Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Automaty do gry

6 Posty
6 Użytkownicy
9 Reakcje
933 Wyświetlenia
matt32167
Legacy Member

Co w tym takiego jest że ludzie w to grają bez opamiętania? Znam dwie osoby które przegrały w automaty kupe kasy, jeden przez pół roku wypłaty nie przynosił do domu tylko biegiem leciał grać a jak przerżnął wszystko w jeden wieczór to wracając do domu prowokował bójkę z grupkami osiedlowymi żeby żonie powiedzieć ze go pobili i okradli. Jak już nie wiedział co wymyślać to nabrał pożyczek i tez to przegrał. Jakieś wygrane podobno miał ale oczywiście poszły też w automat. Nigdy w to nie grałem i nie mam zamiaru, pytam z ciekawości. Czy tam istnieje jakaś strategia w ogóle? Na mój rozum to jest całkowicie losowe, nawet powiedział bym że taka maszyna nie wyda więcej niż wzieła ale mogę sie mylić. Gra ktoś z was w takie rzeczy?

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi

Jak to jest, że ludzie palą papierosy? Zero w tym zdrowia, smród, kilkaset złotych miesiąc w miesiąc idzie z dymem...
Jak to jest, że ludzie piją? Alko nie jest za darmo, organizm sie powoli kończy, kac...
Jak to jest, że ludzie....

I tak możesz w nieskończoność...nałóg, słaba wola, uzależnienie, zwał jak zwał.

Odpowiedz
Cytat
BleakAmaranth
BlackMember

Całkowicie losowe, maszynka do zarabiania pieniędzy tylko dla właściciela.

Odpowiedz
Cytat
trzasku
PokerStrategist

Miałem zajęcia na psychologii na ten temat. Jest to po prostu uzależnienie takie jak np. palenie papierosów czy picie alkocholu. Człowiek odczuwa satysfakcję i przyjemność z wykonywania tej czynności, nie może się bez niej obejść. Zwłaszcza ta historia z bójką wskazuje, że jest to bardzo zaawansowane stadium uzależnienia.

Jeżeli chodzi o szansę na wygraną to nie jestem do końca pewny, ale wydaje mi się, że na pewno maszynka ma większe szanse niż gracz, inaczej nie miałoby to sensu = W długiej perspektywie czasu będziemy na minus.

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez trzasku
Jeżeli chodzi o szansę na wygraną to nie jestem do końca pewny, że maszynka ma większe szanse niż gracz, inaczej nie miałoby to sensu = W długiej perspektywie czasu będziemy na minus.

:ayfkm:

Odpowiedz
Cytat
naturehol
PokerStrategist

Pfffff sory Trzasku, sory Amaranth ale bzdury gadacie. Zanim powróciłem gamblować w poksa dość skrupulatnie opisywałem systemy wygrywania na automatach i udowadniałem, że działają...
Jestem ekspertem, czekam na pytania

Odpowiedz
Cytat