Przejdź do forum
Aussie Million Cash...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Aussie Million Cash Game 2009

14 Posty
9 Użytkownicy
0 Reakcje
847 Wyświetlenia
kfas

WOW.
Polecam wszystkim, ogladajcie i podziwiajcie, szczegolnie HU durrrrrr vs Antonius. 6-handed oczywiscie tez. Oczywiscie na pokertube ;)

13 odpowiedzi
RockyRaccoon

Wow, so sick hu durr vs antonius
Polecam obejrzeć, zwłaszcza tym, którzy nie wierzą w niesamowite umiejętności durra.
Aż żal, cały czas second nuts xD

kaczuba

Naprawdę dobry ten HU, durrr musi mieć stalowe nerwy, że potrafił tyle foldować. 6-max warto obejrzeć chociażby dla niesamowitego suckouta w PLO przy all-in'ach na flopie.

RockyRaccoon

hehe, life poker is rigged, so sick :D

SamRadziwill

Obejrzałem pierwszą część, durrrr jak zwykle wymiata. Powinni mu zabronić gry w pokera :D A rozdanie Antonius vs Robl... sick...

Dobra, trzeba się wziąć za część drugą, skoro tak polecacie ten HU :P

Super się ubawiłem oglądając 4 odcinki. Tom "Dupek" Dawn wtopił prawie pół miliona baksów a Antonius go po prostu miażdzył :)

RockyRaccoon

widać, że obiektywizm nie jest twoją mocną stroną. Ciekawe ile wtopiłby antonius, gdyby karty powędrowały za każdym razem odwrotnie.
Pozdro

W tym wypadku muszę się z tobą zgodzić.

Nie jestem obiektywny ponieważ:
1. Wkurza mnie jego picusiowata gęba
2. Wkurza mnie jego sposób ubierania (gustowna pedalska koszulka)
3. Wkurza mnie jego styl gry
4. Wkurza mnie jego prostacki akcent i sposób formułowania zdań w wywiadach (Powinien się nazywać Dałn a nie Dłan)
5. A najbardziej mnie wkurzają bałwochwalcze opinie wielu forumowiczów stawiających go za niedościgniony wzór do naśladowania.

Antonius, Naegranu, Hansen i wielu innych bije go na głowę, ale to moje osobiste zdanie i nie będę się kłócił z fanklubem Dałna.

mlooody88

Awikun napisał

4. Wkurza mnie jego prostacki akcent i sposób formułowania zdań w wywiadach (Powinien się nazywać Dałn a nie Dłan)
5. A najbardziej mnie wkurzają bałwochwalcze opinie wielu forumowiczów stawiających go za niedościgniony wzór do naśladowania.

Antonius, Naegranu, Hansen i wielu innych bije go na głowę, ale to moje osobiste zdanie i nie będę się kłócił z fanklubem Dałna.

Zgadzam się ze wszystkim :)
Dodał bym jeszcze
6. Wkurzają mnie jego dziwne dziwne ruchy przy stoliku.

Ankhes

Mozna go lubic lub nie, ale jak dla mnie to jest to prawdopodobnie najlepszy Cash game player na swiecie, a napewno scisla czolowka. Gdzie bym go nie widzial - HSP, FTP, Poker After Dark czy Aussie Millions, to jego gra robi mega wrazenie, tak jakby widzial karty wszystkich :P

ebdul18

Awikun napisał

Hansen i Naegranu nie doratają durrrr'owi nawet do pięt jeśli chodzi o grę w pokera ;). Antonius, durrrr i Ivey to jest światowe top 3 na świecie w cash games i nikt nie jest w stanie im zagrozić w tej chwili chyba. Wystarczy poczytać sobie ten temat http://forumserver.twoplustwo.com/29/news-views-gossip/april-high-stakes-thread-449437/. Durrrr, Ivey i Antonius mogą grać z każdym na świecie, a z nimi chce grać mało kto żeby nie powiedzieć nikt ;). Natomiast wszyscy chcą grać z Gusem :P. Gracze tacy jak Phil Galfond nawet nie siadają z tą trójką do stołu, a to chyba o czymś świadczy ;).

kfas Autor wątku
kfas

Awikun napisał
Super się ubawiłem oglądając 4 odcinki. Tom "Dupek" Dawn wtopił prawie pół miliona baksów a Antonius go po prostu miażdzył :)

Super sie ubawilem czytajac Twoje komentarze, szczegolnie:

Awikun napisał

:D :D

ebdul18 napisał
Durrrr, Ivey i Antonius mogą grać z każdym na świecie, a z nimi chce grać mało kto żeby nie powiedzieć nikt ;). Natomiast wszyscy chcą grać z Gusem :P. Gracze tacy jak Phil Galfond nawet nie siadają z tą trójką do stołu, a to chyba o czymś świadczy ;).

I tak i nie :)

Dla mnie świadczy to tylko o tym, że nie lubią z nimi grać ew. nie pasuje im ich styl gry.

Podam ci swój przykład (nie żebym uważał się za jakiegoś super gracza)
Nie lubię grać z 2 kategoriami graczy:
1. VPIP powyżej 50% ponieważ jak taki cymbał ma farta to łapie 2 pary albo tripsa do any 2 z jakimi zagra i wtedy TPTK często przegrywa z jakimś g...
2. Graczy permanentnie overbetujących pulę 2-3 krotnie i nadużywających all inów.

Są to ewidentnie 2 typy fishów i teoretycznie powinienem być szczęśliwy, że mam takich przy stole jednak:
ad.1 U takiego gracza nie da się nigdy logicznie określić jego zakresu rąk.
ad.2 Nie lubię gamblingu i wolę zrzucić nawet niezłą rękę niż sprawdzać takie all iny z dupy.

Jak mam takich kolesi przy stole to często wolę zmienić stolik niż się z nimi męczyć a to niekoniecznie znaczy, że gram gorzej od nich.

Masqb

Na NL50 można tak wydziwiać ale na NL5k czy wyżej jak oni grają to już raczej nie.