Cześć, chciałbym się po krótce przestawić. Założyłem dzisiaj konto na PokerStrategy.com, ponieważ znajomy polecił mi, że dobrze tutaj bloga prowadzić. Na początek jednak nie chciałbym zakładać bloga, tylko jedynie taki powiedzmy luźny temacik, gdzie będę wrzucał swoje wykresy i rozdania z prośbą o komentarz. Jestem bardzo biedny, generalnie nie mam co jeść. Potrzebuję do poniedziałku rana zarobić 40$. Do poniedziałku rana mam co jeść, plus mam jeszcze jakieś drobne, gdyby mi nie poszło, starczy mi na kilka kolejnych dni. Będę grał zoom NL2 SH strategią BSS. Mój roll wynosi 24$, trzymajcie za mnie kciuki chłopaki, co bym nie umarł z głodu.
Dobry temat, ale z drugiej strony troche smutne. W sumie co sie dziwic zyjemy w koncu w polsce - najwiekszym syfie europy. Jak masz skila bedzie dobrze. Ja tam trzymam kciuki. Swojego czasu tez gralem nl2 for living z troche wiekszym rolem. Zarobki byly podobne jak do zapierdalania gdzies od rana do wieczora. POWODZENIA !
masz basic wiec wnioskuje ze nie dostales kapitalu startowego
polecam, zawsze bedzie na kilka pasztetow i bochenkow chleba
Napisane przez Rakietman
nl2 for living. co bedziesz zarl jak przegrasz te 40$?
Stary nie muszę chyba tłumaczyć, że gram o przeżycie. Nie wiem, może coś wykombinuję, użebram, ukradnę, żeby przeżyć kolejny dzień dłużej. Dalej zobaczymy co będzie.
Napisane przez Durex86
shotnij imo nl20, albo głód i smród albo cukierki i oranżada ♠_cool:
Rozumiem Twoje poczucie humoru w wiem, że ta ironia ma przekaz, ale wierz mi, nie mam w tej chwili dużego wyboru. Za wszystkie zarobione pieniądze popłaciłem rachunki za mieszkanie, internet, ale teraz nie mam co jeść. Muszę się maksymalnie skupić i dać teraz z siebie wszystko.
Wieczorkiem zamieszczę update z wykresami plus może jakieś rozdania.
Użytkownik ToNieJaBylemEwa jakies rok temu zastawiał telefon w lombardzie mając chyba 2 grosze na koncie i jakoś się udało, także gl :fdrink
Na jakim roomie grasz ? jak na pokerstarsie to mozemy zrobic jakas małą sciepe kazdy po 2-3 $ i bedzie git
Napisane przez Durex86
shotnij imo nl20, albo głód i smród albo cukierki i oranżada ♠_cool:
U the boss durexx lepiej bym tego nie ujal
Cześć polskabieda!
Rozumiem ciężką sytuacje w jakiej się znalazłeś, ale niestety miejsce takich tematów na forum jest w dziale Blogi.
Gdyby każdy chciał zakładać swój wątek w 'Pogawędkach', to miejsce to szybko zamieniłoby się w straszny śmietnik.
Oczywiście jeśli uda Ci się wyrobić brązowy status, to zapraszam serdecznie do blogowania!
Temat muszę zamknąć.
Pozdrawiam i życzę powodzenia!