Przejdź do forum
Ankieta dotycząca h...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Ankieta dotycząca hazardu internetowego

8 Posty
8 Użytkownicy
0 Reakcje
679 Wyświetlenia

Witam serdecznie,

jestem w trakcie pisania pracy magisterskiej na temat polskiego e-hazardu... i jedną z części pracy jest ankieta skierowana do użytkowników platform e-hazardowych... w związku z czym mam gorącą prośbę o wypełnienie ankiety...

https://ankiety.ucntn.umk.pl/index.php/736987/lang-pl

bardzo pomogło by mi to w zebraniu szerokiego spektrum odpowiedzi...
po zakończeniu pracy nad ankietą podeślę wyniki i wnioski z niej płynące...

Pozdrawiam i liczę na Waszą pomoc.

PS. oczywiście ankieta jest w pełni anonimowa a jej wyniki zostaną wykorzystane w mojej pracy magisterskiej.

Odpowiedz
Cytat
7 odpowiedzi
doncamilloskate

Nikt tu na forum nie uprawia hazardu.

Odpowiedz
Cytat
Jarzab86

Napisane przez doncamilloskate

nieprawda!! Ja kiedyś przegrałem samochód w trzy karty! :truestory:
:rage: :rage: :rage:

EDIT: Ale ta ankieta dotyczy e-hazardu. Nie no, z tym to ja nigdy nie miałem nic do czynienia :f_mad:

Sorry za offtop

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez doncamilloskate

Wejdź na forum staking. :why:

Odpowiedz
Cytat
sarapat

Chcesz się założyć ,że tutaj nikt nie uprawia hazardu??? :thinking:

Odpowiedz
Cytat
billabong8

Moim skromnym zdaniem poker nie jest hazardem dlatego nie wezme udzialu w ankiecie :f_confused:

Odpowiedz
Cytat
Najczarniejszy

Sorry ale prze słabo zrobiona ankieta..

Tu tylko bezmózg by się zgodził na taki podatek. Jak można opodatkować wkład?? Jakieś lewackie myślenie wprowadzasz. Jak już coś to opodatkować zysk operatora. Np.1-2% zysków operatora, ale w Polsce myślenie jest takie że jak ktoś dostanie palec to chce zabrać razem z ręką, głową i korpusem, zostawiając tylko dupe..

Spoiler

Później taki ciężko pracujący pokerzysta musi się wyprowadzać z kraju, a ten co gra trochę słabiej traci swoja przewagę na rzecz podatku i bon voyage excuse moi cmoknijcie mnie w wora.

Pójdźmy o krok dalej, w ogóle zabrońmy wypłat w kraju, oddajmy wszystko aparatowi państwowemu, a ludziom dajmy karty na towary (ofc towary wyłącznie wyprodukowane przez kolonie matkę czyli w EU)
:coolface:

Odpowiedz
Cytat

Pełna obróbka danych ankietowych (wykresy, charakterystyki liczbowe, korelacje), analizy statystyczne wyników badań, weryfikacja hipotez, pomoc w statystycznym formułowaniu problemów badawczych.

Pomoc odbywa się wyłącznie drogą elektroniczną, szybko, wygodnie, a co najważniejsze z gwarancją najwyższej jakości świadczonej usługi.

Jestem magistrem matematyki stosowanej, od 8 lat zajmuję się wykonywaniem statystyk do prac, obróbką i analizą danych.

Zapraszam

gg 4593140 globmistrz@tlen.pl
http://analizy-statystyczne.firma4u.pl

Odpowiedz
Cytat