe posty dotychczas przeczytałem (nie przeczytałem całości, ale część z nich). Bukmacherkę uważam za trudną dziedzinę zarabiania pieniędzy. Nawet bardzo dobra znajomość na sporcie nie gwarantuje nam wygranej.

Ja mam sprawdzony sposób na zakłady, problem w tym, iż na dłuższą metę jest on nie do końca legalny, dlatego nie wiem czy wypada mi się wypowiadać tutaj na jego temat.

Jeśli ktoś ma ochotę, to mogę się z nim podzielić tym na priv. Być może ktoś już w ten sposób grał albo spotkał się z czymś takim.

W razie czego, zostawiam swój nr gg: 3762842, a gdy moderator mi tu napiszę, iż mogę się tym podzielić w wątku, to się trochę rozpiszę tutaj.

Pozdrawiam,
U-Boot.

Walderam

maggman napisał
Jesli rozmawiamy o pojedynczych typach, to jasne. Jednak jak mam w chwili obecnej ladych kilka zrodel, co daje kilkanascie typow dziennie:D Jeszcze nie obstawiam wszytskich, ale bede i to moze powodowac spore swingi. Wciaz rozwazam wiec bankroll managment dla tego przedsiewziecia:D

No to proponuję grac niektóre źródła, a inne sprawdzac co do % trafności typowań:)
Wybrac sobie tych typerów, którzy najlepiej trafiają mecze na niezłych kursach i tylko z ich pomocy korzystac przy wnoszeniu zakładów.

Jak dzisiaj Radwańska wygra, to będę miał 100% skuteczności, więc powinieneś wziąc mnie pod uwagę:P

P.S. Jutro po południu zamieszczę jakiś typ poniedziałkowy, a może po prostu utworzę nowy wątek z typami, może stworzymy sobie tutaj jakąś ligę typerów dla członków PS????
Co o tym myśli któryś z moderatorów forum??

Rodrigo1988

Jestem za .
Najlepszym sposobem na tenis jest oglądanie meczy w necie a potem typowanie, wtedy ma się info z pierwszej ręki i dobrą skutecznosc , Jezeli by się znalazło z 5 osób można by się ustwaiać kto jaki mecz ogląda i w ten sposób wygrywać kasę.
Kto chętny.?

Walderam napisał

WolandPL napisał
A próbował ktoś z Was grać progresją na remisy w piłce nożnej?

Żadna progresja nie jest dobra, wcześniej czy później trafisz na taką serię, że albo Ci się odechce albo kasy zabraknie....
Bez wiedzy sportowej na pewno nie wygrasz z bukmaherem, jeśli byłaby takowa progresja skuteczna, każdy by tak grał a bukmacherzy by zbankrutowali nie sądzisz??

No więc właśnie jedyny problem tkwi w baknrollu. Bo progresja oczywiście jest skuteczna pod warunkiem, ze nie zabraknie kasy.

Walderam

WolandPL napisał
No więc właśnie jedyny problem tkwi w baknrollu. Bo progresja oczywiście jest skuteczna pod warunkiem, ze nie zabraknie kasy.

Uwierz mi, że progresja to najgorsze, co można grac.
Wyjaśnię Ci to na przykładzie.
Proponowałeś grac progresję na remisy w piłce nożnej.
No w takim razie pasuje wybrac ligę w której jest dużo remisów, przykładowo francuska lub II liga hiszpańska....
Wyberasz sobie drużynę, która statystycznie najwięcej remisuje i na chwilę obecną ma jakąś serię bez remisu.
Patrzysz na kurs na remis a tu pierwszy zonk, kurs na pewno poniżej 3...

Przypuścmy, że zaczynasz grę od zakładu za 100zł.

Aby byc na graniu takiej progresji do przodu, w przypadku błędnego typu musisz podwoic stawkę następnym razem. Załóżmy, że trafisz remis za 6 razem na kursie 2,8....

No to liczymy inwestycje, jakie musisz ponieśc i zysk, jaki wypracujesz:
100+200+400+800+1600+3200=6300
3200*2,8=8960
8960-6300=2660

Myślę, że łatwiej wygrac, wysyłając kupon za 6300pln na kursie ogólnym 1,45 wyjdzie na to samo, a łatwiej trafic.

Bankroll do progresji musi byc ogromny, a zawsze można miec pecha i wybrac drużynę, która już nie zremisuje do końca sezonu.
A kolejnym minusem jest ogromny czas oczekiwania na dogranie systemu.
Mecze raz lub dwa razy w tygodniu, progresja trwac może nawet ponad 2 miesiące, a kasy trzeba włożyc mnóstwo. To jest bez sensu jak lokata:D

Ale to moje prywatne zdanie, wybór pozostawiam Tobie.
Jest wiele innech sposobów grania systemowego u bukmacherów, niektóre wcześniej opisywałem, uwierz mi, że wymagają mniej nakładów, mniej ryzyka, a przede wszystkim mniej czasu na doprowadzenie ich do końca.

A najlepiej grac single na tenis ziemny, najmniej niespodzianek, wygrane może nie gigantyczne, ale za to prawie pewne. Przynajmniej dla mnie tak jest....

macromia Autor wątku
macromia

Ja też się ostro przejechałem kiedyś na progresji, ale można grać ją troszkę inaczej. Nie zawsze na tą samą drużynę, tylko na każdym etapie wytypować kogoś innego. Taka forma jest skuteczniejsza. Choć ja też ogólnie odradzam progresję. Jest ona 100%-owym systemem, tylko gdy masz nieograniczony kapitał.

Jeśli ktoś zakłada start progresji ze 100pln, to rzeczywiście nie da rady :) Ja myślałem o czymś w stylu 10-20 pln ale rozpoczęcie kilku (powiedzmy pięciu) na raz.

Chociaż tak naprawdę rozważam tylko teoretycznie, bo swego czasu wtopiłem w bukmacherkę ogromne (jak dla mnie) pieniądze i przysiągłem, że nigdy więcej.

Walderam

WolandPL napisał
Chociaż tak naprawdę rozważam tylko teoretycznie, bo swego czasu wtopiłem w bukmacherkę ogromne (jak dla mnie) pieniądze i przysiągłem, że nigdy więcej.

No ja mam z bukmacherką różne wspomnienia, przecież nie zawsze było różowo. Ale te moje 8 lat grania już mnie czegoś nauczyło, naprawdę da się na tym trochę zarobic.

Wiadomo, bywa i tak, że nic nie wchodzi, akurat pechowo wystarczy wybrac kilka spotkań z rzędu, w których dojdzie do niespodzianki i w moim wypadku muszę to później długo odpracowywac, ponieważ nie gram zbyt wielu kuponów dziennie.

Czasami aż sam sobie się dziwię, że mam do tego taką samodyscyplinę, ale właśnie parę lat temu chciałem się szybko odegrac, co nie wyszło mi na dobre;)

Teraz spokój, rozwaga.....i tyle w temacie:)

A Radwańska jak na razie 6:3 2:3.....

Walderam

WolandPL napisał
Jeśli ktoś zakłada start progresji ze 100pln, to rzeczywiście nie da rady :) Ja myślałem o czymś w stylu 10-20 pln ale rozpoczęcie kilku (powiedzmy pięciu) na raz.

No to przy graniu pięciu na raz to jeszcze większe prawdopoodobieństwo na czarną serię, wystarczy w jednym podsystemie i jesteś umoczony....:rolleyes:
Przynajmniej takie jest moje prywatne zdanie w tym temacie, jestem zdecydowanym przeciwnikiem progresji:D:D:D

Chyba, że, tak jak wspomniał macromia, masz nieograniczony kapitał, co raczej mało prawdopodobne, oczywiście nikomu nic nie umniejszając:D

P.S. Radwańska win i to jest dla mnie najważniejsza puenta:D

Walderam

UWAGA UWAGA!!!

Chętnych po typy zapraszam do mojego wątku w tym dziale, zaraz się pojawi świeży wątek i typ na dzisiaj, a w przyszłości na kolejne dni....

Wracajac do progresji, sa gracze stosujacy rozne jej warianty z sukcesami, jednak ryzyko jest duze. Przyklad: kilka dni temu mowilem o Houston rockets i ich niespotykanej serii zwyciestw. Przeszlo mi przez mysl wtedy progresja na ich porazke. Jednak po tym jak rozgromili NO Hornets stwierdzilem, ze sa w niespotykanej formie i odpuscilem. Pierwszy mecz w ktorym typowalem, ze moga miec problem to spotkanie z LALakers, jednak i oni nie powalczyli, bo Alston (kto ogladal kiedys produkcje And1 wie kto to ) zagral zyciowke:D I to jest wlasnie ryzyko progresji. Teoretycznie wszystko musi dzialac, ale raz na jakis czas zdaza sie wyjatkowa seria i zaczyna sie wtedy grac za olbrzymi pieniadze, zeby zrobic malutki profit, a to nie ma raczej wikszego sensu.

Lepiej szukac jak najpewniejszych singli. W nocy wszystkie serwisy typerowe trabily by stawiac na Denver z handi albo over w tym meczu:D Szkoda, ze nie bylo mnie w domu. Wynik mozecie sobie sprawdzic:D Zdazaja sie takie ultrapewne perelki i takich typow trzeba szukac:D