Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
500 Posty
179 Użytkownicy
0 Reakcje
80.9 K Wyświetlenia
GramNaTilcie

Napisane przez KudlatyPL

Napisane przez GramNaTilcie
Ciekawostka z wiadomości.

Rząd amerykański inwestuje w polską walutę, przez co złotówka umocniła się i jest na poziomie najwyższym od kilku miesięcy.

Jakoś mi to pachnie kupieniem tego całego ACTA przez hamerykańców. Coś za coś, chyba sobie nie zdajemy sprawy jaka mafia kieruje światem.

link

Wiadomości na Polsacie.

Odpowiedz
Cytat
sz3sz

Napisane przez GramNaTilcie

Napisane przez hellYeahEnT
stresci ktos 21 stron w 1 poscie i 5 zdaniach ? : P

Czytaj póki możesz :tongue:

hahah n1 :)

Odpowiedz
Cytat

Oświadczenie Anonymous:

Obejrzałem cały filmik. Fajna rzecz na końcu- Cyrkiel z okręgiem. Niestety nie mogę nigdzie znaleźć kompetentnej informacji czy odwrócony cyrkiel jest również symbolem masońskim (normalny cyrkiel oczywiście nim jest, nie wiem tylko czy położenie ma jakiekolwiek znaczenie). W kulturze masońskiej cyrkiel oznacza mądrość, wiedzę, rozum natomiast okrąg oznacza nieskończoność. Podobny symbol możemy znaleźć na logo NASA. Więcej o masonach znajdziecie tutaj:
http://www.traditio.pl/ksiazki/004%20masoni/masoni.htm

Jeżeli chodzi o treść nagrania. Zgadzam się z jednym obecny rząd jest totalną porażką. W dalszej części nawołują do zjednoczenia. W imię czego? Światowego Rządu? Dla mnie interpretacja jest dosyć oczywista. Filmik rozpowszechniany wśród wielu młodych ludzi, którzy widać po protestach, utożsamiają się z tą grupą, na pewno bardzo się odbije w ich umysłach po obejrzeniu.
Co do mikrochipów warto przeczytać sobie ten artykuł. Proszę zauważyć jak zaawansowane już są działania
http://newworldorder.com.pl/artykul,3321,Jadalne-mikroczipy-do-konca-roku-na-rynku-brytyjskim
A tutaj mamy reklamę świetnego urządzenia mającego "ułatwić nam życie". Nam czy im?

Przeglądałem chwile polskie portale internetowe i zauważyłem modę na wikileaks. Wiele osób czerpie z tego serwisu wiarygodne dla nich informacje. Mam taką mentalność że zawsze chciałbym poczytać coś o autorze, jego wiarygodności. Oto co znalazłem na temat tego "wspaniałego" hakera
http://radtrap.wordpress.com/2011/01/30/dlaczego-wikileaks-to-farsa/

Odpowiedz
Cytat

jak ktos jeszcze nie zrobil to goraco zapraszam do wpisania sie, nie trzeba podawac wszystkich danych, mi calosc zajelo kilka sekund.
potrzeba 500k glosow ludu z europy, w tej chwili 71k i caly czas rosnie.
nic wielkiego a moze nam wszystkim pomoc !

http://www.avaaz.org/en/eu_save_the_internet/?fp

Odpowiedz
Cytat
zahamowany

..

Odpowiedz
Cytat
zahamowany

Napisane przez Rostek42

To sie juz zaczeło, jest nas za mało zeby to powstrzymac.
Kiedys spedzilem cały tydzien nad tymi filmikami ,bardzo ciekawe i otwierajace oczy pieprzeni iluminaci ,masonowie, Grupa Bilderberg to te [treść wyedytowana] rzadza tym swiatem. Klany Rockefeller, Morgan, Warburg, Rothschild prozno szukac tych nazwisk na liscie najbogatszych ludzi swiata co jest bardzo ciekawe gdyz juz w na poczatku 20wieku mieli majatki wieksze niz nie jeden owczesny bizmesmen ,splajtowac napewno nie splajtowali ich banki nadal działaja.
Pare lat temu wprowadzili Codex alimentarius przeszlo bez echa ,teraz ACTA troche szumu ale i tak to gowno da i tak to wprowadza w zycie.

Wydaje mi sie ze w pierwszy okresie obawiazywania ACTA nas zwykłych szarych uzytkownikow internetu to nie bedzie dotyczyc , najpierw beda [treść wyedytowana] konkurencje "niezalezne media ,gazety, stacje radiowe ,fora, itp itp.w dalszej kolejnosci poprzez swoje masmedia bedac wciskac kity ,siac propagande ,tepe czleki i tak w to wszystko beda wierzyc co im zaserwuja .Potem przyjdzie kolejna faza kryzysu oczywisci sztucznie stworzonego unia wprowadzic wsrod swoich czlonkow rząd podlegające zarządowi komisarycznemu, nie bedziemy miec wyborow w brukseli beda ustalac jaki [treść wyedytowana] bedzie nami rzadzic we wlocha juz tak maja .
W dalszej kolejnosc dla bezpieczenstwa nadrukuja nam kody kreskowe na czole, wszczepia chipy beda wszystko o nas wiedzieli , w terminach beda sciagali z nas podatki bez naszej zgody poprostu bedziemy jedny dupnym chodzacym poleceniem zapłaty.

A donek ten ryzy [treść wyedytowana] bedzie sobie siedzial w brukseli i smiał sie z tych tepych debili co na niego glosowali koniec kropka

// wulgaryzmy - dlrzz

Odpowiedz
Cytat
kozak567

widze ze jestes prorokiem :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat

Serio, dawno nie widziałem tak chrześcijańsko-prawicoweg bełkotu jaki przedstawia ten filmik.

Satanistczny kult? Odwracamy się od boga? Wpoili nam rozwiązłość seksualną? negatywnym jest że nauczono kobiet walczyć o swoje prawa i akceptować homoseksualizm? A jedynym gwarantem wolności amerykanów jest prawo do posiadania broni !!??

LITOŚĆI !!

bełkot jakiegoś durnego republikana z teksasu

To że światem nie rządzą politycy, a grupy interesu nie jest żadną tajemnicą. I że te grupy zainicjowaly powstanie ACTA (bo zarobią na tym grubą kase), też nie jest wybitnym odkryciem. Nowością (dla niektórych, między innymi mnie) jedynie jest to że wygórowane ego polityków i ich kompletna ignorancja są przeszkodą do obalenia tej idiotycznej ustawy. Byłem wcześniej przekonany że jak tylko Tusk zobaczy jak dużo poparcia może stracić na podpisaniu ustawy, to zrezygnuje.

Niemila niespodzianka ...

Odpowiedz
Cytat
KudlatyPL
Klapslock

ale jak sie ociepli to koktajle mołotowa polecą na sejm

Nie polecą, zbyt droga zabawa. Myślicie że dlaczego ciągle podnoszą ceny benzyny? Przypadek? :P

Odpowiedz
Cytat
KudlatyPL

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez KudlatyPL
http://tech.wp.pl/kat,1009785,title,Student-pierwsza-ofiara-miedzynarodowych-porozumien-antypirackich,wid,14199686,wiadomosc.html?ticaid=1dcf7

nam to nie grozi - mega trudno dostać wize do stanów

gdyby się coś takiego przytrafiło polakowi to mógłby się starać o obywatelstwo w stanach :D. jeden warunków miałby spełniony

Spoiler

1) Udowodni, poprzez dokumenty i zeznania, pobyt na terenie USA od co najmniej 10 lat (wyjatkiem sa wyjazdy z USA do 90 dni lacznie);

2) Przekona sedziego imigracyjnego, znowu za pomoca dokumentow i zeznan, o swoim wysokim, moralnym charakterze; i

3) Udowodni, poprzez dokumenty i zeznania swiadkow (czesto ekspertow), ze najblizsi czlonkowie rodziny aplikanta (malzonek, dziecko, rodzic), ktorzy sa obywatelami USA badz stalymi rezydentami USA, doznaja ekstremalnych uciazliwosci zyciowych w wyniku deportacji aplikanta (kryja sie pod tym pojeciem roznorakie okolicznosci zyciowe, ktore najlepiej przekonsultowac z adwokatem imigracyjnym).

http://www.januszwandrzejewskilaw.com/2010/05/zanim-dojdzie-do-obiecywanej-reformy.html

Odpowiedz
Cytat
Juniorski90

Napisane przez Wawrinka
Oświadczenie Anonymous:

Obejrzałem cały filmik. Fajna rzecz na końcu- Cyrkiel z okręgiem. Niestety nie mogę nigdzie znaleźć kompetentnej informacji czy odwrócony cyrkiel jest również symbolem masońskim (normalny cyrkiel oczywiście nim jest, nie wiem tylko czy położenie ma jakiekolwiek znaczenie). W kulturze masońskiej cyrkiel oznacza mądrość, wiedzę, rozum natomiast okrąg oznacza nieskończoność. Podobny symbol możemy znaleźć na logo NASA. Więcej o masonach znajdziecie tutaj:
http://www.traditio.pl/ksiazki/004%20masoni/masoni.htm

Jeżeli chodzi o treść nagrania. Zgadzam się z jednym obecny rząd jest totalną porażką. W dalszej części nawołują do zjednoczenia. W imię czego? Światowego Rządu? Dla mnie interpretacja jest dosyć oczywista. Filmik rozpowszechniany wśród wielu młodych ludzi, którzy widać po protestach, utożsamiają się z tą grupą, na pewno bardzo się odbije w ich umysłach po obejrzeniu.
Co do mikrochipów warto przeczytać sobie ten artykuł. Proszę zauważyć jak zaawansowane już są działania
http://newworldorder.com.pl/artykul,3321,Jadalne-mikroczipy-do-konca-roku-na-rynku-brytyjskim
A tutaj mamy reklamę świetnego urządzenia mającego "ułatwić nam życie". Nam czy im?

Przeglądałem chwile polskie portale internetowe i zauważyłem modę na wikileaks. Wiele osób czerpie z tego serwisu wiarygodne dla nich informacje. Mam taką mentalność że zawsze chciałbym poczytać coś o autorze, jego wiarygodności. Oto co znalazłem na temat tego "wspaniałego" hakera
http://radtrap.wordpress.com/2011/01/30/dlaczego-wikileaks-to-farsa/

Ten symbol to nie cyrkiel z okregiem tylko po prostu V pochodzace z V for Vendetta czyli komiksu i filmu, z ktorego miedzy innymi zostala zaczerpnieta maska anonymous. Komiks powstal w 1982r.
Ponizej okladka z 88r.

Znak Zorro to pewnie tez dla ciebie jakis spisek zydow.

Odpowiedz
Cytat

Ekstradycja obywatela polskiego może być dokonana na wniosek innego państwa lub sądowego organu międzynarodowego, jeżeli możliwość taka wynika z ratyfikowanej przez Rzeczpospolitą Polską umowy międzynarodowej lub ustawy wykonującej akt prawa stanowionego przez organizację międzynarodową, której Rzeczpospolita Polska jest członkiem, pod warunkiem że czyn objęty wnioskiem o ekstradycję:

1) został popełniony poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, oraz

2) stanowił przestępstwo według prawa Rzeczypospolitej Polskiej lub stanowiłby przestępstwo według prawa Rzeczypospolitej Polskiej w razie popełnienia na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, zarówno w czasie jego popełnienia, jak i w chwili złożenia wniosku.

Jeśli Polski obywatel znalazłby sie w takiej sytuacji jak ten Brytyjczyk - dla mnie odpowiedzialna za to osoba powinna odpowiadać za zdradę ojczyzny.

Odpowiedz
Cytat
Prestiqe

Jak już jesteśmy przy teoriach spiskowych to i ja coś wrzucę.

http://ukrytawladza.wordpress.com/2012/01/24/anonymous-i-acta-narzedziem-do-kontrolowanej-rewolucji-i-stanu-wojennego/

http://newworldorder.com.pl/post,1997,0

Z tego co tu pisza wynika, że anonymous wcale nie są tacy święci..

Odpowiedz
Cytat
StoneCutter

o_O

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez Prestiqe
Jak już jesteśmy przy teoriach spiskowych to i ja coś wrzucę.

http://ukrytawladza.wordpress.com/2012/01/24/anonymous-i-acta-narzedziem-do-kontrolowanej-rewolucji-i-stanu-wojennego/

http://newworldorder.com.pl/post,1997,0

Przedstawia ono człowieka ubranego w czarny garnitur i krawat oraz białą koszule, czyli jest ubrany w kolory jakie symbolizują masonerie (biało-czarna szachownica to jeden z symboli masonerii, która w większości lóż masońskich widnieje na podłodze). Zamiast głowy jest znak zapytania, tu nie potrzeba większej interpretacji. Opisana postac jest na tle globu, co charakteryzuje tylko to, że są organizacją ogólnoświatową. Moim zdaniem jest to nawiązanie do tych dla których odwalają swoją robotę, czyli dla okultystycznej grupy ludzi na świecie, działającej dla światowego ukrytego spisku przeciwko całemu światu.

ja pierdole nie wklejaj takich wypocin idiotow - czarny garnitur i krawat oraz białą koszule - i mus ie to z masonami kojarzy - cale logo jak juz pokazuje kogos anonimowego ktory rzadzi swiatem - anonymous? hmm? pszipadek???

albo ze v jak vendetta to propagandowy film iluminati :facepalm: - myslalem ze jest to film o walce z totalitaryamem ???

a to ze policja represjonuje bardziej prawicowe manifestacje niz lewicowe to wiadomo nie od dzis ale te dzieciaki co krzycza nie dla acta nie decyduja o tym przeciez :facepalm:

Prosze nie czytaj takich glupot - a jak juz czytaj to nie wklejaj na forum gdzie sa ludzie ktorzy mysla :facepalm:
BTW mam prawicowe poglady i jestem bardzo zdecydowany w nich wiec nie cisnij mi od lewakow i masonow prosze

Odpowiedz
Cytat
GramNaTilcie

Napisane przez Prestiqe

Zwykła grupa wykorzystująca ciśnienie, to się nazywa biznes.

Odpowiedz
Cytat
lukasmag

z tego co czytam, to strasznie się rozkręciliście, i jakieś teorie o masonach itd itp, niech wam będzie, nie wnikam, ponawiam tylko pytanie na które nie było konkretnej odpowiedzi: czy nie mogę już grać w pokera online?? czy mój dostawca internetu będzie strzelał z ucha do instytucji zajmującej się ACTA??jak ktoś zna konkretna odpowiedz proszę o napisanie. jeżeli tak będzie to w ogóle zrezygnuję z internetu i zrobi tak masa ludzi, i z drugiej strony masa ludzi na tym nie zarobi.

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez Juniorski90

Ten symbol to nie cyrkiel z okregiem tylko po prostu V pochodzace z V for Vendetta czyli komiksu i filmu, z ktorego miedzy innymi zostala zaczerpnieta maska anonymous. Komiks powstal w 1982r.
Ponizej okladka z 88r.

Znak Zorro to pewnie tez dla ciebie jakis spisek zydow.

Wiem skąd pochodzi ten symbol. Ja przedstawiłem swoją interpretację, która być może jest błędna. Co do tego iż garnitur i otoczka czarno-biała jest symbolem szachownicy, która występuje u masonów, trochę jest to interpretacja bardzo szeroko i idąc tym tropem można dużo rzeczy nawet z naszego własnego życia pod do podpiąć.

Dam jeszcze raz linka Anonymous

Wytłumacz mi w takim razie czy tutaj również podjąłem się nadinterpretacji. Ja w tym filmie dostrzegam trzykrotną wstawkę nie mającą związku z pozostałą treścią- oko w piramidzie. Symbol w takich klipach nigdy nie będzie pokazywany wprost, ale osobiście ja widzę w tym obrazku tylko to. Chyba że zaproponujesz coś innego albo ktoś inny, zawsze jestem otwarty na różne poglądy. Nie mówię że w 100% są źli, jest zbyt mało informacji na ten temat. Należy sobie zadać pytanie również dlaczego oni to robią. Ok, faktycznie rządy nam się nie podobają, ale w ich wystąpieniu widać, że chcą zatrzeć różnicę pomiędzy wszystkimi, każdy jest równy. Niby prawda ale co to ma na celu? Następnie niby takie ważne dane ujawnili. Jakie pytam? Wszystko było dostępne w internecie cały czas. Media wykreowały obraz- gdyby nie Anonymous nie dowiedzielibyśmy się o ACTA. Dla mnie conajmniej dziwne. Grożą ujawnieniem tajnych danych. Miały być przedwczoraj, wczoraj może dziś? Myślicie że inne państwa nie bałyby się ujawnieniem tajnych dokumentów? Pozwoliłyby tak tej grupie swobodnie walczyć?

Co do Żydów bardzo ciekawy temat. Proponuje przejrzeć sobie historię największych na tym świecie, zarówno w świecie finansów jak i polityki. Większość z nich jest Żydami, ma powiązania z Izraelem. Coraz powszechniejsze jest żydomasonerii, ale to kolejny temat rzeka która odbiega(choć chyba niekoniecznie tak daleko jakby się wydawało) od tematu

Odpowiedz
Cytat