http://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-internetowi-hazardzisci-beda-scigani,nId,317488
Poker online, to będzie jedno z najcięższych przestępstw w Polsce, karane dożywotnimi łagrami
A po co chcą ścigać? Tak dużo już maja pieniędzy z moich podatków że nie wiedzą jak je wydawać?
"Po tej burzliwej dyskusji nie ma intencji blokowania serwerów, będziemy skupiali się na tym, żeby identyfikować osoby, które grają nielegalnie, po dokonywanych przelewach - zapowiada Kapica."
param pam pam powodzenia mu życzę
O ile mnie pamięć nie myli, to pan minister był równie mocno przekonany o możliwości blokowania serwerów, jak teraz o blokowaniu płatnosci
muszę sobie odgrzać film"scigany" i na wszelki wypadek 1 serie "prison break" to na wypadek jak by mnie złapali skill musi być.
fml, ostatnio nie jestem w formie. muszę zgubić kilka kg żeby szybciej uciekać jak będą mnie ganiać. dobrze że przynajmniej do lasu mam blisko, będzie gdzie się schować.

szeryf już rozwiesił list gończy
Napisane przez TimotheeS
Jak będziemy scigani, to czy to znaczy, że musimy zacząć uciekać![]()
![]()
♠_confused:
Co to za scigany jak nie ucieka
Tak, będą ścigać tak jak do tej pory ścigają szarą strefę handlującą na allegro ♠_cool:
God bless karty bankomatowe, nawet jak bankomat wykryje, że popełniane jest przestępstwo to ja i tak zdążę sp....ić i się ukryć zanim przyjedzie policja. Kamery z bankomatów mi nie straszne, bo kupiłem
Spoiler

Napisane przez raas1337
Stawiam stówę że się nie uda![]()
a ja dwie,że również się nie uda.
Nie rozumiem z czego wasza radość? Nie wypłacacie kasy na konto z MB i macie to w dupie czy po prostu nie są w stanie wprowadzić możliwości kontroli przelewów?